Thsmith написа:McLovin написа:Въпреки слабата му игра в Челси, за мен Фернандо продължава да е в топ 10 на нападателите в света. Бързина, техника, всичко има освен форма в момента. А както някой някъде беше казал " Формата е временна, класата е вечна"
Викаш всичко има освен голове![]()
и това с класата е вечна е страшно клише... Виш един друг ваш нападател който имаше много повече футболни качества от испанската примадона - Оуен. Имаше класа, но какво стана след неуспешния му период в Реал Мадрид ? Oт 2004 г до ден днешен е вкарал има няма 40 гола... по 4-5 гола на година, а не е да е играл в отбори които не вкарват голове... Къде му е класата сега като формата е временна?
А и ми е много странно както виждам, че напоследък играете често и с един нападател само как теоритично бихте сместили суарез, 35 млн Каръл и торесчо
Оуен беше продаден защото имаше хронични проблеми. Ливърпул взе всичко от него и го разкара. Като гледаш колко гола има, виж и колко мача има. Просто изгоря много бързо. Стана нападател от световна величина много млад и общо взето приключи млад, заради натоварванията и спецификата на тялото му. Ако трябва да съм честен мислех че Ливърпул постъпи по същия начин и с Торес, но явно при него нещата са по-различни.