Светкавица - Левски София 27.11.2011г. / 13:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Светкавица - Левски София 27.11.2011г. / 13:30
Бях на стадиона,първото полувреме не си личеше,че Светкавица са на последно място,по-скоро Левски приличаше на опашкарски отбор!През второто бяхме малко по-добре,но това не е достатъчно!Също не знам какво толкова плачете за състоянието на терена,абсолютно нормални условия за футбол бяха осигурили домакините,освен ЦЕНИТЕ НА БИЛЕТИТЕ!Времето беше идеално и не знам тия журналисти къде го видяха този вятър и студ.Никой не ни е виновен,че играхме безобразно!
- Синьо сърце
- Контакти:
Тристане,що се занимаваш с тоя?Не виждаш ли,че вони-зарежи го!Само подписите му виж(той единия го е изтрил,таман мислех да се обадя на ТодорТ да го изсекири).
Инак много важни и грозни три точки за нас...Костов изпълни програма максимум и ни добута до брега.Да не се лъжем-ситуацията ни е тежка,добре е,че не ни избягаха на десетина точки.Пет(в най-лошия случай) е по-приемливо.Оттук ни чака много работа и със сигурност ще сме друг отбор напролет,но ще бъде ли това достатъчно?Миналата есен загубихме 13 точки и това ни костваше титлата.Тази загубихме 12,но като игра бяхме трагични...Всичко е в ръцете на новият ни спортно-технически щаб,плюс Батков,който трябва да ги подкрепи в селекцията.
Инак много важни и грозни три точки за нас...Костов изпълни програма максимум и ни добута до брега.Да не се лъжем-ситуацията ни е тежка,добре е,че не ни избягаха на десетина точки.Пет(в най-лошия случай) е по-приемливо.Оттук ни чака много работа и със сигурност ще сме друг отбор напролет,но ще бъде ли това достатъчно?Миналата есен загубихме 13 точки и това ни костваше титлата.Тази загубихме 12,но като игра бяхме трагични...Всичко е в ръцете на новият ни спортно-технически щаб,плюс Батков,който трябва да ги подкрепи в селекцията.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Joro_Barca
- Контакти:
- milen.hristov
- Контакти:
Хареса ли ви мача ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
zlobul написа:Хареса ли ви мача ?
Изключително много,при всяко виртуозно изпълнение на Башлиев,Иванов,Милиев и Димов получавах душевен оргазъм!
- blue avalanche
- Контакти:
trayan16 написа:zlobul написа:Хареса ли ви мача ?
Изключително много,при всяко виртуозно изпълнение на Башлиев,Иванов,Милиев и Димов получавах душевен оргазъм!
Я,ми припомни,ама не беше ли Димов,дето вкара гола?Единствения гол...
blue avalanche написа:trayan16 написа:zlobul написа:Хареса ли ви мача ?
ПЪПЕШИ ПРЕЗ НОЕМВРИ .ТРАГЕДИЯТА СЕ ЗАДЪЛБОЧАВА ,А ГЛАВНИЯТ ГЕРОЙ СЛЕЗЕ В НИСКОТО .ЕДИНСТВЕНАТА ГЪНКА В НЕГОВИЯ МОЗЪК ГО ИЗСТРЕЛЯ В ПОСРЕДСТВЕНОСТТА И БЕЗХАБЕРИЕТО . АМИН ТРЕНЕР , С ТАКЪВ НАЧАЛНИК ..............
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
blue avalanche написа:trayan16 написа:zlobul написа:Хареса ли ви мача ?
ЕВАЛА!ВЕЛИКАН!Това променя ли факта,че той не може да спре топката и да я подаде на 5 метра от него?
И какви са тия плакати за Боко?На стадиона изобщо не го забелязах!