Йовов или Янчев ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Йовов или Янчев ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Erick_Cartman

Re: Йовов или Янчев ?

Мнениеот Erick_Cartman » 28 ное 2011 11:21

akademix17 написа:Поредната тема, която ще бъде оспамена. Естествено че сините ще кажат Квазимодо, а нашите - Тошко.

П.С. Тоя, който е написал, че Симеон Райков ще е футболист на 2012... без коментар.

човека е на възраст простено му е :lol:

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 28 ное 2011 11:22

akademix17 написа:Поредната тема, която ще бъде оспамена. Естествено че сините ще кажат Квазимодо, а нашите - Тошко.

П.С. Тоя, който е написал, че Симеон Райков ще е футболист на 2012... без коментар.

Без коментар е отношението към Йовов, но ти определено си пропуснал първите седем години.

Erick_Cartman

Мнениеот Erick_Cartman » 28 ное 2011 11:24

stoyankd написа:

Без коментар е отношението към Йовов, но ти определено си пропуснал първите седем години.

те не са важни , важното е да не пропусне последните 7 , иначе ще живее безкрайно

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 ное 2011 11:24

Old_death написа:Двамата са корено различни като позиция играчи и не е редно да се сравняват гол майсторските им умения.

Тогава не сравнявай голмайсторските умения, а сравни успехите им. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Erick_Cartman

Мнениеот Erick_Cartman » 28 ное 2011 11:24

продавам си гласа в анкетата за 50 лв , може и по договаряне или бартер :roll:

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 28 ное 2011 11:25

flo написа:Ако трябва да ги избираме на база спортни успехи-Йовов е на светлинни години пред Янчев.

Аз като фен на Левски мога ли да те попитам кои са му успехите?Може би златния скункс?
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 ное 2011 11:29

stoyankd написа:
crap написа:Какви са тези глупости. ............!
Тошко Янчев е точно обратната величина, истински спортсмен, рядко си позволява да оспори съдийско решение, никога не е груб, никога не симулира! Достоен и много скромен човек!
Това ако го отречете просто ще станете за смях, както колегата, който си е сложил за аватар пияницата и мошеник Дембеле!

Иначе тази година приза отива в Банкя, при св. Тиквеника...

Е по голяма глупост от това не съм чул. Чудя се, какъв зор пишеш глупости. Я кажи кой докара "Титан" в София, кой разкара Вълка от София? Ако това не се беше случило, дали дълговете на ЦСКА щяха да са покрити? Кой уреди да вземете базите, каквито(по думите на бившата ви министърка В.Лечева) няма друг клуб в Европа?
Относно Т.Янчев, заслужава уважение заради желанието за игра и верността си към ЦСКА. Иначе е доста груб и лимитиран от към футболни качества.

Нещо ми убягва... За Тиквоча ли говориш? Боко ухажва много тактично и двете агитки, защото си дава доста добра сметка, че хората, обичащи Левски и ЦСКА са една голяма част от народа. Не виждам защо да му свалям звезди на този. В крайна сметка държавата не е длъжна на никого, клубовете са частни... разбира се, когато се даде СТАДИОН за безвъзмездно ползване на един отбор е редно и останалите да получат по нещо. Въпреки, че според мен това не е правилно!

Иначе аз гласувах за премиера, защото тяхната простотия край няма а едно негово избиране за футболист на годината ще изкара още веднъж на яве безкрайната му самовлюбеност и плиткоумност. Плюс това не виждам за кого да гласувам?

Дими е твърда резерва.
Николай не е толкова добър вратар, колкото някои се опитват да го изкарат.
Най-добрите години на Стенли вече са в историята, макар че, ако не беше Тиквата, със сигурност щях да гласувам за него...
Друг просто няма!
YA GUNNERS YA

Erick_Cartman

Мнениеот Erick_Cartman » 28 ное 2011 11:44

crap написа:
stoyankd написа:
crap написа:Какви са тези глупости. ............!
Тошко Янчев е точно обратната величина, истински спортсмен, рядко си позволява да оспори съдийско решение, никога не е груб, никога не симулира! Достоен и много скромен човек!
Това ако го отречете просто ще станете за смях, както колегата, който си е сложил за аватар пияницата и мошеник Дембеле!

Е по голяма глупост от това не съм чул. Чудя се, какъв зор пишеш глупости. Я кажи кой докара "Титан" в София, кой разкара Вълка от София? Ако това не се беше случило, дали дълговете на ЦСКА щяха да са покрити? Кой уреди да вземете базите, каквито(по думите на бившата ви министърка В.Лечева) няма друг клуб в Европа?
Относно Т.Янчев, заслужава уважение заради желанието за игра и верността си към ЦСКА. Иначе е доста груб и лимитиран от към футболни качества.

Нещо ми убягва... За Тиквоча ли говориш? Боко ухажва много тактично и двете агитки, защото си дава доста добра сметка, че хората, обичащи Левски и ЦСКА са една голяма част от народа. Не виждам защо да му свалям звезди на този. В крайна сметка държавата не е длъжна на никого, клубовете са частни... разбира се, когато се даде СТАДИОН за безвъзмездно ползване на един отбор е редно и останалите да получат по нещо. Въпреки, че според мен това не е правилно!

Иначе аз гласувах за премиера, защото тяхната простотия край няма а едно негово избиране за футболист на годината ще изкара още веднъж на яве безкрайната му самовлюбеност и плиткоумност. Плюс това не виждам за кого да гласувам?

Дими е твърда резерва.
Николай не е толкова добър вратар, колкото някои се опитват да го изкарат.
Най-добрите години на Стенли вече са в историята, макар че, ако не беше Тиквата, със сигурност щях да гласувам за него...
Друг просто няма!

ок

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 28 ное 2011 11:56

crap написа:Какви са тези глупости. По-голяма к*рва от Йовов няма! Да ме извиняват колегите левскари, но този не заслужава приза по никакъв начин! Див селяндур, който не пропуска да се разправя със съдията, да симулира, да се бие и да провокира! Направо нямам думи!

За същия Янчев , който след загубата от Славия ( или равнство беше май ) на Овча Купел нарече отбора на Славия "този умрял отбор" понеже беше ядосан от загубените точки - за същия спортсмен ли става въпрос извинявай ???!??!? :oops:

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Мнениеот akademix17 » 28 ное 2011 12:54

stoyankd написа:

Какво отношение да имам към човек, който на първа тренировка за сезона казва на новите футболисти в отбора "Покажете си снимки на жените, да не стават гафове!"? Както казах вече едните ще кажат Йовов, другите Тошко... и така до безкрай :)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Национален отбор”