Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siuxi
Контакти:

Re: Аз съм доволен от политиката на "синия"отбор

Мнениеот siuxi » 12 юли 2009 14:40

milen.hrisrov написа:Не си прав веднъж даде повече пари за селекция,взе Жо,Зе и Жеан.Даде доста и за Рабех и Бензукан.Но тогава имаше кой да го накара да извади някой лев в повече.

Така е прав си, извинявай.Но това пак е свързано с политиката.От тези трансфери домомента сме на загуба

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 12 юли 2009 14:41

siuxi написа:
brossy написа:[
Ами този отбор който стигна 1/4 финал ,кой го направи Г.Ган4ев или А.Томов

тоя отбор от 1/4 финала не струва пари.Гръбнака на отбора си беше в Левски от 100г.Само Бардон го взехме и всички знаем за колко

за това говоря трябва време.Аз съм оптимист за бъдещето на отбора.Ще ома още хубави моменти сигурен съм

Потребителски аватар
siuxi
Контакти:

Мнениеот siuxi » 12 юли 2009 14:45

brossy написа:за това говоря трябва време.Аз съм оптимист за бъдещето на отбора.Ще ома още хубави моменти сигурен съм

И аз съм сигурен ,че тази година ще влезем в някоя от групите на ШЛ ,но без Батков ще е по-лесно ;)

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Re: Дайте мнение за ....

Мнениеот Силвър » 12 юли 2009 14:48

Blue_Lion написа:Националния и тоя в Бургас са най-добрите спортни съоръжения в България ! Отностно Герена,има козметични промени,но си трябва цялостна реконструкция откъм седалки,козирка и интериор ! Около стадиона също трябва да има подобрения ;) Аз лично искам Ст. Раковски,но ще видим кво ще стане ;)

Кое му е най-доброто на стадиона в Бургас ? Тревното покритие ? (даже не е тревно ) Кажи ми кое , освен 2те козирки .... За мен в момента на В.Левски и на Герена се предоставят най-добрите условия за футбол :)

По темата :
Батков - 4 (много му е даже....)
Баждека -6 (евала му на човека , голям специалист е ! )
Борето - 4 ( с нищо не ми направи впечатление , слаба селекция ... и на него 4 му е много)
Кокала 3,50 ( освен че станахме шампион в най-слабия сезон досега и победата над Ц(*КА нищо друго добро не видях... по-скоро заслужава 4ка само заради тази победа ... но това са пристрастия ! )

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 12 юли 2009 14:49

siuxi написа:
brossy написа:за това говоря трябва време.Аз съм оптимист за бъдещето на отбора.Ще ома още хубави моменти сигурен съм

И аз съм сигурен ,че тази година ще влезем в някоя от групите на ШЛ ,но без Батков ще е по-лесно ;)

Колкото и да спорим.Болката и щастието са еднакви.Разбира се,4е всеки прави грешки.Велев не ми харесва,но съм длъжен да го търпя.Просто Батков не поема отговорноста.Назна4и Вуцов за да си измие ръцете при провал,същото е и с Велев.Даваш колкото имаш възможност.Явно парите са малко,затова трябва да се примирим и да стискаме палци да успеем тази година.

Потребителски аватар
siuxi
Контакти:

Мнениеот siuxi » 12 юли 2009 14:53

Броси не си длъжен да търпиш нищо което не ти харесва.Просто като не ти харесва нещо се опитваш да го промениш

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 12 юли 2009 14:55

siuxi написа:Броси не си длъжен да търпиш нищо което не ти харесва.Просто като не ти харесва нещо се опитваш да го промениш

Ако държа пакета от акций бих го променил.Бих сложил там С.Стоилов или С.Грозданов,но кой ме пита мен.Аз не давам парите.

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 12 юли 2009 15:00

siuxi написа:
milen.hrisrov написа:Не си прав веднъж даде повече пари за селекция,взе Жо,Зе и Жеан.Даде доста и за Рабех и Бензукан.Но тогава имаше кой да го накара да извади някой лев в повече.

Така е прав си, извинявай.Но това пак е свързано с политиката.От тези трансфери домомента сме на загуба

Ако на 7май преди една година Батков мислеше със собствената си глава а не с тези на Заберски и Жейнов сега нямаше да сме на загуба.Сам виждаш Батков имаше шанс да поправи грешката си поне частично но от инат или от не знам какво не го прави за сега...
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 юли 2009 15:09

brossy написа:Отбор се прави с години,така 4е да оставим отбора на мира.

Това определение звучи адски смешно за отбор като Левски.
Левски отбор с много титли, отбор с милиони фенове, отбор създаден преди 95 години.
Вече изграден един отбор трябва само да се доразвива, а не през 3-4 години да се почва от нулата.
Изображение

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 12 юли 2009 15:11

PFC Litex написа:
brossy написа:Отбор се прави с години,така 4е да оставим отбора на мира.

Това определение звучи адски смешно за отбор като Левски.
Левски отбор с много титли, отбор с милиони фенове, отбор създаден преди 95 години.
Вече изграден един отбор трябва само да се доразвива, а не през 3-4 години да се почва от нулата.

Имаш право,но тук в БГ е така след силен сезон всеки иска да избяга в 4ужбина.А ако остане тук не влага вси4ко от себе си

Върни се в “Архив”