slavia_forever написа:Аз кога съм казал, че съм запознат с кухнята на агитката (на агитките) на ЦСКА. Аз коментирам само това, което съм видял. А и не съм коментирал само ЦСКА-рите, а и фенове на други отбори. Това, че верните фенове на ЦСКА ги спират 10-те лева и работния ден също говори за манталитета на същите. Коментара за манталитета на агитка, която става за смях в моменти, която отделният фен не знае на къде е, раздвоен е при кои да застане и "гравитира", е видимо и без да си "в кухнята". И ако от управата на БГ футбола бяха изхвърлили ЦСКА по всички правила от "А" група, за нахълтване на феновете на терена, а не да се толерира по някакъв изключително жалък начин статуквото, щяхме да видим сега 150-те човека, колко щяха да са в работен ден в 13,30 часа, а и не само тогава. За манталитета на БГ фена е и показателно, как вече не знам колко пъти ставаме свидетели на бой в сектора на фенове, които следва да защитават един и същ отбор. Когато фенове на такива отбори говорят за манталитета, е хубаво да си погледнат в собствения лагер, с чиято "кухня" много хора не са запознати, но са постоянни свидетели на ЖАЛКИ картинки и това са фактите.
И как да не ги спре бе?? В сряда в 13:30 хората са на работа-да бягат и да ги уволнят ли какво??? А и аре нема нужда за такъв мач-10 лв!!!
Тоя мач го оставям-тука виновни бяха БФС и никой друг!! Говоря за другите мачове-събота и неделя от 18:00- е тогава вече оправдания няма!