Меркюри или Роджърс ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Меркюри или Роджърс ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Меркюри или Роджърс ?

Мнениеот child in time » 26 ное 2011 01:06

Вчера (25.11) се навършиха 20 години без Фреди Меркюри!
За него всички си спомняме с възхищение ! Един от най - големите певци на 20 век!
Но прави ли го това автоматично и най - големия рокаджия?
За мен лично НЕ !
И с това най - вероятно ще разбуня духовете!
За мен Пол Роджърс даде на "Кралицата" онази рок бленда от която групата според мен винаги се е нуждаела! Остра характерна ! Абе рокаджииска!

Изображение VS Изображение

А за вас?
Последна промяна от child in time на 26 ное 2011 02:31, променено общо 1 път.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Re: Меркюри или Роджърс ?

Мнениеот bultras4e » 26 ное 2011 01:26

Фреди за мен е Номер 1.Той е QUEEN.Най-великия глас в историята на музиката,който може да пее абсолютно всичко.Това е моето мнение.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 ное 2011 02:03

Фреди си е Фреди ;)
Изображение

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 26 ное 2011 02:08

child in time написа:Вчера се навършиха 20 години без Фреди Меркюри!
За него всички си спомняме с възхищение ! Един от най - големите певци на 20 век!
За мен лично НЕ !
За мен Пол Роджърс даде на "Кралицата" онази рок бленда от която групата според мен винаги се е нуждаела! Остра характерна ! Абе рокаджииска!

А за вас?

Никога не съм слушал рок, може би заради това се кефя на Queen и съм израстнал с тяхната музика. Та в тоя ред на мисли може би Роджърс е по-велик рокаджия, но по-велик е Меркюри. Не смятам, че Queen са се нуждаели от рок бленда, те бяха уникални с Фреди, това ги различаваше от другите банди, които следваха малко или много един рокбанда тертип, така да се каже :)

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 26 ное 2011 06:18

bultras4e написа:Фреди за мен е Номер 1.Той е QUEEN.Най-великия глас в историята на музиката,който може да пее абсолютно всичко.Това е моето мнение.

+1
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 26 ное 2011 07:50

Flash1912 написа:
child in time написа:Вчера се навършиха 20 години без Фреди Меркюри!
За мен лично НЕ !

А за вас?

Никога не съм слушал рок, може би заради това се кефя на Queen и съм израстнал с тяхната музика. Та в тоя ред на мисли може би Роджърс е по-велик рокаджия, но по-велик е Меркюри. Не смятам, че Queen са се нуждаели от рок бленда, те бяха уникални с Фреди, това ги различаваше от другите банди, които следваха малко или много един рокбанда тертип, така да се каже :)

Така да се каже от твоите писания нищо не разбрах. А между другото, кой е тоя Пол? Няма го Фреди, няма QUEEN! Някой да знае няква песничка на тая "банда", която е станала хит с 63 годишния блендър Пол?

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 26 ное 2011 07:56

Пол Роджжърс е велик певец,Двйвид Ковърдеейл се е учил от него,но не мoже да замести специфичния глас на Фреди. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ydItRbb0b1E&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xSoEP1NVmPM&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t7vPjic5sRE&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=68pBKxbpnSo&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 ное 2011 08:36

Така да се каже от твоите писания нищо не разбрах. А между другото, кой е тоя Пол? Няма го Фреди, няма QUEEN! Някой да знае няква песничка на тая "банда", която е станала хит с 63 годишния блендър Пол?

Пол Роджърс (на английски: Paul Rodgers) е английски рокмузикант - вокалист, роден през 1949 година.

В края на 1960-те и 1970-те, Роджърс достига статуса на световноизвестна рок звезда като певец на легендарните групи Фрий и Бед Къмпани. През последвалите десетилетия той се отдава на солова кариера за да се стигне до средата на 2000-те, когато отново, името му е в центъра на медийното внимание поради събирането му с музикантите от Куийн в проекта носещ името Куийн + Пол Роджърс.

Пол Роджърс е поставен на 55-та позиция от списание Ролинг Стоун в списъка им „100 най-велики певци“.[1] Списание Hit Parader го включва на 9-та позиция в листата си "100 Най-велики метъл вокалисти за всички времена".

ruashh не виждам защо е нужна злоба! Всеки има право на лично мнение а моето е че с него повече ми харесват! А кой е той само горното стига + работата му с Джими Пеидж през 80те! QUEEN дали се събраха за да творят чутовни хитове от 70те? Едва ли , свирише им се искаха да покажат че все още могат а Роджърс определено спомогна да ги видим и в друга светлина!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 26 ное 2011 09:04

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jkFDyTZJPqA&feature=relmfu[/youtube]
Много често гледам този клип и страшно ми харесва!Умирам от желание да бъда на такъв концерт!Queen+PR определено са страхотни,правят уникално шоу,но.....това е Queen+PR :)
Просто Фреди е Номер 1!
Последна промяна от зелено-бяло на 26 ное 2011 10:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 ное 2011 09:31

Фреди Меркюри като глас е най-великия до момента.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”