Литекс готви разпродажба на футболисти
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс готви разпродажба на футболисти
Поредната порция сини блянове. А фактите са други - зимата правим селекция и ви пишем нова тройка в Ловеч, досущ като в по-миналия ни шампионски сезон 

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Леле майкоооо, колко наивни са тия левскари!!! Къде се бутате при големите незнам!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- napred_trizvezdni_1948
- Контакти:
Левскарите пък къде започнаха да се бутат, смешна картинка са, издрапаха с клизма една победа като гости в Стара Загора и се помислиха за много добри,най-много 3то място в люта битка с Литекс, борбата за титлата ще бъде както е и в момента между ЦСКА и Лудогорец. Накрая се надявам ние да сме победителите в тази борба !
Иначе според мен Литекс тотално се отказаха да гонят титлата, ще се борят с Левски за място в Европа, пожелавам им успех !
Иначе според мен Литекс тотално се отказаха да гонят титлата, ще се борят с Левски за място в Европа, пожелавам им успех !
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.
Поредните глупости. Каква полза има Гришата от отбор в средата на таблицата ? Аз лично не виждам смисъл нито логика. А относно финансирането на отбора, освен да се изсмея на глупостите друго не виждам какво може да се направи. Ако Гришата е закъсал, което едва ли е вярно, ще помогне ли продажбата на 3-4 посредствени футболисти ? Без да обиждам, там не виждам футболист който да струва повече от 3-400 хилки. А този завод за коли гълта десетки или може би стотици милиони , тези 2-3 както пишат сигурно са разходи само за парно и ток. СПРЕТЕ да пишете глупости.
Забелязал съм една такава работа, че точно преди важен мач с участието на ЦСКА започват едни истории с отнемане на лицензи, с това, че уж нямало да играят футболистите им, че това, че онова... И накрая този отбор от нищото прави "голям" мач в Ловеч. Ще гледаме! Дано Ловеч играят феърплей. Искрено вярвам, че "прането на пари" на "Крейзифорест" си струва.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Captain Stottlemeyer
Неутрален написа:Поредните глупости. Каква полза има Гришата от отбор в средата на таблицата ? Аз лично не виждам смисъл нито логика. А относно финансирането на отбора, освен да се изсмея на глупостите друго не виждам какво може да се направи. Ако Гришата е закъсал, което едва ли е вярно, ще помогне ли продажбата на 3-4 посредствени футболисти ? Без да обиждам, там не виждам футболист който да струва повече от 3-400 хилки. А този завод за коли гълта десетки или може би стотици милиони , тези 2-3 както пишат сигурно са разходи само за парно и ток. СПРЕТЕ да пишете глупости.
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- batmanlevski
- Контакти:
Е както се казва по един от къща докато цска и литекс се караха кой кой съдя да подкупи излезе Лудогорец на сцената и сега те без конкуренция си нагаждат който им е удобен
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Ако някой пусне пак такава тема и пак цитира същия източник може и да се окаже вярно, затова давайте - рекламирайте си подобието на вестник 

Неутрален написа:Поредните глупости. Каква полза има Гришата от отбор в средата на таблицата ? Аз лично не виждам смисъл нито логика. А относно финансирането на отбора, освен да се изсмея на глупостите друго не виждам какво може да се направи. Ако Гришата е закъсал, което едва ли е вярно, ще помогне ли продажбата на 3-4 посредствени футболисти ? Без да обиждам, там не виждам футболист който да струва повече от 3-400 хилки. А този завод за коли гълта десетки или може би стотици милиони , тези 2-3 както пишат сигурно са разходи само за парно и ток. СПРЕТЕ да пишете глупости.
Не знам каква му е ползата но това вече е факт(средата на класирането)! А като гледам втория полусезон нещата отиват на доста под средата!

7то място на полусезона и то ли е партенка на Левскарските вестници?

Пари в отбора наистина няма. Или по-точно планове за положителна промяна няма. Футболистите по-добре от нас знаят това и налице е една апатична игра. Дори коментатора отбеляза, че половината отбор се е хванал за кръста и нищо не прави. Освен чрез купата нямаме никакви шансове да участваме в Европа, което е добре. Поне повече няма да гледаме еврорезили. Но тук изниква въпроса, защо драпахме толкова да ставаме шампиони, а после нищо? ???????Нито селекция...нито изграден план за работа!!!!? Единия път изгоряхме, втория път излезнахме в европа със селекция от четвъртодевизионни!!!!!!!!!!!??????Предварително предадени и обречени. За тия Дихон - Стоилов, не ми се започва. Публиката се стопи до краен предел. Работа с феновете няма. Едно гостуване не можем да направим както трябва