Манталитетът на българския фен!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Манталитетът на българския фен!!

Мнениеот Red_Girl » 28 ное 2011 12:33

BLUE CHAMPIONS написа:
Red_Girl написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Мдаа, типично като създателите си- при тях неудобните истини се коментираха така тайничко и на ушенце. Ще ти бъдем наистина благодарни да си спестиш брутализмите, транспаранта е достатъчно такъв :!:

Все едно вие не бяхте толкова брутални, когато пеехте за Коки, след като го бяха пребили. Ае спести ми го и ти...Не минавате по-далеч. ;)

И това е базата ти за сравнение :o :shock: "Велико" просто, да оскверняваш паметника и да се гавриш с паметта на починали легенди в спорта...

Не е само това. Ти може да не знаеш,но доста ваши фенове се гавриха с едно наше момченце на 13 год , което падна от един мост и почина, казва се Рони. Това също си е за похвала нали? не ми се оправдавай , щото е смешно. Аз също бях против този транпарант, но няма какво да направя.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 28 ное 2011 12:37

Red_Girl написа:Не е само това. Ти може да не знаеш,но доста ваши фенове се гавриха с едно наше момченце на 13 год , което падна от един мост и почина, казва се Рони. Това също си е за похвала нали? не ми се оправдавай , щото е смешно. Аз същп бях против този транпарант, но няма какво да направя.

Ако за теб лицето на левскарите са 5 люлински наркомана,паразити на 16 години наричащи се левскари си твърде далеко от действителноста ;)
Офтопик:
[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 ное 2011 12:44

BLUE CHAMPIONS написа:
Red_Girl написа:Не е само това. Ти може да не знаеш,но доста ваши фенове се гавриха с едно наше момченце на 13 год , което падна от един мост и почина, казва се Рони. Това също си е за похвала нали? не ми се оправдавай , щото е смешно. Аз същп бях против този транпарант, но няма какво да направя.

Ако за теб лицето на левскарите са 5 люлински наркомана,паразити на 16 години наричащи се левскари си твърде далеко от действителноста ;)

Спокойно, не знам само тея наркомани, има доста нормални фенове от вас.. :) Но когато се почне спора Левски или ЦСКА, нещата се променят и всички се самозабравят. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 ное 2011 13:06

A ваште скандирания за Любо с един ташак-са много яки, нали??Много е почтено да се гавриш с такава болест-няма що!!
Айде не ми се правете на по-праведни от папата!!Половината им сектор е пълен с пласъори, кафеняци и такива съдени и лежали за убийства-на нас тръгнали да четат морал!!Аре нема нужда!!
Другите пък-да изхвърлили ЦСКА и Левски-а дано-да видим кой ще гледа тогава жалкото първенство!! Щото много му дреме на някой извън 100 те има фена за Локо Сф, Славия или Литекс!! Може и да не се събираме много хора-напоследък, ама поне като играят ЦСКА или Левски мачовете се гледат и будят интерес в цяла България, защото колкото и да не го признавате-това са иконите на БГ футбола!!Другото са някакви фирмени отборчета(Литекс, Лудогорец) или такива с повече футболисти отколкото фенове!!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 ное 2011 13:49

Не говорихме за иконите на БГ футбола - Левски и ЦСКА, а за манталитета на българския фен!

Поръгаването на нечия памет, нахълтването по терените, гавренето с лобни места е оправдано, защото мък манталитета на другите където се гаврят с болестта на Пенев не е оправдан също (и т.н. случаи)?

Защо cska90 не коментираш гаврата на тапета? И ти ли като Red_Girl не го оправдаваш, но е нямало какво да направиш?
(Макар че по изписаното от теб, явно вашите действия са оправдани заради "та*ака" на Любо Пенев?)
И да ми отговориш на въпроса ти, който и сам си задал в темата, за какъв манталитет говорят посочените действия?

Видяхме, прочетохме и всеки безпристрастно четящ може сам да си отговори многозначително за манталитета най-вече за феновете на "иконите".
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 ное 2011 13:53

slavia_forever написа:Не говорихме за иконите на БГ футбола - Левски и ЦСКА, а за манталитета на българския фен!

Поръгаването на нечия памет, нахълтването по терените, гавренето с лобни места е оправдано, защото мък манталитета на другите където се гаврят с болести са се гаврели с болести на Пенев и т.н.

Защо cska90 не коментираш гаврата на тапета? И ти ли като Red_Girl не го оправдаваш, но е нямало какво да направиш?
(Макар че по изписаното от теб, явно вашите действия са оправдани заради "та*ака" на Любо Пенев?)
И да ми отговориш на въпроса ти, който и сам си задал в темата, за какъв манталитет говорят посочените действия?

Видяхме, прочетохме и всеки безпристрастно четящ може сам да си отговори многозначително за манталитета най-вече за феновете на иконите.

Прекалено много го издигате това нещо. Пишем такива неща с цел да се дразни противника, както е и от обратната страна. А това, че някои го разбират като нещо друго, с цел да се оправдае и да оплюе, си е съвсем отделен въпрос. Ае стига глупости, не ми се правете на света вода..

