Искате ли Фернандо Торес да се върне обратно на Анфийлд ?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Искате ли Фернандо Торес да се върне обратно на Анфийлд ?

Мнениеот RedMagic » 25 ное 2011 15:59

Виждам, че има доста смесени чувства относно връщането на Торес на Анфийлд, което се спекулира доста в медиите. За това реших да пусна една темичка, в която всеки да каже какво мисли за испанеца и дали би го посрещнал с отворени обятия.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Re: Искате ли Фернандо Торес да се върне обратно на Анфийлд ?

Мнениеот KingKenny » 25 ное 2011 16:10

Не искам да се връща по една проста причина - отборът има нов облик, заедно със Суарез можеби щяха да са невероятни, но изпусна шанса си ! ;)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 25 ное 2011 16:11

Мен ако питаш,няма начин да стане,те феновете му горяха фланелката,обиди,закани...а като се сетиш,че преди месеци го боготворяха.Странно нещо са страстите на феновете :)

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 25 ное 2011 16:16

windy26 написа:Мен ако питаш,няма начин да стане,те феновете му горяха фланелката,обиди,закани...а като се сетиш,че преди месеци го боготворяха.Странно нещо са страстите на феновете :)

Феновете не си промениха мнението за него просто ей така, без причина. Торес с действията си обиди и отбора и феновете - нормално е чувствата към него да се променят в следствие на това..

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 25 ное 2011 16:24

Когато отиде в Ливърпул,Торес каза,че иска трофеи и да играе в ШЛ,май е нормално щом не могат да му се осигурят да смени отбора.А скоро бил казал,че го направил ,за да може клуба да вземе някой лев за него :mrgreen: и така помагал на клуба.Има ли нещо такова или бъркам?

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 25 ное 2011 16:28

Не той няма място на Анфийлд !!!
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 25 ное 2011 16:30

windy26 написа:Когато отиде в Ливърпул,Торес каза,че иска трофеи и да играе в ШЛ,май е нормално щом не могат да му се осигурят да смени отбора.А скоро бил казал,че го направил ,за да може клуба да вземе някой лев за него :mrgreen: и така помагал на клуба.Има ли нещо такова или бъркам?

Той може да си говори каквото си поиска мисля,че най-добрият вариант за него е да се завърне в Испания ако някой го поиска разбира се.Вероятно Малага която е с доста добър бюджет тази година направиха хубава селекция,но като се замисля може би не биха рискували да харчат пари за Торес,който според мен е най-непостоянния футболист в Европа,Челси ще поиска мининум 25 милиона паунда поне според мен.

Върни се в “Ливърпул”