Тука всички левскари за пореден път тази седмица се опитват да се оправдават за очевадни недоразумения, свързани с клуба и феновете му.
Първо - във фенклуб на СЗ са открити наркотици за "лична консумация" и два дни поред защитата беше нещо от сорта " И при вас има наркомани"
Сега ББ каза, че ще се опита да уреди отбора, на който е фен със спонсор, възползвайки се от позицията си на премиер и ето вече девета страница ни се обяснява "Вие помните ликаква бе държавната повеля преди 10 ноември".
А сега всички съвестни и горди с отбора си левскари да ми кажат не им ли прилича това поведение на гузност за нещо? Не се ли обръща палачинката и някак си клишетата от сорта на "отбора на властта" вече са актуални за тях? За мен отговорът е ясен. Вярвам, че и за НОРМАЛНИТЕ СИНИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ - СЪЩО.
В момента повечето от вас са в ситуация хем да викат Бойко к...во, хем да му целуват.... темето. Честно да ви кажа - съжалявам ви. Много гадна позиция е тази. Ако сте борци за морал, за каквито винаги се пишете, е нормално да кажете НЕ, БЛАГОДАРЯ, но тази ситуация за пореден път ще покаже, че всяко нещо си има цена, дори и морала
ПП: айде нека някой от вас феновете на Левски намери спонсор на отбора, ама като фен

И айде сега кажете ББ като фен ли ще го направи?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН