Какво да правим тези които не сме от народа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Какво да правим тези които не сме от народа

Мнениеот vaskonti » 25 ное 2011 20:39

Avanti_Ragazzi написа:
Red Warrior написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Не е вярно. Някои от тях са юноши на Спартак София. Искам да ти кажа, че щяхме да ги вземем в ЦСКА без значение на кой отбор са юноши.

ДА Жечев е от Спартак Ок за него ама Наско,Соколето,Сашо Костов и Гунди на кой са били юноши бе човек,на кой!!!

Абе и за Соколето не е баш така, ама карай :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 ное 2011 20:40

peliforewer написа:От както съществува ГЕРБ винаги съм гласувал за тях,но след днешното скандално интервю на Б.Борисов пред Гонг заявявам че повече на мен не могат да разчитат.И веднага пояснявам защо.В интервюто си премиерът отново дебело подчерта че е фен на Левски и заедно с нашите любимци Батков,Гонзо и Баждеков ще помогнем на клуба да заеме полагащото му се място.Да ме извиняват другите отбори,ама Левски е отборът на народа.Аз съм намерил една външна банка и до средата на декември тя ще стане спонсор на Левски.Това са все думи казани от Министър председателя на Република България.Не е ли това директен опит да се влияе на БФС в полза на определен отбор.И тъй като на мен изброените по горе лица не са ми любими,клубът на премиера не е моят клуб,излиза че аз не съм от неговия народ.Призовавам всички засегнати от това интервю да намерят начин да изразят своето възмущение.

Показвам Ви отново коментарът върху който вече дискутираме 2часа.Никъде не съм споменал за бази,титли ,сини фенове и т.н.Единствено призовах феновете на тези клубове които не са от народа да си изразят мнението за медиината изява на ББ пред Гонг.Призовавам нашите сини приятели да се прехвърлят в други теми,могат и да отворят шампанското, скоро ще имат нов спонсор.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 ное 2011 20:41

Avanti_Ragazzi написа:
Red Warrior написа: ДА Жечев е от Спартак Ок за него ама Наско,Соколето,Сашо Костов и Гунди на кой са били юноши бе човек,на кой!!!

Соколето е юноша на Спартак Пловдив!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 25 ное 2011 20:43

Avanti_Ragazzi написа:
Red Warrior написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Не е вярно. Някои от тях са юноши на Спартак София. Искам да ти кажа, че щяхме да ги вземем в ЦСКА без значение на кой отбор са юноши.

ДА Жечев е от Спартак Ок за него ама Наско,Соколето,Сашо Костов и Гунди на кой са били юноши бе човек,на кой!!!

Абе и за Соколето не е баш така, ама карай :)[/quote]

Георги Соколов - Соколето е бивш български футболист, нападател. Роден е на 19 юни 1942 г. в София, починал на 27 юни 2002 г. Играл е за Спартак (Пловдив) (1957-1958), Левски (София) (1958-1969) и Дунав (Русе) (1969/ес.). Има 194 мача и 58 гола в "А" група (186 мача с 58 гола за Левски, 7 мача за Дунав и 2 мача за Спартак (Пд), с който дебютира на 15 години и 5 месеца играе в Плевен). Двукратен шампион на България през 1965 и 1968 с Левски и трикратен носител на Купата на Съветската армия (1958 със Спартак (Пд), 1959 и 1967 с Левски). Републикански юношески шампион с юношите на Левски през 1960 г., водени от Чори Петров. Има 13 мача за "А" националния отбор (1959-1965), 3 мача с 1 гол за "Б" националния и 11 мача с 3 гола за юношеския тим. През пролетта на 1959-а Соколов е една от основните фигури в юношеския национален тим на България, спечелил европейска титла на турнира в София. След този триумф Жоро, ненавършил 17 години, почти веднага се утвърждава и като титуляр в Левски. Дебютира за националния на 13 май 1959 г. при победата с 3:2 над Холандия в София (на 16 години, 10 месеца и 27 дни - най-младият футболист, играл за "А" отбора в историята). Последният му мач е на 4 септември 1965 г. срещу ГДР (3:2). Участва на СП-1962 в Чили (играе в 2 мача). За Левски има 5 мача и 1 гол в евротурнирите (3 мача и 1 гол за КЕШ и 2 мача за КНК). Автор е на първия гол за Левски в евротурнирите - на 12 септември 1965 г. в 8-та минута на 1/16 финала за КЕШ на стадион "Росунда" в Стокхолм - Юргорден - Левски 2:1. Един от най-големите таланти в българския футбол, който така и не развива докрай качествата си. Притежава брилянтна техника, неподражаем дрибъл, пробивна мощ в нападение, точен пас и поразяващ удар. Класиран е на 16 то място

Бил е юноша на Левски, колкото и Бербатов,Мартин и Стенли са били на ЦСКА!!!Човека е бил шампион като юноша с Левски!!Нали вие ги броите тези за ваши, значи и Соколето е на Левски юноша по-тая логика!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 25 ное 2011 20:46, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 ное 2011 20:44

peliforewer написа:
peliforewer написа:От както съществува ГЕРБ винаги съм гласувал за тях,но след днешното скандално интервю на Б.Борисов пред Гонг заявявам че повече на мен не могат да разчитат.И веднага пояснявам защо.В интервюто си премиерът отново дебело подчерта че е фен на Левски и заедно с нашите любимци Батков,Гонзо и Баждеков ще помогнем на клуба да заеме полагащото му се място.Да ме извиняват другите отбори,ама Левски е отборът на народа.Аз съм намерил една външна банка и до средата на декември тя ще стане спонсор на Левски.Това са все думи казани от Министър председателя на Република България.Не е ли това директен опит да се влияе на БФС в полза на определен отбор.И тъй като на мен изброените по горе лица не са ми любими,клубът на премиера не е моят клуб,излиза че аз не съм от неговия народ.Призовавам всички засегнати от това интервю да намерят начин да изразят своето възмущение.

Показвам Ви отново коментарът върху който вече дискутираме 2часа.Никъде не съм споменал за бази,титли ,сини фенове и т.н.Единствено призовах феновете на тези клубове които не са от народа да си изразят мнението за медиината изява на ББ пред Гонг.Призовавам нашите сини приятели да се прехвърлят в други теми,могат и да отворят шампанското, скоро ще имат нов спонсор.

Ами то нещата са свързани, макар и косвено. Като цяло става въпрос за помощ от държавата за единия или другия отбор, с всичките последствия от тази помощ.
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 ное 2011 20:46

Avanti_Ragazzi написа:Георги Соколов - Соколето е бивш български футболист, нападател. Роден е на 19 юни 1942 г. в София, починал на 27 юни 2002 г. Играл е за Спартак (Пловдив) (1957-1958), Левски (София) (1958-1969) и Дунав (Русе) (1969/ес.). Има 194 мача и 58 гола в "А" група (186 мача с 58 гола за Левски, 7 мача за Дунав и 2 мача за Спартак (Пд), с който дебютира на 15 години и 5 месеца играе в Плевен). Двукратен шампион на България през 1965 и 1968 с Левски и трикратен носител на Купата на Съветската армия (1958 със Спартак (Пд), 1959 и 1967 с Левски). Републикански юношески шампион с юношите на Левски през 1960 г., водени от Чори Петров. Има 13 мача за "А" националния отбор (1959-1965), 3 мача с 1 гол за "Б" националния и 11 мача с 3 гола за юношеския тим. През пролетта на 1959-а Соколов е една от основните фигури в юношеския национален тим на България, спечелил европейска титла на турнира в София. След този триумф Жоро, ненавършил 17 години, почти веднага се утвърждава и като титуляр в Левски. Дебютира за националния на 13 май 1959 г. при победата с 3:2 над Холандия в София (на 16 години, 10 месеца и 27 дни - най-младият футболист, играл за "А" отбора в историята). Последният му мач е на 4 септември 1965 г. срещу ГДР (3:2). Участва на СП-1962 в Чили (играе в 2 мача). За Левски има 5 мача и 1 гол в евротурнирите (3 мача и 1 гол за КЕШ и 2 мача за КНК). Автор е на първия гол за Левски в евротурнирите - на 12 септември 1965 г. в 8-та минута на 1/16 финала за КЕШ на стадион "Росунда" в Стокхолм - Юргорден - Левски 2:1. Един от най-големите таланти в българския футбол, който така и не развива докрай качествата си. Притежава брилянтна техника, неподражаем дрибъл, пробивна мощ в нападение, точен пас и поразяващ удар. Класиран е на 16 то място

Признавам, че не знам подробности за вашите юноши, просто чета какво пише :)
[/center]

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 25 ное 2011 20:49

Днес ГЕРБ СЕ подиграха с червена България,голяма част , от която гласува за Плевнелиев преди месец...жалка работа....ДЪРЖАВЯА-МАЙКА ЗА ЕДНИ-МАЩЕХА ЗА ДРУГИ!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 25 ное 2011 20:55

vaskonti написа:
Avanti_Ragazzi написа:Георги Соколов - Соколето е бивш български футболист, нападател. Роден е на 19 юни 1942 г. в София, починал на 27 юни 2002 г. Играл е за Спартак (Пловдив) (1957-1958), Левски (София) (1958-1969) и Дунав (Русе) (1969/ес.). Има 194 мача и 58 гола в "А" група (186 мача с 58 гола за Левски, 7 мача за Дунав и 2 мача за Спартак (Пд), с който дебютира на 15 години и 5 месеца играе в Плевен). Двукратен шампион на България през 1965 и 1968 с Левски и трикратен носител на Купата на Съветската армия (1958 със Спартак (Пд), 1959 и 1967 с Левски). Републикански юношески шампион с юношите на Левски през 1960 г., водени от Чори Петров. Има 13 мача за "А" националния отбор (1959-1965), 3 мача с 1 гол за "Б" националния и 11 мача с 3 гола за юношеския тим. През пролетта на 1959-а Соколов е една от основните фигури в юношеския национален тим на България, спечелил европейска титла на турнира в София. След този триумф Жоро, ненавършил 17 години, почти веднага се утвърждава и като титуляр в Левски. Дебютира за националния на 13 май 1959 г. при победата с 3:2 над Холандия в София (на 16 години, 10 месеца и 27 дни - най-младият футболист, играл за "А" отбора в историята). Последният му мач е на 4 септември 1965 г. срещу ГДР (3:2). Участва на СП-1962 в Чили (играе в 2 мача). За Левски има 5 мача и 1 гол в евротурнирите (3 мача и 1 гол за КЕШ и 2 мача за КНК). Автор е на първия гол за Левски в евротурнирите - на 12 септември 1965 г. в 8-та минута на 1/16 финала за КЕШ на стадион "Росунда" в Стокхолм - Юргорден - Левски 2:1. Един от най-големите таланти в българския футбол, който така и не развива докрай качествата си. Притежава брилянтна техника, неподражаем дрибъл, пробивна мощ в нападение, точен пас и поразяващ удар. Класиран е на 16 то място

В Спартак Пловдив треньор е бил баща му и той е тренирал там.Но Соколов няма нищо общо с Пловдив, бил е кореняк софиянец!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 ное 2011 20:56

Avanti_Ragazzi написа:
vaskonti написа:

В Спартак Пловдив треньор е бил баща му и той е тренирал там.Но Соколов няма нищо общо с Пловдив, бил е кореняк софиянец!!!

[offtopic]Ние за кое спорим - къде се е родил или чий юноша е? Щом е роден в София, това автоматично го прави ваш юноша, така ли? :)[/offtopic]
[/center]

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 25 ное 2011 20:57

Абе какво сте се размрънкали, все някой ви е виновен. БФС било синьо, затова 2 пъти ви се размина за неплатени задължения и ви остави в А Група, когато трябваше да ви изхвърлят като Пирин и Ботев, ама нейсе.

И сега, обяснете как държавата се намесва в Левски? Да не би да сме минали на държавни субсидии? Да са ни подарили Герена или някое от тренировъчните игища?

Освен това в края на миналия сезон Б.Б. раздаваше кебапчета на стадиона в Разград. Да не би и това да е "държавна помощ"? А?

Така че обвинявайте си Гоце. Той е фен на ЦСКА, ама не направи нищо за отбора. Значи такива са ви поддръжниците -тунеядци. Идват на мачовете ви само когато билета им е на аванта.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Върни се в “ЦСКА”