Аз си мисля ,че наистина има уговорени мачове колкото и да не ми се иска в България затова какви наказания трябва да има според вас ако се докажe ,че даден отбор учасрва в уговорени мачове?
Според мен отборите които са играли такива мачове трябва да бъдат изхвърлени от А група директно във В група при аматьорите като ако са били шампиони през тази година да им се отнемат титлата или купата както и да не играят минимум 5 години в европейскита турнири и плащане на 7 цифрена глоба ,а на играчите да им се забрани да играят футбол доживот!
Независимо кой е отбора дори и ако е моя Черноморец Бургас да си понесе последствията.Какви са вашите идеи?
Какви наказания да има за уговорени мачове в България ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Какви наказания да има за уговорени мачове в България ?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: Какви наказания да има за уговорени мачове в България ?
Отнемане на лицензи.От президента до параджията.До живот.
СПУКАНОГЪРНЕ
-
5 шамара и 1 шалабан(чумбер)
Parmalat написа:Аз си мисля ,че наистина има уговорени мачове колкото и да не ми се иска в България затова какви наказания трябва да има според вас ако се докажe ,че даден отбор учасрва в уговорени мачове?
Според мен отборите които са играли такива мачове трябва да бъдат изхвърлени от А група директно във В група при аматьорите като ако са били шампиони през тази година да им се отнемат титлата или купата както и да не играят минимум 5 години в европейскита турнири и плащане на 7 цифрена глоба ,а на играчите да им се забрани да играят футбол доживот!
Независимо кой е отбора дори и ако е моя Черноморец Бургас да си понесе последствията.Какви са вашите идеи?
Уговорени мачове, спортни прояви има в цял свят. Ние далеч не сме върхът на айсберга. Някъде, в Италия, винаги са го правили явно, грозно, в други страни - интелигентно уж. Но винаги резултатът е видим.
Последна промяна от daniel875 на 28 ное 2011 11:26, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Бекъма написа:Отнемане на лицензи.От президента до параджията.До живот.
Едва ли параджията урежда мачове...

pumpo написа:Бекъма написа:Отнемане на лицензи.От президента до параджията.До живот.
Едва ли параджията урежда мачове...![]()
![]()
Имам предвид изтриване на клуба от футболната карта.Забрана на всички от ръководството да се занимават с футбол до живот.По подобие на Бриаторе.
СПУКАНОГЪРНЕ
- зеленобелия
- Контакти:
Да забранят заложните къщи и няма да има уговорени мачове.
- Layne Staley
- Контакти:
Бекъма написа:pumpo написа:Бекъма написа:Отнемане на лицензи.От президента до параджията.До живот.
Едва ли параджията урежда мачове...![]()
![]()
Имам предвид изтриване на клуба от футболната карта.Забрана на всички от ръководството да се занимават с футбол до живот.По подобие на Бриаторе.
То отбори няма да останат ...
ЦСКА не е литекс!!!
Всеки отбор , участвал в уговорени мачове да бъде изхвърлен от професионалния футбол , а на играчите , участници да им бъде забранено да играят 2 години и да им бъде изваден единият тестис 

В България няма такова животно като уговорени мачове !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Върни се в “Футбол - България”