Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Синева
Контакти:

Re: Аз съм доволен от политиката на "синия"отбор

Мнениеот Синева » 12 юли 2009 15:12

Всички сме временни-Левски е завинаги! Вярно е, че в момента нямаме отбор, бъдещето е неясно, успехите са по-скоро надежда, отколкото реалност. Но нашият отбор е минал през ужасяващи трудности. Играчи и ръководство са били арестувани, унижавани, принуждавани да играят срещу своите. Сменяли са ни името, обединили ни с отбора на милицията. Разформировали са ни. Цялата ни средна линия и вратаря е била изхвърлена от футбола. Тогава е било тежко. Сега е просто един от многото трудни моменти в историята на най-обичания български клуб. И не подценявайте тази титла! Вгледайте се в очите на чорбарите, разберете колко много ги боли и така осъзнайте колко е хубаво, че ги наказахме и им подарихме калъфката! Само Левски! Завинаги!

Потребителски аватар
petarivanov1985
Контакти:

Еньо Кръстовчев

Мнениеот petarivanov1985 » 12 юли 2009 15:17

Не мога да го разбера този Кокал-според мен ние имаме двамата най-талантливи нападатели в БГ(Христов и Еньо),а тоя идиот държи да привлече още един нападател и да махне Еньо.Мисля,че ако му се даде шанс на Кръстовчев той би могъл да вкара поне 15-20 гола следващия сезон.Вие как мислите?

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 12 юли 2009 15:18

След провала в преговорите с камерунския национал Жозеф - Дезире Жоб Левски се е прицелил в нов звезден футболист, който да помогне на сините в борбата им за участие в групите на Шампионска лига, съобщи Спортал.

За целта ръководството на тима от "Герена" е стартирало преговори едновременно с трима нападатели. На този етап обаче имената на набелязаните играчи се пазят в строга тайна, тъй като разговорите са в твърде начален стадий и за пари още не е говорено.
Единственото нещо, което е известно е, че и тримата разполагат с впечатляващи визитки и се доближават до класата на Жоб. От "Герена" изтече информация, че собственикът на клуба Тодор Батков този път е твърдо решен да привлече класен футболист, като е готов да изпълни личните му финансови претенции, стига само Емил Велев да го иска в отбора.

ДАНО ТОЗИ ПЪТ СТАНЕ НЕЩО !

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 12 юли 2009 15:20

PFC Litex написа:
brossy написа:Отбор се прави с години,така 4е да оставим отбора на мира.

Това определение звучи адски смешно за отбор като Левски.
Левски отбор с много титли, отбор с милиони фенове, отбор създаден преди 95 години.
Вече изграден един отбор трябва само да се доразвива, а не през 3-4 години да се почва от нулата.

Ти ако тука работиш за 1000 лева и ти предложат 3000 ЕВРО в чужбина, тук ли ще си останеш?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
siuxi
Контакти:

Re: Еньо Кръстовчев

Мнениеот siuxi » 12 юли 2009 15:22

Голямата надежда да ни реализира създадените и без това немного голови положения е Еньо

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 юли 2009 15:23

Чак 15-20 не знам,но качества определено ИМА! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 12 юли 2009 15:25

Доколкото разбрах от интервю на БАТКОВ ще го продадат

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 юли 2009 15:25

svence написа:
PFC Litex написа:
brossy написа:Отбор се прави с години,така 4е да оставим отбора на мира.

Това определение звучи адски смешно за отбор като Левски.
Левски отбор с много титли, отбор с милиони фенове, отбор създаден преди 95 години.
Вече изграден един отбор трябва само да се доразвива, а не през 3-4 години да се почва от нулата.

Ти ако тука работиш за 1000 лева и ти предложат 3000 ЕВРО в чужбина, тук ли ще си останеш?

Тогава защо Бардон и Топчо са отново в Левски? - те бяха част от дриим тима, нали?
Жоб преди да си търси друг отбор в Левски ли искаше да играе?

Сега чета, че се заформя нова сага и най-интересно е, че за пари не е говорено с въпросните трима футболисти.
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 юли 2009 15:28

levski_777 написа:Доколкото разбрах от интервю на БАТКОВ ще го продадат

Не се е разбрал със Венци Стефанов,и затова е пратен в дубъла! :x
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !