Искате ли Фернандо Торес да се върне обратно на Анфийлд ?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- RedMagic
- Контакти:
Искате ли Фернандо Торес да се върне обратно на Анфийлд ?
Виждам, че има доста смесени чувства относно връщането на Торес на Анфийлд, което се спекулира доста в медиите. За това реших да пусна една темичка, в която всеки да каже какво мисли за испанеца и дали би го посрещнал с отворени обятия.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
Re: Искате ли Фернандо Торес да се върне обратно на Анфийлд ?
Не искам да се връща по една проста причина - отборът има нов облик, заедно със Суарез можеби щяха да са невероятни, но изпусна шанса си ! 

suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Мен ако питаш,няма начин да стане,те феновете му горяха фланелката,обиди,закани...а като се сетиш,че преди месеци го боготворяха.Странно нещо са страстите на феновете 

windy26 написа:Мен ако питаш,няма начин да стане,те феновете му горяха фланелката,обиди,закани...а като се сетиш,че преди месеци го боготворяха.Странно нещо са страстите на феновете
Феновете не си промениха мнението за него просто ей така, без причина. Торес с действията си обиди и отбора и феновете - нормално е чувствата към него да се променят в следствие на това..
-
- Контакти:
Когато отиде в Ливърпул,Торес каза,че иска трофеи и да играе в ШЛ,май е нормално щом не могат да му се осигурят да смени отбора.А скоро бил казал,че го направил ,за да може клуба да вземе някой лев за него
и така помагал на клуба.Има ли нещо такова или бъркам?

Не той няма място на Анфийлд !!!
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
-
- Контакти:
windy26 написа:Когато отиде в Ливърпул,Торес каза,че иска трофеи и да играе в ШЛ,май е нормално щом не могат да му се осигурят да смени отбора.А скоро бил казал,че го направил ,за да може клуба да вземе някой лев за негои така помагал на клуба.Има ли нещо такова или бъркам?
Той може да си говори каквото си поиска мисля,че най-добрият вариант за него е да се завърне в Испания ако някой го поиска разбира се.Вероятно Малага която е с доста добър бюджет тази година направиха хубава селекция,но като се замисля може би не биха рискували да харчат пари за Торес,който според мен е най-непостоянния футболист в Европа,Челси ще поиска мининум 25 милиона паунда поне според мен.