Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: СТАВАТ ЛИ МЛАДИТЕ ЗА ГОЛЯМ ФУТБОЛ
Стават и много съм щастлив като играят в първия отбор!Имаме много добри юноши и като бройка са доста,видиахте ги срещу пирин как се раздаваха,какъв хъс,агресия дори не можаха да победят,защото за първи път играха в тази си състав и то с по-големите,но между тях си си подаваха без да се гледат и си личеше,че се забавляват на терена,а това ме кара да се чевствам прекрасно!!!
Много ме е яд за Атанас Курдов!!!!......ама много,ако беше останал и ако беше налаган в първия отбор сега нямаше да търсим нападател,Наско ще стане супер звезда,стига да пожелае,успокоява ме,че в Германия има яка дисциплина и Наско ще се съобразява с това,още този сезон очаквам фурор от Домо и Курдов.....да са живи и здрави!!!

Много ме е яд за Атанас Курдов!!!!......ама много,ако беше останал и ако беше налаган в първия отбор сега нямаше да търсим нападател,Наско ще стане супер звезда,стига да пожелае,успокоява ме,че в Германия има яка дисциплина и Наско ще се съобразява с това,още този сезон очаквам фурор от Домо и Курдов.....да са живи и здрави!!!

За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
http://vbox7.com/play:44b6627e
Левски-55.......цска-54

http://vbox7.com/play:44b6627e
Аз съм доволен от политиката на "синия"отбор
Помните ли отпадането от Беверен?Същият този отбор след това стигна до 1/4 финал за купата на УЕФА.Отбор се прави с години,така 4е да оставим отбора на мира.България не е Англия за да 4акаме големи трансфери.Да вземен 5ма от Миньор и 2ма от Беласица ли?Това ли изкате сини фенове.Из4акайте и нещата ще си дойдат на мястото.Батков направи това ,което никой друг президент(с много пове4е възможности)не успя да направи.Заставам плътно зад него ,каквото и да стане.
П.П Извинявайте за 4 но тази буква не ми работи.
П.П Извинявайте за 4 но тази буква не ми работи.
- Blue Monster
- Контакти:
Re: Аз съм доволен от политиката на "синия"отбор
Абе то само с чакането ще си останем май... 

Така е за толко години управление Мустачко веднъж не извади пари за скъп играч.Чакаме само свободни агенти които ако се провалят,майната му нали е без пари.Тая политика ли ти харесва?Или ,че продаде всички футболисти на Мъри и накрая го изгони позорно.Пич гледай по-реално на нещата в клуба.С тази политика нищо хубаво не ни чака
siuxi написа:Така е за толко години управление Мустачко веднъж не извади пари за скъп играч.Чакаме само свободни агенти които ако се провалят,майната му нали е без пари.Тая политика ли ти харесва?Или ,че продаде всички футболисти на Мъри и накрая го изгони позорно.Пич гледай по-реално на нещата в клуба.С тази политика нищо хубаво не ни чака
Какво изкаш да се превърнем в ЦСКА ли?Ти ако имаш 1000ЛВ би ли си купил Ферари а?
brossy написа:siuxi написа:Така е за толко години управление Мустачко веднъж не извади пари за скъп играч.Чакаме само свободни агенти които ако се провалят,майната му нали е без пари.Тая политика ли ти харесва?Или ,че продаде всички футболисти на Мъри и накрая го изгони позорно.Пич гледай по-реално на нещата в клуба.С тази политика нищо хубаво не ни чака
Какво изкаш да се превърнем в ЦСКА ли?Ти ако имаш 1000ЛВ би ли си купил Ферари а?
Аз ги имам 1000лв и защо ми е ферари.Един бе един свестен трансфер не направи тоя човек.За каква политика ми говориш тогава.Нито продава навреме ,нито купува
- milen.hrisrov
- Контакти:
siuxi написа:Така е за толко години управление Мустачко веднъж не извади пари за скъп играч.Чакаме само свободни агенти които ако се провалят,майната му нали е без пари.Тая политика ли ти харесва?Или ,че продаде всички футболисти на Мъри и накрая го изгони позорно.Пич гледай по-реално на нещата в клуба.С тази политика нищо хубаво не ни чака
Не си прав веднъж даде повече пари за селекция,взе Жо,Зе и Жеан.Даде доста и за Рабех и Бензукан.Но тогава имаше кой да го накара да извади някой лев в повече.
Този профил вече не съществува.
siuxi написа:brossy написа:siuxi написа:Така е за толко години управление Мустачко веднъж не извади пари за скъп играч.Чакаме само свободни агенти които ако се провалят,майната му нали е без пари.Тая политика ли ти харесва?Или ,че продаде всички футболисти на Мъри и накрая го изгони позорно.Пич гледай по-реално на нещата в клуба.С тази политика нищо хубаво не ни чака
Аз ги имам 1000лв и защо ми е ферари.Един бе един свестен трансфер не направи тоя човек.За каква политика ми говориш тогава.Нито продава навреме ,нито купува
Ами този отбор който стигна 1/4 финал ,кой го направи Г.Ган4ев или А.Томов
brossy написа:[
Ами този отбор който стигна 1/4 финал ,кой го направи Г.Ган4ев или А.Томов
тоя отбор от 1/4 финала не струва пари.Гръбнака на отбора си беше в Левски от 100г.Само Бардон го взехме и всички знаем за колко