Ужасът за Бандаловски продължава - изгориха му втори кола

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Ужасът за Бандаловски продължава - изгориха му втори кола

Мнениеот magichko » 28 ное 2011 10:58

тори автомобил на защитника на ЦСКА Иван Бандаловски беше запален тази нощ. Инцидентът отново е станал пред дома му в столичния квартал "Хаджи Димитър", съобщи БНТ. Както е известно, точно преди месец джипът на национала беше подпален след дербито между Левски и ЦСКА. Тази нощ е изгоряла другата му кола - Ауди А6.

За първия път Бандата подозираше фенове на "сините", защото това се случи часове след края на мача на 28 октомври, който "армейците" спечелиха с 1:0. Квартал "Хаджи Димитър" е известен с много си привърженици на Левски, като там е и стадион "Георги Аспарухов".

то бива бива... ама тва на нищо не прилича вече ! наркотиците не прощават !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Re: Ужасът за Бандаловски продължава - изгориха му втори кола

Мнениеот magichko » 28 ное 2011 11:26

не е лесна и ваща... и сигурно след мача не са били сини фенове а случайни хора... жалки сте

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 28 ное 2011 11:31

magichko написа:не е лесна и ваща... и сигурно след мача не са били сини фенове а случайни хора... жалки сте

И върху какви факти реши да говориш... че да обвиняваш нас? Ти си жалък, да отправяш обиди и обвинения без факти, а от чиста злоба!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 28 ное 2011 11:32

Да не са наркокартела София-Запад!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 28 ное 2011 11:33

magichko написа:не е лесна и ваща... и сигурно след мача не са били сини фенове а случайни хора... жалки сте

И ако са фенове на Левски ние кво да направим ? Защото вие сте много морални и нямате изпълнения нали ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 28 ное 2011 11:33

не мога да разбера от къде я вадите тая наглост.... малко след края на мача колата му пламва... е нее дядо йоцо е дошъл да я запали... ама кфо ли да се спори с вас... онзи ден псувате бойко вчера му благодарите... без коментар !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 ное 2011 11:37

levski_4_life написа:

И върху какви факти реши да говориш... че да обвиняваш нас? Ти си жалък, да отправяш обиди и обвинения без факти, а от чиста злоба!

Кой е жалък.Май и ония изверг,който осакати момчето в Строителния техникум е чиста вода ненапита!Или не е ваш контингент.Наркотици,побоища,палежи,унищожаване на имущество,това са все дейности,в които нямате никаква намеса!Просто ви спретват компромати.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

fen4ica
Контакти:

Мнениеот fen4ica » 28 ное 2011 11:38

Не знам, но не бива да се обвиняват единствено и само феновете на другите отбори или в частност Левски. Но който и да е, е преди всичко човек, без значение на кого е фен. Постъпката му е подла, грозна, жалка и най вече просташка! Дано се припознае! Аз винаги пожелавам на такива хора - каквото зло направят някому да им се върне трикратно!
В живота има някакво равновесие и съдбата няма да остане длъжна!

Erick_Cartman

Мнениеот Erick_Cartman » 28 ное 2011 11:38

да му я горят, аз като нямам кола кво да прая , тоя има 2 , що не ми даде 1-та аз съм от ЦСКА и той също :roll: => на него не му пука за мен => на мен не му пука за него

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 28 ное 2011 11:39

Независимо дали са фенове и независимо на кой отбор са, случая е чисто криминален! Дано да заловят извършителите и да бъдат наказани с цялата строгост на закона!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Върни се в “ЦСКА”