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 ное 2011 14:05

Нали в темата се разисква манталитета на БГ фена?!
Манталитета е, че наричате едва ли не безобидно дразнене на противника, поругаване на смърт и лобни места.
След като темата е за манталитета, аз питам как се вписва това в манталитета на БГ фена?
Питам също, как се отразяват катаклизмите в отборите на "иконите", или сте си същите цитирам "200-300" човека? Намаляват или се увеличават?
Когато сте колкото феновете на Ботев Пд във "В" група, тогава ще ми говорите за манталитет, като кой ги хване, все ги мачка. Като се има предвид, че техните фенове са основно от Пловдив и региона, докато цесекарите сте от цялата страна наложени във времето на комунизма с титли и купи.
Това явление най-вече лъсва по време на проблеми в клуба - видни са си все същите 200-300 човека, аз бих добавил - когато са си в София (голяма част от тях).

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 ное 2011 14:10

slavia_forever написа:Нали в темата се разисква манталитета на БГ фена?!
Манталитета е, че наричате едва ли не безобидно дразнене на противника, поругаване на смърт и лобни места.
След като темата е за манталитета, аз питам как се вписва това в манталитета на БГ фена?
Питам също, как се отразяват катаклизмите в отборите на "иконите", или сте си същите цитирам "200-300" човека? Намаляват или се увеличават?
Когато сте колкото феновете на Ботев Пд във "В" група, тогава ще ми говорите за манталитет, като кой ги хване, все ги мачка. Като се има предвид, че техните фенове са основно от Пловдив и региона, докато цесекарите сте от цялата страна наложени във времето на комунизма с титли и купи.
Това явление най-вече лъсва по време на проблеми в клуба - видни са си все същите 200-300 човека, аз бих добавил - когато са си в София (голяма част от тях).

Веднага ще ти тоговоря, че тея 200-300 човека когато станаха катаклизмите направиха бойкот и не посещаваха мачовете на ЦСКА в София, поради много причини и една от тях беше, че отборът играеше мачовете си на Националния стадион. Но същите тея 200-300 човека от СОФИЯ(подчертавам) бяха на всички гостувания на ЦСКА в България и в Европа, независимо, че отборът падаше. Смятам, че това ти е достатъчно.. по въпросът с феновете.

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 ное 2011 14:23

Red_Girl написа:
slavia_forever написа:Нали в темата се разисква манталитета на БГ фена?!

Веднага ще ти тоговоря, че тея 200-300 човека когато станаха катаклизмите направиха бойкот и не посещаваха мачовете на ЦСКА в София, поради много причини и една от тях беше, че отборът играеше мачовете си на Националния стадион. Но същите тея 200-300 човека от СОФИЯ(подчертавам) бяха на всички гостувания на ЦСКА в България и в Европа, независимо, че отборът падаше. Смятам, че това ти е достатъчно.. по въпросът с феновете.

Аз мога да ти кажа, че например аз не съм видял титла на Славия никога, но заедно с много други сме на стадиона толкова години, колкото са сбора от възрастта на теб и cska90 - без титли, купи и подобни (не включвам 96-та, когато бях в казармата и се разминах и тогава). Това го разбирам аз манталитет и пример. Ако от вашите 200 човека 100 - ама софиянци като теб са толкова верни и редовни - лично ще те поздравя на по бира (не че иначе няма да го направя). За всичкото това време - над 30 години за мен, ние не сме бутали деца от мостове и не сме поругавали починали хора, подигравайки се с мъката на техните семейства, а сме си подкрепяли отбора много повече, отколкото сме плювали други отбори! Много пъти сме пели химна и сме си пили бирата, заедно с други агитки, вместо да си палим стадионите и да се псуваме.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 ное 2011 14:31

Какяво да ти отговарям !! Това са нормални неща за всяка агитка-в Аржентина даже си издигат плакати за броя на убитите фенове на противника!!! ;) ;) Айде стига-решили са -написали ли са го- и за мене е маалко краймо-ама кво да направя?? Сичко се прави с цел заяждане с противниковата агитка!!!За мене не е чак такъв проблем -то нека иам секи мач по 10 000 като тия момчета дето са го писали-пък ако ще и секи мач такъв плакат да има-се ми е тая!

Кво ни обесняваш това за титлиите и купите точно на нас двамата-защото ние както и другите въпросни 200-300 -ще си бъдем там дори и в "Ж" група да играем!!Другите.........еми нали точно за тях я пуснах тая тема???? Щото само ние сме трън в очите-ама винаги сме там, нали??? Аз като изключим бойкота -за 3 години имам един изпуснат мач на Армията, плюс 15тина гостувания-защо на мене ми ги обясняваш тия работи???

И стига с тоя Ботев-симпатични са ми-ама вече пртекалявате-колко били, та колко били-аре стига вече- мин година бяха много заради ентусиазма и новото начало-тази година в Б група са двойно по-малко, в А сигурно ще са още по-малко!!Да браво на момчетата за това, което правят-ама аре да не ги величаем чак пъл толкова!!
Изображение

Върни се в “Футбол - България”