Меркюри или Роджърс ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Меркюри или Роджърс ?
Не харесвам Фреди,за мен никога не е бил типичен рокаджия!Феноменален певец и брилянтен глас, няма спор-трябва да си идиот, за да не го видиш!Но мисля,че заради кончината му нещата бяха преекспонирани и той канонизиран за по-велик певец,отколкото е!Един Ковърдейл е с класи над него!Или Дио-но това си е мое мнение...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- child in time
- Контакти:
Синьо сърце написа:Не харесвам Фреди,за мен никога не е бил типичен рокаджия!Феноменален певец и брилянтен глас, няма спор-трябва да си идиот, за да не го видиш!Но мисля,че заради кончината му нещата бяха преекспонирани и той канонизиран за по-велик певец,отколкото е!Един Ковърдейл е с класи над него!Или Дио-но това си е мое мнение...
+1! Очаквай да те обесят всеки момент !

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- rocknrolla
- Контакти:
Понеже това е музикалната тема тези дни,искам да спомена един велик музикант,който днес можеше да навърши 69 години,но господ реши да го прибере рано рано при себе си. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y_n_P40sEaM&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- rocknrolla
- Контакти:
child in time написа:Синьо сърце написа:Не харесвам Фреди,за мен никога не е бил типичен рокаджия!Феноменален певец и брилянтен глас, няма спор-трябва да си идиот, за да не го видиш!Но мисля,че заради кончината му нещата бяха преекспонирани и той канонизиран за по-велик певец,отколкото е!Един Ковърдейл е с класи над него!Или Дио-но това си е мое мнение...
+1! Очаквай да те обесят всеки момент !
Защо да го обесят,аз например също харесвам повече Дио и Ковърдейл.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
-
- Контакти:
Приятели,Куин са от малкото групи,останали с непроменен състав 20 !!!! години!Там не е имало никога онова доказване " в сравнение с предишния"!Четиримата се конкурират помежду си и трябва да признаем - изключително силна конкуренция.Не се е наложило вливане на свежа кръв.Проектът с Роджърс е страхотен ,но това е друга група,няма го Дийкън!!!!!
Куин + ПР обаче страшно ми харесва.
Куин + ПР обаче страшно ми харесва.