Любимец - БОТЕВ Пловдив 2:1 (FT) събота 14:30ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Re: Любимец - БОТЕВ Пловдив събота 14:30ч

Мнениеот v.s. » 25 ное 2011 22:28

Абсолютно сериозен съм за Любимец.А подбудите на Коко предполагам са да има повече опции в игрите му,а не че му трябва сателит.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Re: bultras on tour - 26/11/11 Подкрепа за Петър Атанасов!

Мнениеот ivan40 » 25 ное 2011 23:17

Преди десетина-дванайсет години имахме един Боби Иванов,техничен и бърз ,но като стигне до вратата се панира и все нея умерваше-страшен карък,дано тоя не е същия случай.

kanarche
Контакти:

Re: bultras on tour - 26/11/11 Подкрепа за Петър Атанасов!

Мнениеот kanarche » 26 ное 2011 02:53

Самото заглавие предопределя разделението, което се получи между коментиращите, защото всияки подобни теми са излишни- темата е само една- ПОДКРЕПА ЗА БОТЕВ- навсякъде и във всичко.Ботев така или иначе е единствен и е обект на нашата вечна любов- всичко друго е преходно и непостоянно!!
В този ред на мисли , макар и обеденени от любовта си към отбора ние всички имаме различни мнения- моето, че ако на мястото на Петър беше дори някой юноша щяхме да имаме поне 7-8 точки в повече! Това, разбира се не означава, че момчето трябва да бъде обиждано и псувано, но и обратното не означава, че е добър футболист.Тук , по горе някой искаше търпение- него го имаше- първите 5-6 мача никой не казваше и дума против него, но мач след мач насъбраха се поне 29-30 пропуска за 13-14 мача- е това кой може да го издържи?Още повече ние сами и ръководството омаяни от прегазването на В група си повярвахме и си поставихме високи цели- тези цели не търпят такива пропуски и такъв тип играчи, дето ще трябва да ги обиграваме 1-2 години! Затова вина носим и ние , защото пришпорвахме събитията и не искахме да сме млад отбор и да се обиграваме няколко години, постепенно да влезем в А група- разбира се това сега никой няма да си го признае, но ние феновете сме така- колективна отговорност няма!Така, че шом искаме бързи резултати, място за такива Петърчовци няма в Ботев- ако ще обиграваме отбор и няма да гоним класиране на всяка цена- тогава наистина си струва да се почака и да се даде шанс на всички- Петърчовци, Насковци, Христовци, Светльовци и т.н.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 26 ное 2011 14:02

Победа за Ботев с 2:1!!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 26 ное 2011 14:44

Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 26 ное 2011 15:57

Наще едвам се движат 2-то полувреме :evil:

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 26 ное 2011 16:24

С риск да бъда "нахранен" доволно ,ще споделя мнението си за мача и отбора като цяло..........размислих ще бъда кратък ТРАГИЧНИ СМЕ!!!
За вторите 45 мин. нямаме удар към вратата ,а за Царацовския бек просто нямам думи ,това е абсолютно недоразумение ,този некадърник няма вярно отиграване в последноте 10 мача,а за капак днес реши и да подари победата на Любимец! Страшно съм разочарован от целия отбор.

П.С. Шапки долу пред всички бултраси на стадиона!!!

Потребителски аватар
raZorblade

Мнениеот raZorblade » 26 ное 2011 16:25

Не знам вие какво мислите, но аз съм на мнение,че е особено важна една среща Фенове-Футболисти-Ръководство и да си поговорим като мъже !!!
Да ги питаме...момчета какво ви тежи, какво не е наред...мързи ли ви, спи ли ви се, омръзнало ви е да играете футбол ли, или ви е все тая за феновете, които "бродират" из цяла България , за да ви подкрепят ?!

КАКВО СТАВА , МАМКА МУ ?!?!

НЕ МОЖЕ ДА ПАДАТЕ С 2:1 ОТ ЛЮБИМЕЦ И ДА ХОДИТЕ ПО ТЕРЕНА ?!?!

ВИЕ НОСИТЕ ФЛАНЕЛКИТЕ НА ОТБОРА НА БОТЕВ ПЛОВДИВ , А ХРИСТО БОТЕВ СЕ ВЪРТИ В ГРОБА ОТ СРАМ !

НЕКАДЪРНИЦИ, ПЛЮЯ НА ВАС !

Италианските "аматьори", събрани от кол и въже, водени от Пичони, НИКОГА нямаше да загубят този мач !!! Убеден съм ! Но нашите момченца, "милеещи" за фланелката, и СЕЛЕКТИРАНИ по този критерий...че били местни, ботевисти, видяхме как точно МИЛЕЯТ за фланелката ....от сутрин до вечер милеят....АЙ СИКТИР ВЕЧЕ, че ми се гади от олигофрени в тоя клуб и сред тази публика !

Сега разбраха ли някои момченца, с акне по лицето,че с местни пишман "звезди" , сме ОБРЕЧЕНИ на посредственост ???
От долноводенския селянин-стратег , не очаквам нито да го знае, нито да го разбира ! Но на вас стана ли ви ясно,че БЕЗ КАЧЕСТВЕНИ наемници, независимо чужденци или българи , няма да стане !

Защото местните момченца, приемат всичко в Ботев за даденост....докато един чужденец , ще дойде тук и ще изоре терена, за да се докаже, за да спечели любовта на публиката и за да си оправдаде заплатата !!!

Дано и сега ви се отворят очите, при все ,че вече май е късно , и ако ще не Радуканов, ами и Гуардиола в екип с Мауриньо да дойде , от тея БАБЕРЕЦИ , НИЩО ПОВЕЧЕ не може да се очаква !

на мача с Черноморец за купата да чакат подкрепа от птичките по тополите, аз НЯМА ДА СЪМ на стадиона и причината за това е тяхната бездушна и обидна към всички фенове "игра"....
Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 26 ное 2011 16:27

Е, поне съм спокоен 4е няма да изпаднем в в група

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 26 ное 2011 16:58

Хубчев и Бакалов са виновни!

Върни се в “Ботев”