Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Мнениеот Искам си Акаунта » 25 ное 2011 16:56

kartago написа:Така, момчета да си дойдем на приказката! Нещо което публикувах във форума на "Ботев" го правя и тука за да няма разделение, а и да не се налага да се "разделяме" с някого за определено време!

1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.

Пиша го за да не останат някои съвсем без акаунт!

В тоя ред на мисли - Бартоломей дали е информиран за това ... или има по-специален статут ?

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 25 ное 2011 17:07

Та за мача - ние тук може да си разтягаме локуми, ама Херо си знае работата и със сигурност ще подходи подобаващо сериозно към срещата.
Затова съм и спокоен де. Иначе ми се върти в главата някакъв резултат като с Пирин ГД например. Достатъчен ще е :)
По скоро се притеснявам за мача ни с Монтана. Дано там не направим някоя издънка!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 25 ное 2011 17:36

Чета и не вярвам на очите си! ;) Играем с/у публиката на Ботев!Вероятно някой шоу мач-най-прогресиращия отбор гостува най-добрата публика!!! За повдигане самочувствието на Бг футбола!!! А аз си мислех,че за купата трябва да играем-явно съм сгрешил!!! Та кога е жребия за купата и кога са мачовете??
А сега сериозно!! Да говорим за подценяване на отбор като Ботев е несериозно(особено когато на пейката е Херо),но е факт,че в момента сме по-качествения отбор.Ако ще и 50 хил. да сте на стадиона все тая! Топката е на терена ,не на трибуните.Явно Черноморец се првръща в страшилище мноооого помия по нас,бе! може да сме 20,ама ще играем в Европа,па вий и цялото село да са изсипите догодина пак в Б група-успех при втория опит!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 ное 2011 18:09

"Гладна кокошка просо сънува..."
В случая от иронията, която влагаш няма да ти стане по-добре . Дори и да загубим, ние пак ще сме на стадиона след това, а вие и да ни биете, какво ще се промени, пак ще сте 20 човека и шампиони да станете все тая. Искаш ли да играете до година в ЕКТ?[/quote]
Ирония ? С нашия късмет ? ...Неееее. Иначе не искаме в Юръпа. Нямаме публика за там. Можем ли да разчитаме на вас ? Отбора и стадиона от нас. Публиката от вас...[/quote]

[offtopic]Стадиона се почва пролетта, а отбора още през зимата, така че НЕ, Благодаря :lol:[/offtopic]

футболните аргументи са на ваша страна, но както казах и на картаго това е купа(турнирен мач), ако ни се усмихне късмета можем да ви излъжем.[/quote]
Ако знаеш как ми се иска това под оффтопик-а ти да е истина, но...
[offtopic]Само между нас казано ;) :geek: ...От тези емотиконки по-категорични не намерих[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 ное 2011 18:15

Искам си Акаунта написа:
kartago написа:Така, момчета да си дойдем на приказката! Нещо което публикувах във форума на "Ботев" го правя и тука за да няма разделение, а и да не се налага да се "разделяме" с някого за определено време!

1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.

Пиша го за да не останат някои съвсем без акаунт!

В тоя ред на мисли - Бартоломей дали е информиран за това ... или има по-специален статут ?

Конан. Историята с акаунта малко хора я знаем. :) Картаго нямаше предвид теб. Сигурен съм.
[offtopic]Конан. Хайде с нас на мач. :)[/offtopic]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 25 ное 2011 18:47

Хм добре, че играем с този отбор, че да разбера, че имали форум - а те пък добре, че се паднаха с нас, та да имат поне една темичка с двуцифрен брой страници :mrgreen:
Това е относно забележката на модератора с китарката - третия по "оборот" подфорум в Гонг уж ни бил подарък ли кво :mrgreen:
Ама най-смешно ми беше оправданието на todorov за отявлената липса на публика - това за "забавленията в града" го бях чувал и от един фен на Левски, та чак за подпис ми стоя :mrgreen:
Нормално да не разбират какво значение има домакинската публика, то и за нас няма значение - и гости да им бяхме пак съотношението щеше да е същото 8-)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 25 ное 2011 18:48

Кофти жребий си е мамка мууу . най-малкото зарад това, че се пак това е Ботев . Подценяване няма да има Херо го каза и вчера на пресконференцията . Студ, мраз, кофти терен , много надъхани домакини и със сигурност зрелищна публика ни чака в Пловдив. ще отидем там сичките 5 фена да видим за ко иде реч, се пак рядко се случва ... пък кот стане , стане .
Предимството ни е ,че сме по-класния отбор в момента , Херо гледа на живо Ботев съсвсем на скоро и прекрасно знае играта на Ботев , а има и друго .
ЦСКА - Черноморец 1:0 август месец . Всички помним озверелия и полудял Радуканов след победния гол . реакцията на цялата скамейка на червените, псувните и заканите срещу Херо . Едва ли Херо е забравил обидата в този труден за него момент . И само зариди това искам не да бием , а да унижим Радуканов (не Ботев) . Аз лично ще бъда на стадиона и ще викам за победата и за справедливостта .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 ное 2011 18:59

karabadabul написа:Черноморец са добри, но никога не са играли пред публика, защото като домакини никой не ходи, а като гости също никой не ходи да ги гледа.... В Пловдив ще видят нещо невиждано за първи път и колкото и да не им се иска ще се сковат от ревящата 15-хилядна тълпа.

Бряяяя. Ти мА смрази от вцепенение. Ти гаТ гледа мачовете на Ботев във В група - ние си пълнихме стадиона с по 16-17 000 души. При това без пари :)
ПС: Тук е момента да вметна нещо, което никой няма да ви каже, но аз съм ви приятел и ще ви го рекна. Та: Гледах някои репортажи на един-два мача от домакинствата ви. Другари, не изглеждате многолюдни.Разхвърляни сте. По-скоро сте пръснати в групи, като пилци, блъскащи се за шепа зърно. Срещу Поморие пък бяхте накокошинени от студ и приличахте на зяпачи плувен маратон посред зима.
За нас забележки не може да имате. Ние сме 20 човека и, както да застанем на стадиона винаги сме в синхрон. :)

Потребителски аватар
mplovdiv
Контакти:

Мнениеот mplovdiv » 25 ное 2011 19:01

bianchi написа:Победа за Ботев Пловдив кои сте вие Черноморец ще ми отговорите ли ?

+1

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 25 ное 2011 19:02

Треперете акулки! Ние няма какво да губим от тоя мач.
ПП - да ви оставим ли 5-10 места на стадиона, ако се престрашите да дойдете.

bianchi, много си прав, майна!

Върни се в “Черноморец”