На мен ми е странно-но на други интересно,така и трябва да е!Ама и аз дадох насока някаква-хеле да те гони племе негри с надървени копия,не е ли страшно?Е,ако си Мариус Куркински-си е радост!Туй де...
 На мен ми е странно-но на други интересно,така и трябва да е!Ама и аз дадох насока някаква-хеле да те гони племе негри с надървени копия,не е ли страшно?Е,ако си Мариус Куркински-си е радост!Туй де... 
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Синьо сърце написа:До автора на темата:Не ме разбирай погрешно-нищо лошо няма в темата и не ме взимай насериозно-хората са различни!На мен ми е странно-но на други интересно,така и трябва да е!Ама и аз дадох насока някаква-хеле да те гони племе негри с надървени копия,не е ли страшно?Е,ако си Мариус Куркински-си е радост!Туй де...

Red_Pride написа:незнам ама едно време ми беше голям спек да гледам сам То или Туин Пийкс

Hellkeeper написа:Колко Блеър Уич е по действителен случай, толкова и Паранормална активност е. По действителен случай е Зодиак.
А колкото до филм ... не е най-страшния, но е един от най-гнусните - Канибалски холокост.
Иначе филми на ужасите бол - поредиците за Петък 13-ти, Хелоуин, Кошмарите на Елм, Децата на цар'вицата, Малки зли неща (който между другото е сниман на Витоша), Саймън каза (той се води за ужас, но лично за мен не е), REC (испански) има още доста, но качествените ужаси са малко...

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта