Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Селекцията на Левски

Мнениеот Deliba6 » 10 юли 2009 19:05

Жоб не го знам на какво дередже е бил, ама и ситуацията... Велев, който не е бил дори национал /доколкото помня/, да прави оценка на двукратен участник в СП от отбора на Камерун, когото познават в цял свят/и то отрицателна/, ми идва вповече!!! "Левски" цяла година мъчи топката и нас привържениците! Никой не може да ме разубеди, че не е така!!! Главният виновник е Велев, защото е пълен глупендър, но гьонсурат и не може да признае некадърността си!... За Селският ІІ няма да говорим!... ГРАМАДА ЗА НЕГО!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 10 юли 2009 19:09

Нищо, че съм ЦСКА-р ще ви дам жокер-Макриев довечера лети пак за София, а в кантората на Батков се събират на съвещание и ще подписват с него или с Попов от Литекс.

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 10 юли 2009 20:12

Sheisse написа:Нищо, че съм ЦСКА-р ще ви дам жокер-Макриев довечера лети пак за София, а в кантората на Батков се събират на съвещание и ще подписват с него или с Попов от Литекс.

+1

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 10 юли 2009 21:10

Sheisse написа:Нищо, че съм ЦСКА-р ще ви дам жокер-Макриев довечера лети пак за София, а в кантората на Батков се събират на съвещание и ще подписват с него или с Попов от Литекс.

Шегаджия! :lol:
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 10 юли 2009 21:17

Аз, че съм шегаджия е факт, но за проба гонг може да пратят някой до канторката на Батков около 22:30 например, и ако по някаква мега случайност Боримиров и Велев са там да ги пита Макриев и Попов дали се обсъждат като вариант :)

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 10 юли 2009 21:19

blanco написа:
maximalniq написа:Хора,разберете.Жоб не е нито Роналдо ,нито Рууни,нито Меси.Видяхме един негов страхотен гол в youtube и го помислихме за някоя супер звезда.Но при полужение ,че никой не го знае и що за играче,да не говорим ,че е на 30 и кусур години нормално е да се изисква от него да му видят физическата форма и въобще става ли за нещо.Велев си е напълно прав,Батков също.Не може да се дават толкова пари на сляпо.Ами ако го вземем и той е някакво застаряващо леке ,което играе 30 минути и издъхва,нали ще плюете Батков и Велев ,че не могат да правят селекция и т.н.

А ние да не би да сме Манчестър Юнайтед, Реал или Барса??? И колко пари според теб щеше да ни струва Жоб??? В Левски в момента е пълно с некадърници като почнеш от Батков, минеш през Боримиров и накрая най- некадърния треньор в историята на Левски.

Така,а ти как би реагирал,ако вземем Жоб и той е някакво менте ,което само взима пари от Левски.Тогава ще се имаме много по-големи ядове.Не е краят на света без Жоб,ще намерим друг.

П.С. Някой би ли ми отговорил на въпроса,ако вземем играч сега можем ли да го картотекираме за мачовете с Санта Жулия или ще трябва да изчакаме след тях?
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 юли 2009 21:46

maximalniq написа:Така,а ти как би реагирал,ако вземем Жоб и той е някакво менте ,което само взима пари от Левски.Тогава ще се имаме много по-големи ядове.Не е краят на света без Жоб,ще намерим друг.

П.С. Някой би ли ми отговорил на въпроса,ако вземем играч сега можем ли да го картотекираме за мачовете с Санта Жулия или ще трябва да изчакаме след тях?

Картотекирането за мача със Света Юлия приключи вчера, 09.07.2009/точка/

Също така спри да болдваш всеки твой пост.
Изображение

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 11 юли 2009 12:20

PFC Litex написа:
maximalniq написа:Така,а ти как би реагирал,ако вземем Жоб и той е някакво менте ,което само взима пари от Левски.Тогава ще се имаме много по-големи ядове.Не е краят на света без Жоб,ще намерим друг.

Картотекирането за мача със Света Юлия приключи вчера, 09.07.2009/точка/

Също така спри да болдваш всеки твой пост.

Каква Света Юлия бе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 юли 2009 12:28

Преведено на български...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
siuxi
Контакти:

Мнениеот siuxi » 11 юли 2009 12:29

Red_champions написа:

Каква Света Юлия бе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

след като не е ясно дали са Хулия или Жулия защо не и Юлия ;) какти звучи Юлето направи Левски за смях насред София ,а :?: :?:

Върни се в “Архив”