Излъгах се и днес да дойда. Съжалявам ! Доста селски мач се получи. ЦСКА не блестеше, но игра точно толкова, колкото да продължи. Бях с един футболист от "А" група. Той е неутрален. Каза: "СЛАВИЯ явно толкова си могат, а ЦСКА не се напрягаха много да играят". Според мен е прав.
Аз, както винаги имам по-различно мнение от останалите. Съгласен съм с пича, който каза, че Венци и Титаните са станали близки. Днес също имам съмнения относно мача.
Ако все пак се е играл, Даниел Златков потвърди предупреждението на онзи миньорски фен, който ни го честити с думите, че ще продаде всеки мач, който може да се продава. Мисля Petroff се казваше. Иначе не мога да си обясна как последния в отбраната тръгва да лъже двама противникови футболисти ... Нищо чудно Роналдо да го видим следващия сезон в ЦСКА. Той има качества, но има и друго ... В Перник знаят какво ...
Наистина повече няма да идвам да ги гледам. Славия на Венци Стефанов няма нищо общо с моята СЛАВИЯ.
Разочарова ме и публиката. Бялата публика винаги се е славела като една от най-интелигентните и разбиращи от футбол.
Днес ръкопляскаха на Даниел Златков въпреки идиотската му грешка. Аплодираха при смяната му и Юруков, но за мен този мач той не даде всичко от себе си. Галин е излязъл от форма. Жу, както обикновено - много деен, но ялов футболист откъм гола. Очаквах повече от Ники Божов.
Илийката ни връзваше играта в центъра. Той отново доказа, че във футбола няма млади и стари, а можещи и неможещи. След смяната му загубихме центъра.
Forever, видях ви хореографията и даже участвах в нея !

Бях точно до онзи пич, който на твоята снимка се вижда, че си е подал ръката. Той реши точно в този момент да покаже среден пръст на червените фенове.
Надвикахте малобройните цесекари, но какво от това ? Отпаднахме ...