Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !
Хайде. Майтапа на страна."Стреляхме" първосигнално. Време е да си поговорим за мача. Честно и искрено - вярвам, че ще победим, но няма да ни е лесно. Не ни вменявайте обаче самочувствие. Нямаме такова. Треперим да не се променят нещата около нас, защото отбора ни за пръв път тръгна и то с наши Бургаски специалисти. Толерантна публика сме. Знаем 2 и 200. За повечето от вас мачовете между двата ни отбора преди 25 години ( примерно) нищо не са означавали, но Ботев си беше много добър и обичан в детството ми отбор, който бъркаше в тенджерите на ЦСКА и Левски. Потърсете мои мнения във вашия форум и ще разберете, какво е бил вашия Ботев за мен преди години. Нека има престрелки. За това е и спортен форум, но нека не се сърдим на "другата" истина, колкото и да се различава от нашата. Успехи ви желая, но не в този мач де. 

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
aiveilio написа:йеее... Ботев ще имат възможност да играят "Професионален" футбол ..отдавна не се бе случвало
Ботев до съвсем скоро играеха "професионален" футбол! Благодарение на един плужек обаче нещата се промениха, но не за дълго! Освен това 'Б" група май се води професионална? Ти ми кажи

ntodorov написа:Хайде. Майтапа на страна."Стреляхме" първосигнално. Време е да си поговорим за мача. Честно и искрено - вярвам, че ще победим, но няма да ни е лесно. Не ни вменявайте обаче самочувствие. Нямаме такова. Треперим да не се променят нещата около нас, защото отбора ни за пръв път тръгна и то с наши Бургаски специалисти. Толерантна публика сме. Знаем 2 и 200. За повечето от вас мачовете между двата ни отбора преди 25 години ( примерно) нищо не са означавали, но Ботев си беше много добър и обичан в детството ми отбор, който бъркаше в тенджерите на ЦСКА и Левски. Потърсете мои мнения във вашия форум и ще разберете, какво е бил вашия Ботев за мен преди години. Нека има престрелки. За това е и спортен форум, но нека не се сърдим на "другата" истина, колкото и да се различава от нашата. Успехи ви желая, но не в този мач де.
Е то по форумите ако не си почешем езиците, къде другате.Ясно е , че си говорим ташак пинизи, не вярвам някой да се обижда от форумни приказки.Естествено,че сте по-класния отбор, това и слепите го виждат, ама нали и ние трябва да се надъхаме по някакъв начин.Примиренческото поведение никога не ни е било присъщо!
Последна промяна от Muscarin на 25 ное 2011 16:14, променено общо 2 пъти.
- raZorblade
Искате ли малко обективни и някои не чак толкова, причини и размисли, защо според мен имаме шансове в този мач 
Като човек, който от доооста време си следи отбора и тенеденциите, свързани с него (включително и психологическите), съм на мнение,че бием ли Любимец утре, в мача за купата се превръщаме в нещо като "скрита лимонка" за иначе безспорния фаворит - отбора на Черноморец Бургас.
1.фактор-психолически подем от добра серия.
При една победа за п-во, мобилизацията и раздаването по терена за купата, като за последен мач, ще са в много големи количества.
Теренът не сто, а хиляда процента ще е е в ужасно състояние (срещу Поморие видахте какъв ужас беше), така че този фактор ще поизравни малко везните чисто спортно-технически, защото футболните качества на футболистите от Бургас , към настоящия момент, превишават в пъти тези на повечето наши футболисти, с няколко приятни изключения.
2. фактор - лошо време/лош терен
Така че , утре стискаме палци да бием Любимец, а а направим ли го, съм сигурен,че ще сме минимум 8 000 на "Колежа"срещу бургазлии, за да подкрепим отбора и да го изпратим в дълга зимна пауза.
3. Фактор подценяване. Усеща се от страна на черноморец и това само ме радва. Много отбори са плакали след мач в Пловдив, надявам се и те да го разберат
Бихме един Черноморец, от Поморие, защо да не бием по-големия им съсед и адаш от Бургас
4. Фактор-влизаме в черноморска серия хехехе
САМО БОТЕВ !
п.с
бих помолил господа Аджъбадемите от преградията, да си коментират техния отбор и визитата им в Добрич на Добружда...Мога да им изкарам снимки как запълнихме целия сектор за гости август месец, айде да ги видим сега що за фенове са, когато ще се наложи да пропътуват толкова много километри.

Като човек, който от доооста време си следи отбора и тенеденциите, свързани с него (включително и психологическите), съм на мнение,че бием ли Любимец утре, в мача за купата се превръщаме в нещо като "скрита лимонка" за иначе безспорния фаворит - отбора на Черноморец Бургас.
1.фактор-психолически подем от добра серия.
При една победа за п-во, мобилизацията и раздаването по терена за купата, като за последен мач, ще са в много големи количества.
Теренът не сто, а хиляда процента ще е е в ужасно състояние (срещу Поморие видахте какъв ужас беше), така че този фактор ще поизравни малко везните чисто спортно-технически, защото футболните качества на футболистите от Бургас , към настоящия момент, превишават в пъти тези на повечето наши футболисти, с няколко приятни изключения.
2. фактор - лошо време/лош терен
Така че , утре стискаме палци да бием Любимец, а а направим ли го, съм сигурен,че ще сме минимум 8 000 на "Колежа"срещу бургазлии, за да подкрепим отбора и да го изпратим в дълга зимна пауза.

