Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Да убедим martinkamburov@lokomotivsofia.bg да дойде при нас!
този смешник не е за левски 

- Cesc Fabregas
- Контакти:
fen1914 написа:този смешник не е за левски
Той е по-добър от който и да е от наще!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
fen1914 написа:този смешник не е за левски
и защо да е смешник?че ни уши 3 гола ли?
Да бе, голем играч. Вкара три гола на шампиона и вече е един истински Зидан, едва ли не. Аз не го искам. Нека той на мене да ми праща мейли. 

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
david_villa написа:Пратете на d_dasilva@cskasofia.bg и v_morozs@cskasofia.bg молба за напускане на ЦСКА, моля Ви.![]()
![]()
ПС: Аз имам профил в MySpace и вече няколко испански национала са ми отговаряли. Освен Камбата, трябва ли ви нещо Албиол, Мата, ала-бала?![]()
Да поразпитам, Ишков и Борето не могат, но това не значи, че и аз не ставам за мениджър. На ФИФА-та к'ви отбори правя, немате си на представа...
Братле,ти ли докара испанците на Любо Супата,това лято?

Само Черно море.
Angoff написа:The deacon написа:sixtynine написа:"Zdravei skupi Marto!
Sled kato Borat ne otvori kesiqta za Job, a Gonzoto i Goshko Depresiqta ne ni pomagat osobeno, nie ULTRASITE (!) reshihme da potursim svesten golmaistor.Sled kato ni naniza troika nasred Poduqne nie vsichki ot sektor "B" sme na mnenie, che ti si klasniqt napadatel, koito shte vkara pochetnoto ni popadenie v Championskata Liga!
Umolqvame te da napusnesh Nadejda i da doidesh na Gerena vapreki drastichno namalenata zaplata.Budi edin ot nas! Budi Evroidiot!
Pozdravi:
Nai-koravite hooligani ot sektora."
You are euroidiot!!!
А да бе , евроидиота вика ето го евроидиота![]()
![]()

Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
-
- Контакти:
Re: Дайте мнение за ....
1.Батков -5
2.Велев -5
3. Боримиров -6 (от моето село е :Р)
4.Баждеков - 4.50
2.Велев -5
3. Боримиров -6 (от моето село е :Р)
4.Баждеков - 4.50
- Red_champions
Re: Дайте мнение за ....
Следя ви играчите на Левски и близо и затова ще дам някоя и друга оценка пак по шестобалната система
Гонзо-браво на него за духа,който показа и като качества заслужава 6 тъй като без неговите голове Левски нямаше да стане шампион,но заради невниманието,което прояви и неразумието да играе с/у ЦСКА и да жертва дори кариерата си,коете е нещо много сериозно-5
Йовов-направи ми впечатление,винаги съм го харесвал,браво на човека,играе със сърце и води отбора често напред-5
Живко Миланов-най-стабилният в Левски-5.5
Владимир Гаджев-вкара и победния гол ,който донесе шампионската титла на Левски-6
Да Коща-мухльо-2
Тези ми направиха впечатление,заедно със познатите герои:
Борат-3,Дани Боримиров-за него оценка няма,за съжаление за Левски от него нищо не зависи,на него само едно браво може да се каже и Кокалра-футболистите го изведоха до титлата не той тях,пълен некадърник-3

Гонзо-браво на него за духа,който показа и като качества заслужава 6 тъй като без неговите голове Левски нямаше да стане шампион,но заради невниманието,което прояви и неразумието да играе с/у ЦСКА и да жертва дори кариерата си,коете е нещо много сериозно-5
Йовов-направи ми впечатление,винаги съм го харесвал,браво на човека,играе със сърце и води отбора често напред-5
Живко Миланов-най-стабилният в Левски-5.5
Владимир Гаджев-вкара и победния гол ,който донесе шампионската титла на Левски-6
Да Коща-мухльо-2
Тези ми направиха впечатление,заедно със познатите герои:
Борат-3,Дани Боримиров-за него оценка няма,за съжаление за Левски от него нищо не зависи,на него само едно браво може да се каже и Кокалра-футболистите го изведоха до титлата не той тях,пълен некадърник-3
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
-
- Контакти:
Martines написа:Незнам дали ще има ефект,но ръководството ни като не си върши работата,да се опитаме ние да направим нещо
Ами пари?
Батков се надява на свободни агенти. Мисля, че пари няма да харчи!