Много ти е паднало нивото.Не отговаряш на въпросите,но непрекъснато се правиш,че не си разбрал.По твоята логика,защо не пратиш линк към данъчната си декларация заедно с личните си данни?Аз твърдя,че укриваш данъци![/quote]
Като наемен работник, аз не съм длъжен да подавам данъчна декларация.Това достатъчно ли ти е?
Когато данъците станат събираеми въз основа на годишен доход, но без да са ти правени месечни удръжки за разни фондове-тогава да, ще подам.
Нивото си ми е баш наред, но вашето е едно и също-ТИТАН имат вземания, ЦСКА е единственият който плаща, БФС е синьо, а ББ помага само на Левски...без значение, че това са само дрънканици, които не подхождат на човек, заемащ тази длъжност.[/quote]
А смяташ ли,че някой тук може да намери и да ти даде документи,свързани с финансовото състояние,дългове и вземания от Титан?Защо не се обърнеш към фирмата?Темата е за тоталното обвързване на Левски с държавата.Какво общо с това има ЦСКА?Пак ще те попитам.Защо гледаш нещата само от едната страна?Защо не коментираш сините измислици за някакви "репресии" към клубът им,след като непрекъснато са били и са подкрепяни от всички власти през последните 70 години?В последните двадесет години има само два отбора,които са били репресирани.Това са ЦСКА и Ботев.Тава са фактите,колкото и да не му изнася на някой![/quote]
И за чий са тогава всички писания за дълговете на държавата

към Титан АС.
Олд, ако бяхте репресирани, като Ботев и Пирин, къде ли щяхте да сте сега?![/quote]
Трагедията на тия два отбора бе,че не намериха кой да ги спаси финансово.Пак отклоняваш темата в посока на ЦСКА!Понякога имам чувството че не четеш,а само пишеш.Бяха зададени много въпроси,но ти все си повтаряш:ЦСКА,Титан,ЦСКА,Титан и така до припадък.Ако чак толкова те дразниме,недей да се занимаваш с отбора

Така ще си спестиш излишни нерви

Преди да задаваш въпроса кой е писал за дълговете на държавата към Титан,отговори на въпроса кой не е писал за дълговете на ЦСКА и на въпросната фирма.По твоята логика излиза,че трябва да ни плюят,а на нас да ни е гот!Темата е за Левски.Пиши тогава за дълговете на същия клуб.Защо две години се крият резултатите от финансовата ревизия на Герена?Кой и как шподари държавна собственост на тоя клуб.Върнат ли е държавния заем,отпуснат от Бакърджиев за ремонтите на Герена.Кой и на какво основание изпрати затворници безплатно да ремонтират стадиона.Защо премиера на държавата се нагърбва да измъква от финансов колапс едно частно търговско дружество,което не е тайна за никой чия собственост е.Ето един куп въпроси,които могат да възбудят гражданското съзнание на потребителя Кашчей!Но просто тия въпроси не са удобни на въпросния човек.Това имах предвид,когато коментирах нивото ти.