TristaNNN написа:С риск да се отклоня от темата, бих те помилил най-любезно да приемеш несъгласието ми с теб относно миналогодишната ни селекция

Ще ти дам само 2 имена: Дембеле и Грийн. От друга страна ще се съглася по въпроса за самочувствието: Да - ние имаме много високо такова, защото ни сме Левски, а не някое средняшко провинциално отборче

Добре запомни това

Това че правим кофти сезон засега е истина, но какво да се прави - има и такива години. Опасявам се че доста се отклонихме от темата, така че ... весело доповане на бирата в неделната вечер, разбирам че сме адаши

[offtopic]За Димов съм почти сигурен че имаше хора дето безрезервно го обожаваха. Все пак си е ваше момче, но ако сте го нарочили за "предател" след като облече красивата синя тенеска ...явно оттам идва объркването.[/offtopic]
Дембеле си беше находка, да, но само той. И като имаш предвид, че остана малко време се вижда какво стана. А и в Германия се вижда, че не се доказва.
Грийн продължава и сега да е в отбора ви, но не мисля, че е кой знае каква звезда. Но и за него съм склонен да се съглася и какво става- двама човека хоро не играят. Още повече, че като се махне единия и остава никой.
Относно самочувствието- няма лошо, имайте го, но в граници. Вашето ги минава

Още повече за провинциалния тим - не знам нас ли визира, но ако е така си тотално в грешка и говориш небивалици. Най-вече ние трябва да имаме самочувствие като почнеш от факта, че сме от един от най-старите клунбове в страната, че сме първият отбор, печелил международен трофей(и сме единствения наш до този момент), че футбола в страната идва от Варна, че въпреки турдностите през годините (партията и ръководните органи знаеш, че не са давали на тим извън Левски и ЦСКА, донакъде Локо София и Славия да припари до първите 2 места. Вземайки играчите му или по други начини), та предвид всичко това ние сме били и трети и четвърти, играели сме два пъти финал за купата на съветската армия. С европейски отбори няма нужда да казвам, че сме били Аякс, Нотингам и Динамо Киев в най-силните им години и т.н.
Така, че това за средняците може да го казвате за други тимове
Иначе мерси и на теб приятно допиване и аз не знаех, че сме адаши. Може на лични да минем после.