Ти адвокат на шейховете собственици на отбори по света ли си?[/quote]
А ти адвокат на еврейските собственици на отбори по света ли си ?????[/quote]
Не бе, просто питам.Ще споделиш ли на широката общественост откога си фен на Малага?[/quote]
Да не сме в"анонимни алкохолици "въпроса ти е супер глупав!!
Форум на Ман Сити
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Форум на Ман Сити
PIMP написа:Смях в залата, вече и на Малага се намериха "фенове"![]()
![]()
Има една тема "манталитетът на българския фен" в тази тема много ясно се вижда какъв е
![]()
Ами вижда се че не е ясно кой подкрепяш в крайна сметка това ако е фен

drakon написа:PIMP написа:Смях в залата, вече и на Малага се намериха "фенове"![]()
![]()
Има една тема "манталитетът на българския фен" в тази тема много ясно се вижда какъв е
![]()
Ами вижда се че не е ясно кой подкрепяш в крайна сметка това ако е фен![]()
Какво не ти е ясно ? Много ми е интересно как подкрепяш Малага - пред ТВ с бира в ръка ?

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
Според мен няма смисъл от форум на Манчестър Сити по простата причина,че нямат кой знае колко фенове в България или поне в този форум са твърде малко
А и не виждам какъв е проблема да пишат във форума на МЮ
И без това са от един град,що да не са и в един форум
Само че като се замисля,стадиона на Ман Сити е в центъра,а на МЮ е в няк'во предградие на края на града
По тази логика форума трябва да е на Ман Сити,а в него да могат да пишат и пускат теми и феновете на МЮ,естествено с позолението и благоволението на модератора на форума,който задължително трябва да е фен на Манчестър Сити

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
Аз само наминавам да вметна, че Челси имат Купа на УЕФА, КНК ( несъществуващият вече турнир - Носители на националните купи ) и Суперкупа на Европа между 1990 и 2 000-ната година, тоест - преди Абрамович да закупи отбора ...
Така, че тези, които смятат че Челси "нямат история" преди Роман, да поразмислят над тези факти ...
Иначе невиждам защо Сити да нямат форум ?
Към момента наистина нямат много почитатели, но ако станат шампиони, задължително е да им се отвори под форум тук.
Така, че тези, които смятат че Челси "нямат история" преди Роман, да поразмислят над тези факти ...

Към момента наистина нямат много почитатели, но ако станат шампиони, задължително е да им се отвори под форум тук.
Не, че имам нещо против Сити, но смятам, че техния проект ще се провали. Абрама успя,но арабите ням да успеят.
CTAHKO написа:Според мен няма смисъл от форум на Манчестър Сити по простата причина,че нямат кой знае колко фенове в България или поне в този форум са твърде малкоА и не виждам какъв е проблема да пишат във форума на МЮ
И без това са от един град,що да не са и в един форум
![]()
![]()
Само че като се замисля,стадиона на Ман Сити е в центъра,а на МЮ е в няк'во предградие на края на града
По тази логика форума трябва да е на Ман Сити,а в него да могат да пишат и пускат теми и феновете на МЮ,естествено с позолението и благоволението на модератора на форума,който задължително трябва да е фен на Манчестър Сити
![]()
По-дебилно изказване не бях чел..........................
THE G.A.M.E написа:Аз само наминавам да вметна, че Челси имат Купа на УЕФА, КНК ( несъществуващият вече турнир - Носители на националните купи ) и Суперкупа на Европа между 1990 и 2 000-ната година, тоест - преди Абрамович да закупи отбора ...
Така, че тези, които смятат че Челси "нямат история" преди Роман, да поразмислят над тези факти ...![]()
Кой го интересува Суперкупата на Европа ? Купата на УЕФА и КНК са второстепенни турнири и ако Челси наистина беше голям отбор нямаше да е с 1 титла и нито един мач за КЕШ преди да ги вземе Абрамович. Да си видял фен на Ливърпул да се гордее, че отборът му има 3 Купи на Уефа (рекорд) ? Не, гордеят се с 5-те си КЕШ-а (което не е рекорд). Това само показва, че Челси е средняк и клубове като Астън Вила, Евертън и Тотнъм имат по-славна история

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
- MagicMoments
- Контакти:
PIMP написа:THE G.A.M.E написа:Аз само наминавам да вметна, че Челси имат Купа на УЕФА, КНК ( несъществуващият вече турнир - Носители на националните купи ) и Суперкупа на Европа между 1990 и 2 000-ната година, тоест - преди Абрамович да закупи отбора ...
Така, че тези, които смятат че Челси "нямат история" преди Роман, да поразмислят над тези факти ...![]()
Кой го интересува Суперкупата на Европа ? Купата на УЕФА и КНК са второстепенни турнири и ако Челси наистина беше голям отбор нямаше да е с 1 титла и нито един мач за КЕШ преди да ги вземе Абрамович. Да си видял фен на Ливърпул да се гордее, че отборът му има 3 Купи на Уефа (рекорд) ? Не, гордеят се с 5-те си КЕШ-а (което не е рекорд). Това само показва, че Челси е средняк и клубове като Астън Вила, Евертън и Тотнъм имат по-славна история
Това ми хареса

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.

-
PIMP написа:Това само показва, че Челси е средняк и клубове като Астън Вила, Евертън и Тотнъм имат по-славна история
Във футбола няма минало ... Има само настояще и бъдеще.
Това са фактите ... На никой не му пука , че Нотингам Форест са станали шампиони на Европа преди половин век ...
Историята футбол не играе ...
За това, ако Челси не наддгради скоро постигнатото, ще стане просто като
PIMP написа:Астън Вила, Евертън и Тотнъм
Сега за сега обаче, Челси са много по-голям и велик тим от споменатите ...
Другото е просто, някакъв странен поглед върху футбола ...