ЗИМА 2011/2012 - подготовка, спекулации, трансфери, желания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЗИМА 2011/2012 - подготовка, спекулации, трансфери, желания
Нещо да сте чували относно някой трансфер тая зима? Споделете тук. 

Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...
Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, спекулации, трансфери, желания
Махат Гуардиола и ме назначават мен за треньор!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- JackPackage
- Контакти:
Вземете Переа, Тиаго, Асунсао и Антонио Лопез от Атлетико - даваме ви ги за двама-трима юноши от отбора ви под 17г

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Агентът на Дамиао е бил на среща с шефа на Барселона
Агентът на звездата на Интернасионал Леандро Дамиао разкри, че е имал успешен разговор с президента на Барселона Сандро Росел, но отказа да разкрие, дали бъдещето на талантливия нападател е свързано с каталунците.
22-годишният бразилски национал е обект на интерес от много европейски отбори, след като показа отлична игра през сезона и реализира 31 гола за своя отбор.
Агентът Винисиус Пратес не сподели, дали на срещата с Росел е говорил за Дамиао, но изглежда срещата е била ползотворна. „Продуктивна среща днес. Президентът на Барселона Сандро Росел”, написа Пратес в социалната мрежа Twitter като публикува и снимка на двамата.
Каталунците са от отборите, които проявяват най-голям интерес към бразилеца като най-вероятно ще предложат 15 милиона евро за нападателя през лятото.
Тотнъм и Ливърпул също имат интерес, въпреки че наскоро Пратес сподели, че Дамиао е доволен в Порто Алегре и би обмислил оферта за нов договор.
Тъпо
Агентът на звездата на Интернасионал Леандро Дамиао разкри, че е имал успешен разговор с президента на Барселона Сандро Росел, но отказа да разкрие, дали бъдещето на талантливия нападател е свързано с каталунците.
22-годишният бразилски национал е обект на интерес от много европейски отбори, след като показа отлична игра през сезона и реализира 31 гола за своя отбор.
Агентът Винисиус Пратес не сподели, дали на срещата с Росел е говорил за Дамиао, но изглежда срещата е била ползотворна. „Продуктивна среща днес. Президентът на Барселона Сандро Росел”, написа Пратес в социалната мрежа Twitter като публикува и снимка на двамата.
Каталунците са от отборите, които проявяват най-голям интерес към бразилеца като най-вероятно ще предложат 15 милиона евро за нападателя през лятото.
Тотнъм и Ливърпул също имат интерес, въпреки че наскоро Пратес сподели, че Дамиао е доволен в Порто Алегре и би обмислил оферта за нов договор.
Тъпо

Зимата едва ли ще има гръмки трансфери
Миналата година , доколкото си спомням взехме само Афелай.И сега очаквам да няма голяма активност.

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Ми идваха да ме искат, но им отказах защото отбора не ми е от класата 

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
FIFA 100
enguerino написа:Ми идваха да ме искат, но им отказах защото отбора не ми е от класата
Ти 'начи си много як бе
- JackPackage
- Контакти:
enguerino написа:Ми идваха да ме искат, но им отказах защото отбора не ми е от класата
[offtopic]Не мо'ат ми смотнат на пиьенье, пък и каталунките не са точно най-сгодните женици според менье

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
AMG написа:enguerino написа:Ми идваха да ме искат, но им отказах защото отбора не ми е от класата
Ти 'начи си много як бе
Ти такъв талант като мен не си виждал

FIFA 100
FIFA 100
JackPackage написа:[offtopic]Не мо'ат ми смотнат на пиьенье, пък и каталунките не са точно най-сгодните женици според менье[/offtopic]
[offtopic]Прекъснах контактите когато категорично ми отказаха да ми дадат 1 каца туршия

FIFA 100
FIFA 100