Ужасът за Бандаловски продължава - изгориха му втори кола

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Re: Ужасът за Бандаловски продължава - изгориха му втори кола

Мнениеот BaLoN » 28 ное 2011 12:58

Rivaldo10 написа:Според вас, колко души са участвали в този палеж? :?

Това са празни приказки, да си седим тук и да гадаем колко са участвали, колко са запознати, колко са еди кво си .... колкото и да са трябва да бъдат намерени и наказани от закона ! Ние сме в Европа и би трябвало да сме надживели вече 90-те години, прехода и каубоиските и мутренски действия, които са примитивни за цивилизованите държави в този свят и за века в който живеем !
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 28 ное 2011 13:00

levski_4_life написа:
magichko написа:не е лесна и ваща... и сигурно след мача не са били сини фенове а случайни хора... жалки сте

И върху какви факти реши да говориш... че да обвиняваш нас? Ти си жалък, да отправяш обиди и обвинения без факти, а от чиста злоба!

Психопати сте и двамата, кво се заяждате за глупости....
Кой му пука, залили са я и толко...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 ное 2011 13:09

Avanti_Ragazzi написа:Според мен изобщо не е свързано с футбол а с двете най-тривиални неща на този свят от както съществува!!!

Такива неща са правят или заради ПАРИ или заради ЖЕНИ!!! Едното от двете за мен е причината!!!

+1 :) Това мислех да напиша и аз, колегата ме е изпреварил. :) Това според мен 100% е ЛИЧНО отмъщение (или предупреждение), което няма нищо общо с отбора, където играе Бандаловски. ;) Не гледате ли телевизия бе, хора!? :o
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 ное 2011 13:17

Captain Stottlemeyer написа:
Avanti_Ragazzi написа:Според мен изобщо не е свързано с футбол а с двете най-тривиални неща на този свят от както съществува!!!

Такива неща са правят или заради ПАРИ или заради ЖЕНИ!!! Едното от двете за мен е причината!!!

+1 :) Това мислех да напиша и аз, колегата ме е изпреварил. :) Това според мен 100% е ЛИЧНО отмъщение (или предупреждение), което няма нищо общо с отбора, където играе Бандаловски. ;) Не гледате ли телевизия бе, хора!? :o

"Няма нищо общо с отбора където играе Бандаловски"....?! Как пък точно тръгнаха да му отмъщават лично в нощта след мача с Левски и преди мача с Лудогорец?!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 ное 2011 13:38

Red Warrior написа:

"Няма нищо общо с отбора където играе Бандаловски"....?! Как пък точно тръгнаха да му отмъщават лично в нощта след мача с Левски и преди мача с Лудогорец?!

Ако беше малко по-интелигентен и малко по-умен, щеше да стоплиш, че Бандаловски не е най-важният играч за вашия отбор в момента. :lol: Много по-ефективно би било да се взриви колата на Зику, например, или на М'Боли... :lol: Спирам дотук, че ако и това стане случайно, има да давам обяснения пред компетентните органи.... :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 ное 2011 13:42

А,защо смятате,че палежите,ИЗОБЩО,са свързани с футбола?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 ное 2011 14:22

Red Warrior написа:Ако беше малко по-интелигентен и малко по-умен, щеше да стоплиш, че Бандаловски не е най-важният играч за вашия отбор в момента. :lol: Много по-ефективно би било да се взриви колата на Зику, например, или на М'Боли... :lol: Спирам дотук, че ако и това стане случайно, има да давам обяснения пред компетентните органи.... :lol: :lol: :lol:

А бе това, че си по-умен и интелигентен от мен е ясно, но мога да ти кажа, че Бандаловски ни е най-постоянният и един от най-класните играчи, пък може да не знаят къде живеят наскоро дошлите в ЦСКА М'боли и Зику. Но ти си ги пресметнал и тези неща - сигурен съм :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 28 ное 2011 14:25

Аз си мисля , че случая не е свързан с футболни агитки, а с излизане с неподходяща жена...
А Бандата си е такъв с характер пич и не му дреме с на кой жената е бил или се среща...
Виновните в кауша веднага... И не мога да разбера как народната милиция не знае кои са... Пак Паравани в България...
Още те държи:)...Болест е...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 ное 2011 14:48

Ако беше малко по-интелигентен и малко по-умен, щеше да стоплиш, че Бандаловски не е най-важният играч за вашия отбор в момента. :lol: Много по-ефективно би било да се взриви колата на Зику, например, или на М'Боли... :lol: Спирам дотук, че ако и това стане случайно, има да давам обяснения пред компетентните органи.... :lol: :lol: :lol:[/quote]
А защо да не е свързано с това че Бандаловски е юноша на Левски,а пък е един от най-добрите в ЦСКА.Ами ако е сплашван от тото мафията.Тези органи,които им плащат за сигурността на гражданите в България,трябва да открият поръчители и изпълнители на престъпленията ,а не ние да правим догадки по форумите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 ное 2011 16:26

peliforewer написа:Ако беше малко по-интелигентен и малко по-умен, щеше да стоплиш, че Бандаловски не е най-важният играч за вашия отбор в момента. :lol: Много по-ефективно би било да се взриви колата на Зику, например, или на М'Боли... :lol: Спирам дотук, че ако и това стане случайно, има да давам обяснения пред компетентните органи.... :lol: :lol: :lol:

А защо да не е свързано с това че Бандаловски е юноша на Левски,а пък е един от най-добрите в ЦСКА.Ами ако е сплашван от тото мафията.Тези органи,които им плащат за сигурността на гражданите в България,трябва да открият поръчители и изпълнители на престъпленията ,а не ние да правим догадки по форумите.[/quote]
А защо на Искренов,който е юноша на Левски и игра в ЦСКА не му запалиха нищо?Да не би Бандаловски да е първият футболист минал по оста Левски-ЦСКА?
Дрън-дрън-дрън...

Върни се в “ЦСКА”