Светкавица - Левски София 27.11.2011г. / 13:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

PFK_Levski
Контакти:

Re: Светкавица - Левски София 27.11.2011г. / 13:30

Мнениеот PFK_Levski » 27 ное 2011 17:40

MORSKI написа:
TristaNNN написа:
С риск да се отклоня от темата, бих те помилил най-любезно да приемеш несъгласието ми с теб относно миналогодишната ни селекция :!: Ще ти дам само 2 имена: Дембеле и Грийн. От друга страна ще се съглася по въпроса за самочувствието: Да - ние имаме много високо такова, защото ни сме Левски, а не някое средняшко провинциално отборче :!: Добре запомни това ;) Това че правим кофти сезон засега е истина, но какво да се прави - има и такива години. Опасявам се че доста се отклонихме от темата, така че ... весело доповане на бирата в неделната вечер, разбирам че сме адаши Изображение

[offtopic]За Димов съм почти сигурен че имаше хора дето безрезервно го обожаваха. Все пак си е ваше момче, но ако сте го нарочили за "предател" след като облече красивата синя тенеска ...явно оттам идва объркването.[/offtopic]

Дембеле си беше находка, да, но само той. И като имаш предвид, че остана малко време се вижда какво стана. А и в Германия се вижда, че не се доказва.
Грийн продължава и сега да е в отбора ви, но не мисля, че е кой знае каква звезда. Но и за него съм склонен да се съглася и какво става- двама човека хоро не играят. Още повече, че като се махне единия и остава никой.

Относно самочувствието- няма лошо, имайте го, но в граници. Вашето ги минава ;) Още повече за провинциалния тим - не знам нас ли визира, но ако е така си тотално в грешка и говориш небивалици. Най-вече ние трябва да имаме самочувствие като почнеш от факта, че сме от един от най-старите клунбове в страната, че сме първият отбор, печелил международен трофей(и сме единствения наш до този момент), че футбола в страната идва от Варна, че въпреки турдностите през годините (партията и ръководните органи знаеш, че не са давали на тим извън Левски и ЦСКА, донакъде Локо София и Славия да припари до първите 2 места. Вземайки играчите му или по други начини), та предвид всичко това ние сме били и трети и четвърти, играели сме два пъти финал за купата на съветската армия. С европейски отбори няма нужда да казвам, че сме били Аякс, Нотингам и Динамо Киев в най-силните им години и т.н.
Така, че това за средняците може да го казвате за други тимове ;)

Иначе мерси и на теб приятно допиване и аз не знаех, че сме адаши. Може на лични да минем после.

Дембеле игра по 5 мин. на мач ако го пуснат въобще ...... нали Папис Сисе е много добър що не бият като играе той ? А и доколкото помня миналия мач изравнителния гол в последната минута (естествено че ще е някъде към последната , защото отново резерва в 85-та мин са го пуснали сигурно ) го вкарва именно той - Дембеле ! Ако Дембеле не е класа ..... нека ни го върнат ! Нямам нищо против ..... на мен ми харесва обаче !

Kryten
Контакти:

Мнениеот Kryten » 27 ное 2011 17:41

Много слаб мач за Левски днес, определено Х-ът нямаше да е незаслужен.

Ето репортаж от телевизията:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qzpNYCq_1U4[/youtube]

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 27 ное 2011 17:43

Не получих отговор на въпроса ми:yuliyan

Как е чувството да си цял живот на село :?:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 ное 2011 17:47

Kryten написа:Много слаб мач за Левски днес, определено Х-ът нямаше да е незаслужен.

Ето репортаж от телевизията:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qzpNYCq_1U4[/youtube]

Х-ът ОПРЕДЕЛЕНО щеше да е незаслужен!Светкавица имат има-няма един удар във вратата.Не говоря за "търкулнати" топки към Илиев...Ако така се "прави" хикс...

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 27 ное 2011 17:50

yuliyan написа:
flo написа:Не получих отговор на въпроса ми:yuliyan

Как е чувството да си цял живот на село :?:

Страхотно, неописуемо. :lol:
П.п. Когато Русе е бил град, то Софието е било малко шопско село, на което жителите си изкарвали на паша овцете си в овча купел, а едрият рогат добитък в Подуене. Справка Интернет!

Тогава какъв ти е проблема с нас :?:

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 27 ное 2011 17:57

blue avalanche написа:Искаш ли да ти кажа каква е разликата?В Испания на това игрищенце не футбол,ами "народни борби" няма да провеждат!Капиш?Айде бягай да играйш...

Мда, при нормален терен (големина и качество), играта ни щеше да бъде далеч по-добра. Написах го по-рано...най-важното в този мач бяха 3-те точки! Взехме си ги и сега по-спокойно ще може да провеждаме зимната подготовка и селекция.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 ное 2011 18:34

PFK_Levski написа:Дембеле игра по 5 мин. на мач ако го пуснат въобще ...... нали Папис Сисе е много добър що не бият като играе той ? А и доколкото помня миналия мач изравнителния гол в последната минута (естествено че ще е някъде към последната , защото отново резерва в 85-та мин са го пуснали сигурно ) го вкарва именно той - Дембеле ! Ако Дембеле не е класа ..... нека ни го върнат ! Нямам нищо против ..... на мен ми харесва обаче !

Нали беше голяма звезда, защо тогава е резерва и го пускат за 5 минути? Сети се сам и не забравяй от къде дойде той, преди да премине в Локомотив (Пловдив) и каква визитка имаше- ще ти припомня- никаква.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 27 ное 2011 18:56

Трудна, но сладка победа!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 27 ное 2011 19:14

А ти бе илиянчо нали се махаше още преди час ама явно не можеш да преживееш 3-те точки на Левски :) :) :) ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 ное 2011 19:28

AN71 написа:А ти бе илиянчо нали се махаше още преди час ама явно не можеш да преживееш 3-те точки на Левски :) :) :) ;)

Е, не го гони деееее :lol: Усещам че има още жокери в ръкава :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”