Върнете Васил Лукаев в класацията "Футболист на годината"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
naziata
Контакти:

Re: Върнете Васил Лукаев в класацията "Футболист на годината"

Мнениеот naziata » 26 ное 2011 18:38

ros написа:Все си мисля, че поне един от първите трима, преди в тройката да влезе Бойко, с пълно право може да заслужи гласовете ни. И Ники Михайлов, и Бербатов, и Стенли не са заслужили чак такова унижение да бъдат сравнявани с 52 годишен аматьор, било то и Бойко Борисов
А ние с какво заслужихме унижението да изпаднем в дъното на ранглистата на ФИФА.Като ни класират на европейско или световно ще гласуваме за тях,но след като нямат сърце за нас нека видят нашия протестен вот.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 ное 2011 18:49

naziata написа:
ros написа:Все си мисля, че поне един от първите трима, преди в тройката да влезе Бойко, с пълно право може да заслужи гласовете ни. И Ники Михайлов, и Бербатов, и Стенли не са заслужили чак такова унижение да бъдат сравнявани с 52 годишен аматьор, било то и Бойко Борисов
А ние с какво заслужихме унижението да изпаднем в дъното на ранглистата на ФИФА.Като ни класират на европейско или световно ще гласуваме за тях,но след като нямат сърце за нас нека видят нашия протестен вот.

За това, че останахме последни в групата, националите получиха своя вот на недоверие - 42 000 ПРАЗНИ СЕДАЛКИ на ВАСИЛ ЛЕВСКИ. Така ще бъде и в следващите мачове. Но когато ти се отдава да станеш част от историята с нещо позитивно и ти \ние\ проиграваш \проиграваме\ по този просташки начин шанса си за това - няма оправдание.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Edin_Chovek
Контакти:

Мнениеот Edin_Chovek » 26 ное 2011 18:53

И моя глас за Супер Бойко отиде. Трябва да се подмазваме на шефа, както правят всички последно време. Бойко трябва да стане пръв в тази анкета, защото заслужава да е футболист на годината. Какъв талант е само а и е на 52 години, уникално.

Защо гласувах за Бойко. Защото като погледна имената на големите ни звезди и ми става мъчно.
Бербатов, който играе само и единствено карти в автобуса на Ман Юн не ми е фаворит. Освен че е чорбар, плю и на БГ а и не се сещам как играеше щото скоро не съм го гледал ( съжалявам, че не гледах последния мач на Ман Юн. в ШЛ )

Сина на Перуката познат като Малката Перука не ми е фаворит. Дразни ме, сигурно щото той е успял а аз му завиждам.

Петрови остаряха и вече не играят на ниво, поне не за БГ. Като им гледам отборите в Англия, залагам 5 лева на цяло че поне единия ще отиде да рита в групата на Тунчев.

Другите няма да ги коментирам.

Сега ако някой пак реши да ме попита защо гласувах за Бойко, няма да го разбера.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 26 ное 2011 19:04

Димитър Бербатов (Манчестър Юнайтед) (39%, 1 098 гласа)
Бойко Борисов (Витоша Бистрица) (12%, 344 гласа)

Бербатов не иска да гласуват за него , смело за Бойко , щеше да е смешно , ако не бе плачевно :|
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
goalkeeper
Контакти:

Мнениеот goalkeeper » 26 ное 2011 19:37

Аз пуснах към 60 гласа за Христо Йовов, ама с/у ББ няма да се хабя повече :) :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 26 ное 2011 19:48

Вкарването на Бойко Борисов , като играч на Витоша ме уби :lol: Но няма какво да се учудвам , все пак нито един форум или мероприятие неможе без бат Бойко .

Потребителски аватар
bufer
Контакти:

Мнениеот bufer » 26 ное 2011 20:59

ББ :) .Димитър Бербатов (Манчестър Юнайтед) (38%, 1 115 гласа)
Бойко Борисов (Витоша Бистрица) (15%, 432 гласа)
Стилиян Петров (Астън Вила) (10%, 287 гласа)
Николай Михайлов (Твенте) (8%, 249 гласа)
Владимир Гаджев (Левски) (6%, 164 гласа)
Бранимир Костадинов (Ботев Враца) (4%, 105 гласа)
Христо Йовов (Левски) (3%, 98 гласа)
Спас Делев (ЦСКА) (2%, 68 гласа)
Тодор Янчев (ЦСКА) (2%, 53 гласа)
Александър Бранеков (Видима-Раковски) (2%, 47 гласа)

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 26 ное 2011 21:13

И аз гласувах за Бате Бойко.Представяте ли си реакцията в световните медии ако го изберат за Футболист на годината?Като не можем да блеснем с успехи на терена,поне да влезем в световните новини с това събитие.Така и ще покажем на футболистите,че за нищо не стават.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 ное 2011 21:24

От тия всичките само Бербатов и Йовов имат футболни качества!А за бибитковските подлоги-без коментар!И за шахматист ще го изберат,и за професор по археология-няма лошо,дерзайте!Но,както е казал жрецът на Александър Македонски-"Всеки сън има край..."!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Andrey82
Контакти:

Мнениеот Andrey82 » 26 ное 2011 21:30

Феновете ще изберат първите 20 след което журналистите ще ги подредят кой на кое място да е, не е трябвало момчето да го махат от класацията журналисите нямаше да го вкарат в първите така или иначе. Обаче ако журналистите изберат Борисов за номер едно - евала :)

Върни се в “Футбол - България”