Ливърпул - Манчестър Сити, 27.11.2011, 18:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Сити, 27.11.2011, 18:00 ч.

Мнениеот Neftochimic1892 » 27 ное 2011 23:27

blue avalanche написа:
wolf написа:Сега нещо друго - изброените от теб търсеха футбол от ШЛ, а май забравяш че тоя отбор Тотнъм го гради вече 4ти сезон.

Ван дер Ваарт-31.08.2010
Лука Модрич-26.04.2008
Скот Паркър-31.08.2011
Адебайор-25.08.2011
Сандро-30.08.2009
Май не са 4 сезона...

Отбора се гради от защитата .... :)

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 27 ное 2011 23:31

Neftochimic1892 написа:
blue avalanche написа:
wolf написа:Сега нещо друго - изброените от теб търсеха футбол от ШЛ, а май забравяш че тоя отбор Тотнъм го гради вече 4ти сезон.

Ван дер Ваарт-31.08.2010
Лука Модрич-26.04.2008
Скот Паркър-31.08.2011
Адебайор-25.08.2011
Сандро-30.08.2009
Май не са 4 сезона...

Отборът се гради от защитата .... :)

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 27 ное 2011 23:31

Gil-galad написа:Не бях тук по време на мача и нямаше как да пиша, а нямам и намерение да чета :) Мога само да кажа, че Ливърпул изпуснаха да бият Сити с разлика....за първи път през този сезон видях мач в който да ми хареса как играят всички играчи на Ливърпул....единственото разочарование беше удара на Даунинг накрая, който като цяло направи много силен мач, и едно лошо спиране и едно лошо подаване на Хендерсън, при които той се опита и 2-та пъти да отиграе топката от въздуха...Керъл нямаше късмет, иначе си свърши перфектно работата...малко рисково връщаха към Рейна топката, но не се случи нищо фатално....просто Сити трябва да вдигнат паметник на Джо Харт в края на сезона, ако успеят да станат шампиони (нещо което не вярвам да се случи)...

Хм...явно много ни се различават критериите, относно какво трябва да е едно крило, дори и да не струва, колкото целия си предишен отбор...

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 27 ное 2011 23:32

Neftochimic1892 написа:
Dzheff написа:
john barnes написа:извод-загубихме поредните 2 точки като домакини...все повече се отдалечаваме от топ 4.ако вие се радвате на равния,аз не....данчо и стю трагични,ние със 9 човека е цяло чудо,че не паднахме.ама нали сияйиния си знаел....

сгънахме отбора победил МЮ като гост с 1-6. останалите резултати на Сити от началото на сезона предполагам също ги знаеш... Е какво, да плачем ли след този мач :?:

Мач с мач не си приличат ! Надиграхме МЮ , те разгромиха Тотнъм , а те съответно ни попиляха ! Ако вземем един приличен лев бек и Енрике заиграе като крило , ще е по-добре от сега . Колкото до Хендо , когато играе зад нападателя , играе доста приемливо за годините си ;)

факт е че мач с мач не си приличат, но в случая говорим за противник, който досега в АБСОЛЮТНО ВСЕКИ МАЧ вкарваше МИНИМУМ 2 ГОЛА. Досегашния им актив срещу отборите от първата седмица са победа като гост срещу Тотнъм с 5-1, победа като гост на МЮ с 6-1 и победа като домакин на Нюкясъл с 3-1... аз не мога да разбера сериозни ли сте като смятате, че равенство срещу отбор в такава форма е провал :shock:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 27 ное 2011 23:35

Dzheff написа:
Neftochimic1892 написа:
Dzheff написа:сгънахме отбора победил МЮ като гост с 1-6. останалите резултати на Сити от началото на сезона предполагам също ги знаеш... Е какво, да плачем ли след този мач :?:

Мач с мач не си приличат ! Надиграхме МЮ , те разгромиха Тотнъм , а те съответно ни попиляха ! Ако вземем един приличен лев бек и Енрике заиграе като крило , ще е по-добре от сега . Колкото до Хендо , когато играе зад нападателя , играе доста приемливо за годините си ;)

факт е че мач с мач не си приличат, но в случая говорим за противник, който досега в АБСОЛЮТНО ВСЕКИ МАЧ вкарваше МИНИМУМ 2 ГОЛА. Досегашния им актив срещу отборите от първата седмица са победа като гост срещу Тотнъм с 5-1, победа като гост на МЮ с 6-1 и победа като домакин на Нюкясъл с 3-1... аз не мога да разбера сериозни ли сте като смятате, че равенство срещу отбор в такава форма е провал :shock:

Давам ти пример : Ако бягаш срещу някой много по - бърз от теб и той си чупи крака малко преди финала и не успееш да го изпревариш успех ли е ?

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 27 ное 2011 23:35

Джолеън Лескът ми е любимец още от ерата му в Уулвърхямптън , но днес направи огромна грешка. Топката излизаше в аут , но той реши да я "изчисти" във вратата.

ПП: Коментаторите на мача по НОВА , даже не знаеха , че е починал синът на Брад Джоунс. Казаха , че минутата мълчание е за Гари Спийд , но ясно казаха на стадиона , че причината е смъртта на момченцето.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 27 ное 2011 23:37

B3ATS написа:Джолеън Лескът ми е любимец още от ерата му в Уулвърхямптън , но днес направи огромна грешка. Топката излизаше в аут , но той реши да я "изчисти" във вратата.

ПП: Коментаторите на мача по НОВА , даже не знаеха , че е починал синът на Брад Джоунс. Казаха , че минутата мълчание е за Гари Спийд , но ясно казаха на стадиона , че причината е смъртта на момченцето.

След това казаха ,че е и за смъртта на Спийд ;)

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 27 ное 2011 23:42

Liverpool forever_95 написа:
Dzheff написа:
john barnes написа:извод-загубихме поредните 2 точки като домакини...все повече се отдалечаваме от топ 4.ако вие се радвате на равния,аз не....данчо и стю трагични,ние със 9 човека е цяло чудо,че не паднахме.ама нали сияйиния си знаел....

сгънахме отбора победил МЮ като гост с 1-6. останалите резултати на Сити от началото на сезона предполагам също ги знаеш... Е какво, да плачем ли след този мач :?:

Ние сме винаги така. Постоянно се хвалим кого мачкаме, но в крайна сметка резултатите са много слаби. 4 поредни Х-са на Анфийлд са неприемливи. И на мен не ми е хубаво, вместо да скъсим дистанцията до Тотнъм и Нюкасъл и да дръпнем на Арсенал с 2 точки, ние сме за пореден път с пръст в ан*ла. Дано Тотнъм да си вземат отложения мач, много се надявам да видите вие, дето сте големи оптимисти. Не можем да влезем в Топ 4, тази година сме отново в ЛЕ.

И ти се имаш за Фен на Ливърпул абе момче отиди си лягай се завий през глава и не се появявай в този форум бе пача ти за ливърпул ли си или за това да ни накараш че грешим тапак си момче и такъв ще си останеш ! как може да има такива фенове като тебе аз лично не знам и не искам и да знам !

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 27 ное 2011 23:44

Не съм чел какво сте писали до тук, защото рискувам да се натъкна на уникални бисери :lol: Според мен играхме супер, мислех, че сме единственият отбор, който може да победи Сити в момента, това не се случи, но пък сме единствените, които са ги надиграли досега, и то много категорично, особено през второто полувреме.Според мен много силна игра от всички, естествено Даунинг ми е любимец и бих му писал някоя и друга черна точка, но все пак ... представете си ако бяхте фенове на Сити какво щяхте да кажете след този мач за играта на Яя Туре, Милнър, Балотели, Насри, че дори и Агуеро? И това все са многомилионни трансфери, по-скъпи от Даунинг.Във футбола нещата никога не са едностранни, играеш колкото ти позволява противникът, а ние днес не позволихме на Сити да си играе играта и мисля, че ги надиграхме категорично и заслужавахме победата.Адам и Лукас отново превзеха центъра и бяха перфектни, Суарес не блестя, но той бе много добре пазен и Аткинсън на няколко пъти не наказа опити за убийство срещу него.Хендерсън ме изненада много приятно, особено през второто полувреме.През първото се губеше както в повечето мачове, но през второто игра наистина много добре.Керъл също се включи хубаво, но мисля, че смяната му позакъсня, Далглиш трябваше да го пусне още когато ги бяхме натикали в собственото им наказателно поле и се виждаше, че имат проблеми с високите топки, а не да чака да изгонят някой от Сити, за да се реши на този ход.Не ми хареса само в защита тия непрекъснато връщани топки към Рейна и това не е само в този мач, във всеки един мач поне по няколко пъти защитата рискува да разиграва с него.Вярно, че е един от най-добре играещите с краката вратари, но прекалено често му се налага да прави това и рано или късно ще сбърка.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 27 ное 2011 23:45

Liverpool forever_95, да не би да си овен ?

Върни се в “Ливърпул”