Наставникът на Левски Николай Костов заяви, че ще се постарае да накара "синия" отбор да играе привлекателен футбол. Специалистът говори преди утрешното гостуване на Левски на Светкавица. Костов призна, че се притеснява от лошия терен в Търговище.
"Ще използвам най-доброто в този мач. Шюрд Арш е готов за игра, възстановен е и ще бъде на мое разположение. Мачът е от голямо значение за развитието ни. Няма да правим експерименти. Нямаме право на такива експерименти. Подценяване няма да има от страна на нашите играчи. Убеден съм в това. В такова състояние сме, че нямаме право да подценяваме никой. Теренът в Търговище ме притеснява, защото сме наясно, че е в лошо състояние и това изисква друга тактика относно владеенето на топката", каза Костов.
След това треньорът на Левски призна, че не е прагматик и иска отборът му да печели с привлекателна игра.
"Победите не са най-важното нещо за мен. Важни са, но не са най-важното. Трябва да подобрим играта си. Това е въпрос на време и работа. Не може Левски да побеждава по-толкова неубедителен начин. Добре е, че досега под мое ръководство побеждаваме, но аз не съм прагматик. Обичам привлекателния футбол. Такъв футбол ни трябва, за да върнем феновете на стадиона. Травмите, които непрекъснато ни спохождат, също влияят на начина ни на игра. Двата лагера през зимата ще са достатъчни да направя играта на тима привлекателна. Мача с Етър? Те са доволни от жребия и ние сме доволни. Дано стане добър мач. Ще бъде интересно, това е футболен град. Ако бяхме с противник от "А" група, щеше да бъде още по-тежко. Мисля, че ще продължим напред за купата", добави Костов.
"Спортал"
Николай Костов официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levski 1914
- Контакти:
Re: Николай Костов - Официална Тема
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Говори много интересно,дано го приложи
и на терена.
и на терена.
Слаб треньор, дано ви докара до Европа 

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
-
jermiun написа:Слаб треньор, дано ви докара до Европа
Да, до участие в предварителните кръгове на Шампионската лига със сигурност ...

Ако днес бием с гол разлика, очаквам да има призиви за ОСТАВКА! хахаха
-
Sardukar написа:Ако днес бием с гол разлика, очаквам да има призиви за ОСТАВКА! хахаха
Ами то имаше вече недоволни от досегашните му 2-3 мача, така че ...

- фифи перото
THE G.A.M.E написа:Sardukar написа:Ако днес бием с гол разлика, очаквам да има призиви за ОСТАВКА! хахаха
Ами то имаше вече недоволни от досегашните му 2-3 мача, така че ...
Кой това?
Ако може Костов да направи поне малко отбор,от тази разпасана команда,трябва да сме му много благодарни!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
-
фифи перото написа:Кой това?
Е, те тези дето критикуваха не влизат в тези теми ...
Просто ги мернах из конкретните теми за предишните мачове ...

Иначе съм убеден, че Левски ще изглежда по коренно различен - положителен начин на пролет, дори и с тези играчи !
Важното е, че треньора ни е критичен и не се самозаблуждава като предшественика си, че нямаме кусури ...
- Levski 1914
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Важното е, че треньора ни е критичен и не се самозаблуждава като предшественика си, че нямаме кусури ...
Факт! Със своята сдържаност и критичност прави наистина много добро впечатление! Най-важното е, че откакто дойде, Левски успя да вземе всички мачове. Сега трябва една качествена селекция и добра подготовка...и Левски ще изглежда различно през пролетта! Сигурен съм!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- BLUE CHAMPIONS
THE G.A.M.E написа: дори и с тези играчи !
...
Не мога да разбера какво им виждаш на тези играчи

[offtopic]
[/offtopic]