Форум на Ман Сити

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Re: Форум на Ман Сити

Мнениеот JalkiSte » 27 ное 2011 12:20

sMotLiO написа:Ама моя ник ви е голям трън в очите,а? :( Твоя ник като гледам е в пъти по-трагичен,но какво да се прави :( Прекалено си ми тъпичак,за да си губя времето с теб или пък с другото олигофренче от Ливърпул (добре сте се събрали двамата)

Всъщност и моят, и твоят ник са много добри, защото описват такива като теб.А това, че използваш обидни квалификации към съфорумците като 13-годишен келеш пред блока само потвърждава това.И така като гледам, доста време си изгуби с мен, явно не съм ти чак толкова тъпичък (даже се басирам, че и на този пост ще ми отговориш).
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 ное 2011 12:25

Колко фена на Сити има във форума - защото аз знам само един и не съм го виждал от доста отдавна във форума.... за справка отбор като Валенсия, който има поне десетина фена нямат форум....но от друга страна има феноменални форуми като Локо Мездра, Сливени т.н. ей така... за статистиката :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 27 ное 2011 12:25

Този предния се опита да каже нещо ама не успя :( Е , един ден като му порасне мозък, може би (не е сигурно) ще успее да каже нещо смислено
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 27 ное 2011 12:30

В крайна сметка от тази тема стана ясно, че повечето искаме подфоруми на Аякс и Валенсия вместо на Сливен и Локо Мз, а 1 човек иска и подфорум на Ман Сити :lol:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 ное 2011 12:34

PIMP написа:В крайна сметка от тази тема стана ясно, че повечето искаме подфоруми на Аякс и Валенсия вместо на Сливен и Локо Мз, а 1 човек иска и подфорум на Ман Сити :lol:

и на Атлетико - докарваме го до 5-6 фена и ние :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 27 ное 2011 12:36

Добре бе феновете на Ливърпул като напирате толкова за форум на Сити вие ли ще пишете в него ? И оня аватар с 1-6 показва само колко мразите Юнайтед, а не колко обичате Ливърпул. Както казах да се направи форум на Сити ама после ако тръгнат да западат 2ри полусезон какво правим ? И в тоя форум сигурно феновете на Ливърпул ще пишат .. затова искат толкова. Когато Сити направи нещо по-значимо тогава говорете. Все едно да кажем да се направи форум на Леванте, защото направиха добър старт и изпревариха Барселона и Реал ли ? Айде стига с глупостите .. по-добре да има форум на Дортмунд,Аякс,Порто, които са се доказали пред всичко и всеки, а Сити са направили един старт без загуба и край вече трябва да се гласят за ЕВРОПЕЙСКИ колоси .. нямам думи просто. Това дали да се направи форум на Сити може да обсъдим в края на сезона. :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 27 ное 2011 12:55

Много са отборите, които заслужават форум повече от Сити (лично мнение). Аз предлагам да се премахнат форумите за отделните отбори и да се направят такива за отделните първенства. Така например феновете на Байерн, Борусия, Шалке, Хофенхайм, Хановер и т.н ще си имат един общ форум. Същото важи и за другите първенства. Правят се форуми за Англия, Италия, Испания, Германия, Франция, Холандия, Португалия, Русия (дано да не съм изпуснал някое първенство) и всички са доволни.
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 ное 2011 13:04

Форум на Хетафе. От вчера съм им фен след победата над Барса????
както казаха вече има отбори, които заслужават да си имат форум. Валенсия, Аякс ;)

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 27 ное 2011 13:37

OldTrafford написа:Ето го и фенът на Сити,който всъщност е фен на отбора от три месеца както повечето в България.
По-скоро трябва да има на Тотнъм! :)

+1

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 27 ное 2011 13:53

MQplaya написа:Кои бяха Сити?А да,изкуствено направения отбор от един шейх

Бяха тези който ви направиха смешни на вашия стадион :lol: .Твърдо за подфорум на Сити чийто фенове ще се множат което е нормално с оглед победите над смешните съседи!!

Върни се в “Футбол - Свят”