3. Фактор подценяване. Усеща се от страна на черноморец и това само ме радва. Много отбори са плакали след мач в Пловдив, надявам се и те да го разберат

Бихме един Черноморец, от Поморие, защо да не бием по-големия им съсед и адаш от Бургас

4. Фактор-влизаме в черноморска серия хехехе

САМО БОТЕВ !
п.с
бих помолил господа Аджъбадемите от преградията, да си коментират техния отбор и визитата им в Добрич на Добружда...Мога да им изкарам снимки как запълнихме целия сектор за гости август месец, айде да ги видим сега що за фенове са, когато ще се наложи да пропътуват толкова много километри.
Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....
Потвърдена ли е датата на мача , че нещо се говорише за отлагане за февруари ?
kartago написа:mazut написа:Plovdivskia Grand написа:Точно преди една година "Черноморец"Бургас/непобеден до този 15 кръг/ игра срещу "Локомотив"Пловдив ,но беше победен заслужено след по-добра игра на "смърфовете".Въпросът ми е- колко фенове на "акулите"бяха на "Лаута"да подкрепят любимия си тим?
[offtopic]Феновете на Акулите са с изграден манталитет,който за смешници като вас и ония дет играят в Долно Езерово ще ви е трудно да достигнете някога!Идеализма е на върхово ниво,което свидетелства огромните успехи на отбора през годините.Акулите признават само класиране в 4ката,само тогава подкрепят отбора си неописуемо на гостуванията,винаги е било така[/offtopic]
[offtopic]Ало, бургЪзлията! Седи са на памперсите, че вчера много яко ни "отсрамихте" града във Велико Търново! И още веднъж ако си позволиш да обиждаш съфорумници ще си намериш занимание за свободното от форума време!!!![/offtopic]
Прав си междудругото,вчера беше голям срам за футбола в града като цяло,показахме на цяла България нагледно какво я свършиха гениалните събевци и тн.А не знам за каква обида говориш,ако става въпрос за ироничното "смешници" ,какво да кажа,че иронизираш думата назоваваща ТВОИ съграждани

ntodorov написа:Картаго. Изтеглили сме лош жребий да играем с "публика". Факт - неоспорим. Объркан съм...![]()
ПС: Как можахме - баш на нас ли?...Ей го на. На другите им се паднаха отбори, а на нас - публика...
"Гладна кокошка просо сънува..."
В случая от иронията, която влагаш няма да ти стане по-добре . Дори и да загубим, ние пак ще сме на стадиона след това, а вие и да ни биете, какво ще се промени, пак ще сте 20 човека и шампиони да станете все тая. Искаш ли да играете до година в ЕКТ?
Muscarin, никога не пиша с лоши помисли. Никога. Напротив пиша всичко без грам помисъл.
ПС: Доволен съм, че съм те разсмял...
ПС: Доволен съм, че съм те разсмял...

Не говорете за подценяване , Херо едвали ще им позволи да се главозамаят ....
Главозамайването е по скоро патент на Радуканов , нали не сте забравили как си повярва , че е голям треньор и започна да псува на ред колегите си докато беше на Армията .
А пловдивчани обичат да си вярват ...
Главозамайването е по скоро патент на Радуканов , нали не сте забравили как си повярва , че е голям треньор и започна да псува на ред колегите си докато беше на Армията .
А пловдивчани обичат да си вярват ...
sokkoban написа:ntodorov написа:Картаго. Изтеглили сме лош жребий да играем с "публика". Факт - неоспорим. Объркан съм...![]()
ПС: Как можахме - баш на нас ли?...Ей го на. На другите им се паднаха отбори, а на нас - публика...
В случая от иронията, която влагаш няма да ти стане по-добре . Дори и да загубим, ние пак ще сме на стадиона след това, а вие и да ни биете, какво ще се промени, пак ще сте 20 човека и шампиони да станете все тая. Искаш ли да играете до година в ЕКТ?
Ирония ? С нашия късмет ? ...Неееее. Иначе не искаме в Юръпа. Нямаме публика за там. Можем ли да разчитаме на вас ? Отбора и стадиона от нас. Публиката от вас...
sokkoban написа:ntodorov написа:Картаго. Изтеглили сме лош жребий да играем с "публика". Факт - неоспорим. Объркан съм...![]()
И? И примерно и ние ще сме на стадиона, ако ще и 20 човека ( апропо, ще те помоля да си направиш труда да намериш статистиката за посещаемост за миналата година) и както е сега времето и ти ще мръзнеш , ама по друг начин, сред 2000 човека, аз ще мръзна сред 20, каква е разликата?! Че единият отбор е 3-и в "А" група за сега ( би например "Левски" и то категорично), а вие сте 5-и ако не се лъжа в "Б" група( и да видим кога ще играете с "Левски" въобще, не да го победите)! ....Ама пак си мръзнем, нали?! По твоята логика, то и мач да няма пак може да си упражнявате хобито и да си стоите на стадиона!!!