Какво да правим тези които не сме от народа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Re: Какво да правим тези които не сме от народа

Мнениеот jermiun » 26 ное 2011 15:10

Кашчей написа:
peliforewer написа:
Кашчей написа:

В началото на годината ТИТАН-АС, чрез цесия си продаде дълга, който имаха общините към него.Държавата нищо и никога не е дължала на ТИТАН-АС, освен, ако някоя друга фирма на холдинга не е изпълнявала държавна поръчка.Кога успяха да се натрупат тия 8 милиона :roll:

Просто е безмислено да се говори с теб.Как си представяш собственик на фирма да застане пред цяла България и да признае че някои общини му дължат пари и някой форумен анонимник да почне да му ревизира дълга.Говори си за Левски,не си струва да говориш на други теми.

Поредният зомбиран фен, който вижда спектъра в два цвята-цесекарско червено и левскарско синьо, но няма да ти отварям очите, че светът е много по-пъстър!

Ти да не си главен счетоводител на ТИТАН-АС, та си толкова добре запознат с дълговете на държавата към холдинга?И защо да не застане и да признае, че му дължат пари?Или от ТИТАН-АС са най-големите самаряни в България, та работят само на загуба (като Лукойл :mrgreen: )

Ми за пореден път пишеш глупости, ето ти го смляно
- Успявате ли да съберете вземанията за почистването от различните градове?
- Не съм успял навсякъде. Дължат ни около осем милиона лева. Най-големите длъжници са фалиралите общини като Видин и Чепеларе. Това, разбира се, пречи на фирмата. Имаме големи текущи плащания, а не си взимаме парите. Това принуждава да прехвърляме средства от една община към друга. Нормалното закъснение е до три месеца. Но на някои места не сме получавали почти от година. София е от градовете, където получаваме съвсем навреме всичко.

ето ти и линк, интервюто е от днес http://www.novsport.com/news168967_1003.html
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 ное 2011 15:16

jermiun написа:Ми за пореден път пишеш глупости, ето ти го смляно
- Не съм успял навсякъде. Дължат ни около осем милиона лева. Най-големите длъжници са фалиралите общини като Видин и Чепеларе. Това, разбира се, пречи на фирмата. Имаме големи текущи плащания, а не си взимаме парите. Това принуждава да прехвърляме средства от една община към друга. Нормалното закъснение е до три месеца. Но на някои места не сме получавали почти от година. София е от градовете, където получаваме съвсем навреме всичко.

Дай сега и линк за фалирането на ТИТАН-СЕВЕР, с център Видин!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 ное 2011 15:27

Кашчей написа:
jermiun написа:Ми за пореден път пишеш глупости, ето ти го смляно

Дай сега и линк за фалирането на ТИТАН-СЕВЕР, с център Видин!

Много ти е паднало нивото.Не отговаряш на въпросите,но непрекъснато се правиш,че не си разбрал.По твоята логика,защо не пратиш линк към данъчната си декларация заедно с личните си данни?Аз твърдя,че укриваш данъци!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 ное 2011 15:30

msm написа:
Кашчей написа:Поредният зомбиран фен, който вижда спектъра в два цвята-цесекарско червено и левскарско синьо, но няма да ти отварям очите, че светът е много по-пъстър!

Ти да не си главен счетоводител на ТИТАН-АС, та си толкова добре запознат с дълговете на държавата към холдинга?И защо да не застане и да признае, че му дължат пари?Или от ТИТАН-АС са най-големите самаряни в България, та работят само на загуба (като Лукойл :mrgreen: )

Кашчей, първо ще те помоля да не обиждаш феновете! И след това, не важи ли въпроса ти за Главния счетоводител и за теб? До колкото виждам първи започна с дълговете и това кой на кого какво дължи! Не мислиш ли, че самата и цялата истина я знаят само Титан? Нима е вярно всичко това което се говори за теб зад гърба ти? Не си ли ти човекът, който си знае какво и как трябва да напарви? Наистина ли, каквото те попитат за живота ти, отговаряш ясно, точно и конкретно, вкл. и на враговете си?.... Е, всичко това важи с пълна сила и за фирмите. Факт е и друго! Титан до сега никога не са си позволявали да нападат ,обиждат или да се бъркат в работите на другите отбори. Какво правят и каква информация пускат си е лично тяхна работа. Не са длъжни да дават отчет никому, освен пред закона! А щом закона не ги наказва, значи всичко е наред. Поне за сега!

