Искате ли Фернандо Торес да се върне обратно на Анфийлд ?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Искате ли Фернандо Торес да се върне обратно на Анфийлд ?

Мнениеот McLovin » 25 ное 2011 16:31

Защо не? Срещу една разумна сума разбира се... Ако залъжат Абрама, Торес може да помогне доста. Вярно е, че не е във форма, но ако се върне ще е съвсем различно ;) Представете си само колко ще е забавно, ако се върне и разиграе колко прецакан ще се чувства сибирецът :lol: Колкото до феновете... и да не го обичат, ако вкара 30тина гола за сезон от които 2-3- на Ман юн, 1-2 на Евертън и продължи серията си срещу Челси ще си го захаресат пак ;)
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 25 ное 2011 16:35

За Торес и още повече за Оуен мога да кажа, че предпочитам изобщо да не бяха си тръгвали, но при тези обстоятелства не ги искам в отбора. Човек, когато вземе някакво решение - правилно или грешно - ако е мъж, трябва да държи на него и да е готов да понесе съответните последици... А те решиха, че Ливърпул не е достоен за тях... така че живи и здрави да са - повече няма какво да се каже за тях...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 25 ное 2011 16:37

McLovin написа:Защо не? Срещу една разумна сума разбира се... Ако залъжат Абрама, Торес може да помогне доста. Вярно е, че не е във форма, но ако се върне ще е съвсем различно ;) Представете си само колко ще е забавно, ако се върне и разиграе колко прецакан ще се чувства сибирецът :lol: Колкото до феновете... и да не го обичат, ако вкара 30тина гола за сезон от които 2-3- на Ман юн, 1-2 на Евертън и продължи серията си срещу Челси ще си го захаресат пак ;)

С какво би помогнал Торес според теб?

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 25 ное 2011 16:38

Не знам дали феновете на Ливърпул го искат обратно на Анфийлд, но определено болшинството фенове на Челси, не го искат на Стамфорд Бридж. Аз лично му пожелавам да се маха от Челси, ако ще в Ливърпул, ако ще в Малага, ако ще в Анжи, само да се разкара.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 25 ное 2011 16:41

Категорично НЕ,въпреки че ни трябва точно нападател като него. Да говорим обаче как той не струвал,просто е тъпо. Торес е класа и невероятен нападател,който съм сигурен че ако се върне ще бележи като преди,но това няма как да стане. Нека да печели трофей при АВБ :)

ПС: Меджик,ако не те мързи може да направиш анкета за и против Торес,но това е по твое желание ;)
Последна промяна от Hakercheto на 25 ное 2011 16:43, променено общо 2 пъти.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 25 ное 2011 16:42

айде стига глупости.... за чий ни е ???? не ни стига това дърво Керъл ,та и още едно :o :o :evil: когато си си тръгнал от най-великия отбор- пътят е само надолу !!!
Последна промяна от gugushito на 25 ное 2011 16:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 25 ное 2011 16:43

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
McLovin написа:Защо не? Срещу една разумна сума разбира се... Ако залъжат Абрама, Торес може да помогне доста. Вярно е, че не е във форма, но ако се върне ще е съвсем различно ;) Представете си само колко ще е забавно, ако се върне и разиграе колко прецакан ще се чувства сибирецът :lol: Колкото до феновете... и да не го обичат, ако вкара 30тина гола за сезон от които 2-3- на Ман юн, 1-2 на Евертън и продължи серията си срещу Челси ще си го захаресат пак ;)

С какво би помогнал Торес според теб?

Въпреки слабата му игра в Челси, за мен Фернандо продължава да е в топ 10 на нападателите в света. Бързина, техника, всичко има освен форма в момента. А както някой някъде беше каза " Формата е временна, класата е вечна" :P
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 25 ное 2011 16:57

да,нека се маха от Челси ,този може да се конкурира с оня Бербатов от Манчестър по неадекватност и накадърност и двамата са гола вода и заплатаджий
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 25 ное 2011 16:58

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
windy26 написа:Когато отиде в Ливърпул,Торес каза,че иска трофеи и да играе в ШЛ,май е нормално щом не могат да му се осигурят да смени отбора.А скоро бил казал,че го направил ,за да може клуба да вземе някой лев за него :mrgreen: и така помагал на клуба.Има ли нещо такова или бъркам?

Той може да си говори каквото си поиска мисля,че най-добрият вариант за него е да се завърне в Испания ако някой го поиска разбира се.Вероятно Малага която е с доста добър бюджет тази година направиха хубава селекция,но като се замисля може би не биха рискували да харчат пари за Торес,който според мен е най-непостоянния футболист в Европа,Челси ще поиска мининум 25 милиона паунда поне според мен.

+ 1. Да си търси отбор в Испания, явно добрата стара Англия не му понася много.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 25 ное 2011 17:13

windy26 написа:Когато отиде в Ливърпул,Торес каза,че иска трофеи и да играе в ШЛ,май е нормално щом не могат да му се осигурят да смени отбора.А скоро бил казал,че го направил ,за да може клуба да вземе някой лев за него :mrgreen: и така помагал на клуба.Има ли нещо такова или бъркам?

В Челси се къса та се счупва да печели трофеи и титли. Сам си е виновен. Сам направи така, че феновете да горят негови фланелки, а беше близо до това да стане легенда на Анфийлд.

Върни се в “Ливърпул”