Благодаря на всички,които ме подкрепихте ,но хора като Кашчей не могат да ме обидят.Аз каквото съм мислил съм го написал и доколкото можах подкрепих с факти.Който разбрал,разбрал.А колкото до това дали Кашчей е левскар не знам,пък и не ме интересува,но по профила му виждам че е анти цесекар и затова му пожелавам да си развива тезите в други форуми ,а не в този на ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 26 ное 2011 15:31

Както се очакваше едно радио извести щастливата вест в разговор на „ти" с премиера на България, който обеща че в най-близко време ПФК Левски-АД ще получи за спонсор голяма чуждестранна банка. Дотук добре, нарко-секторът вече няма да се държи неприлично, но за сметка на това се отворят много тежки въпроси. И така...

С какво правителството на ГЕРБ се различава от кабинета на Иван Костов, който в края на 90-те години изпрати Майкъл Чорни да налива милиони на „Герена" като в замяна му осигури монопола на първия по онова време GSM-оператор?

Не е ли прекалено в рамките само на три години, след като през лятото на 2008-ма правителството на Сергей Станишев и Тройната коалиция отне лиценза на ЦСКА и предостави служебен мандат на Левски за Шампионската лига, изпълнителната власт отново да се намесва в делата на футбола?

Какви бизнес-преференции ще получи потенциалният външен спонсор на „сините", тъй като е добре известно, че в тази игра няма безплатен обяд?

Нормално ли е държавата да се грижи за финансирането на частното търговско дружество на г-н Батков? И дали в офшорна сянка случайно не се крие „заплахата за националната сигурност" от Тел Авив?

Как изпълнителната власт ще обясни на Брюксел държавната помощ за частна фирма, тъй като въпросната банка очевидно не е дошла по своя инициатива в Подуяне, а по собствените думи на премиера е изрично помолена от самия него?

Нормално ли е при тоталната мизерия на българския спорт, включително и на футбола, един определен клуб да има цели два спонсора - една от най-печелившите компании на вътрешния пазар плюс чуждестранна банка?

Не се ли опасяват властимащите, че с избирателното си отношение към различните клубове те изпращат изключително опасен сигнал за двоен стандарт във футбола, който естествено ще деформира още повече политиката на БФС, съдийството и „феърплея"?

А какво остава за другата половина от народа, която не се отъждествява с търговското дружество на агентите - Тодор Батков, Георги Марков, Христо Друмев..., приватизирало патриотичната марка? Или може би отново става дума за „лош човешки материал" - месец след последните избори и по-малко от две години преди следващия вот?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 ное 2011 15:51

Old_death написа:Много ти е паднало нивото.Не отговаряш на въпросите,но непрекъснато се правиш,че не си разбрал.По твоята логика,защо не пратиш линк към данъчната си декларация заедно с личните си данни?Аз твърдя,че укриваш данъци!

Като наемен работник, аз не съм длъжен да подавам данъчна декларация.Това достатъчно ли ти е?
Когато данъците станат събираеми въз основа на годишен доход, но без да са ти правени месечни удръжки за разни фондове-тогава да, ще подам.

Нивото си ми е баш наред, но вашето е едно и също-ТИТАН имат вземания, ЦСКА е единственият който плаща, БФС е синьо, а ББ помага само на Левски...без значение, че това са само дрънканици, които не подхождат на човек, заемащ тази длъжност.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 ное 2011 15:53

И ако ми разрешите още една отметка.Според медиите банката,която ще е спонсор на Левски е тази която стои зад покупката на Булгартабак.Знаем по какъв начин бе направена продажбата и на каква цена и коментарът оставям на Вас.За ролята на Дянков в Левски съм писал по горе в същата тема.Същата руска банка е и спонсор на отбора на съветската милиция ,Динамо.Така че пъзелът се нарежда.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 26 ное 2011 15:59

Кашчей написа:
Понеже си решил да се правиш на адвокат на колегата, би ли ми обяснил, защо той дори не си и помисля, че не съм левскар, а директно ми нарежда да коментирам само Левски!?!

И, наистина е много, ама много смешно (както написа Викторчо) когато от Левски и ЦСКА спорите кой е по-подпиран отбор, кой е по-репресиран и на кого трябва да се помага повече(или се помага повече).Вече неведнъж написах, че ББ се изказва неподготвен, и без да мисли, но на него това му е стилът.Защо вие, цесекарите, въпреки това ходихте при него, за да ви помага за спасението на отбора (без отборът ви да е попаднал в ситуация за спасяване)?И в Парламента направиха група за спасяване на отбора.Защо няма подобна за Пирин, от когото си пазарувате редовно и най-често безплатно?!

Ще ти отговоря така: Най-върлите противници по-принцип са левскарите, и техните митове и легенди винаги са изкривявали истината. Нападките към ЦСКА идват главно от тях. Фактът , че ти нападаш главно ЦСКА ( и това не е от днес или от вчера), без да казваш подобни неща (които наистина ги има) за отбора на Левски, навежда на мисълта, че ако не си истински фен то поне симпатизираш на сините. В тоя аспект е и отправената молба да си коментираш тези които харесваш, а не тези които мразиш!
А в същност спора за това кой е по-по най, започна след демокрацията и активната пропаганда на подобни на радио Свободна Европа. И за да се изкарат по-ниски от тревата, левскарите започнаха да си измислят легенди, как само нас са ни подпирали и как те били репресирани и унизявани години, което е довело до нашите титли. Ние никога не сме казвали, че не ни е помагано, но все пак всеки е ползвал това което е могъл. А ако някой е трябвало да бъде подтискан, то той вече да не е на бял свят. Така стояха нещата тогава.
Много добре знаеш защо наши привърженици ходиха и при Бойко и Първанов и Станишев. Томовото време така или иначе ни беше обвързало с държавата, като бяхме прикрепени към Кремиковци (без наше желание) . Естествено е да се търси отговорност, защо е допуснато и как може това да се поправи, защото Кремиковци фалира и с това щеше да повлече и ЦСКА. Просто се получи конфликт на интереси. А сега случаят е съвсем друг. Батков тръби , че касата на клуба е празна и хоп Борисов уговаря спонсори. Отделно от това квалифицира хората на "народа" и останалите. Това никога не се е случвало от който и да е държавник!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 ное 2011 16:00

peliforewer написа:
msm написа:
Кашчей написа:Поредният зомбиран фен, който вижда спектъра в два цвята-цесекарско червено и левскарско синьо, но няма да ти отварям очите, че светът е много по-пъстър!

Кашчей, първо ще те помоля да не обиждаш феновете! И след това, не важи ли въпроса ти за Главния счетоводител и за теб? До колкото виждам първи започна с дълговете и това кой на кого какво дължи! Не мислиш ли, че самата и цялата истина я знаят само Титан? Нима е вярно всичко това което се говори за теб зад гърба ти? Не си ли ти човекът, който си знае какво и как трябва да напарви? Наистина ли, каквото те попитат за живота ти, отговаряш ясно, точно и конкретно, вкл. и на враговете си?.... Е, всичко това важи с пълна сила и за фирмите. Факт е и друго! Титан до сега никога не са си позволявали да нападат ,обиждат или да се бъркат в работите на другите отбори. Какво правят и каква информация пускат си е лично тяхна работа. Не са длъжни да дават отчет никому, освен пред закона! А щом закона не ги наказва, значи всичко е наред. Поне за сега!

Благодаря на всички,които ме подкрепихте ,но хора като Кашчей не могат да ме обидят.Аз каквото съм мислил съм го написал и доколкото можах подкрепих с факти.Който разбрал,разбрал.А колкото до това дали Кашчей е левскар не знам,пък и не ме интересува,но по профила му виждам че е анти цесекар и затова му пожелавам да си развива тезите в други форуми ,а не в този на ЦСКА.

Поласкан съм, че потребител, който не ми чете мненията, има мнение за тях.Ако ти беше чел, не само избирателно, щеше да разбереш, че те подкрепям, защото ББ се излага, като за ЕКСПО 2011(без значение, че няма такова).Това обаче е възможно, само при непредубено четене, а при теб явно е невъзможно такова.

ПП-Какво се говори зад гърба ми въобще не ме интересува!Щом се говори, значи съм предизвикал интерес, което е по-добре от нищо 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 ное 2011 16:10

Кашчей написа:
Old_death написа:Много ти е паднало нивото.Не отговаряш на въпросите,но непрекъснато се правиш,че не си разбрал.По твоята логика,защо не пратиш линк към данъчната си декларация заедно с личните си данни?Аз твърдя,че укриваш данъци!

Като наемен работник, аз не съм длъжен да подавам данъчна декларация.Това достатъчно ли ти е?
Когато данъците станат събираеми въз основа на годишен доход, но без да са ти правени месечни удръжки за разни фондове-тогава да, ще подам.

Нивото си ми е баш наред, но вашето е едно и също-ТИТАН имат вземания, ЦСКА е единственият който плаща, БФС е синьо, а ББ помага само на Левски...без значение, че това са само дрънканици, които не подхождат на човек, заемащ тази длъжност.

А смяташ ли,че някой тук може да намери и да ти даде документи,свързани с финансовото състояние,дългове и вземания от Титан?Защо не се обърнеш към фирмата?Темата е за тоталното обвързване на Левски с държавата.Какво общо с това има ЦСКА?Пак ще те попитам.Защо гледаш нещата само от едната страна?Защо не коментираш сините измислици за някакви "репресии" към клубът им,след като непрекъснато са били и са подкрепяни от всички власти през последните 70 години?В последните двадесет години има само два отбора,които са били репресирани.Това са ЦСКА и Ботев.Тава са фактите,колкото и да не му изнася на някой!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”