Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Има ли пилот в самолета?

Мнениеот tprodanov » 10 юли 2009 17:57

Тва да викаш на Велев и Боримиров нещастници.. жалка история. Ти на 11 ли си? На мен тия двамата са ми донесли толкова радост.. Тия, дето си забравят героите са в отсрещния лагер, малък си още, очевидно, преориентирай се към тях.

zippy
Контакти:

Мнениеот zippy » 10 юли 2009 18:00

Вие сте уникално тъпи парчета тука. жоб та жоб, бахти измекяра добре че си отиде! Луди пари за 31-2 годишни играчи никой не дава, вие се искарахте по големи разбирачи от ръководството на ЛЕВСКИ бе. Тоя жоб нямаше да е по различен от оня исландеца в цека, дето е без 1 игрова минута и взима най-голямата заплата в България!!!!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Re: 1993-1994 колко хубави години бяха!!

Мнениеот Levski4Ever » 10 юли 2009 18:11

Браво! Продължаваме да мечтаем!
Изображение

Потребителски аватар
еm4о65
Контакти:

Re: 1993-1994 колко хубави години бяха!!

Мнениеот еm4о65 » 10 юли 2009 18:23

Браво,много добре си написал статията (извинавайте ако съм пропуснал някоя буква,това е от сълзите който напират в очитеми)
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 10 юли 2009 18:24

Много са зле, тези които защитават постъпката на Велев и които наричат Жоб "печка".
Това са пълни фурнаджийки лопати и при първите издънки на Левски, те първи ще излязат отпред да хвърлят камъка.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

zippy
Контакти:

Мнениеот zippy » 10 юли 2009 18:25

ehh написа:Много са зле, тези които защитават постъпката на Велев и които наричат Жоб "печка".
Това са пълни фурнаджийки лопати и при първите издънки на Левски, те първи ще излязат отпред да хвърлят камъка.

1 мач не е игран и вие ни отписахте бе ВИЕ ЛЕВСКАРИ ЛИ СТЕ ИЛИ СТЕ ОБЪРКАЛИ ФОРУМА ????

CHELSEA LONDON!
Контакти:

Мнениеот CHELSEA LONDON! » 10 юли 2009 18:33

Лелееееееее :o как можаха да изгонят толкова качествен футболист! Искал да го пробва! Нещастник!
нестига че човека се нави да дойде в Бг ами наще се правят на велики! и после искаме пробив в Европа... :?

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 10 юли 2009 18:34

zippy написа:
ehh написа:Много са зле, тези които защитават постъпката на Велев и които наричат Жоб "печка".

1 мач не е игран и вие ни отписахте бе ВИЕ ЛЕВСКАРИ ЛИ СТЕ ИЛИ СТЕ ОБЪРКАЛИ ФОРУМА ????

Не сме отписали никой и нищо. Тези които защитавате ръководството не сте по- големи левскари от нас, но на някои хора им писна да ни лъжат. Този филм сме го гледали и наистина най- големите застъпници на Велев и Батков след издънките първи ще почнат да ги плюят.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 юли 2009 18:42

tprodanov написа:Тва да викаш на Велев и Боримиров нещастници.. жалка история. Ти на 11 ли си? На мен тия двамата са ми донесли толкова радост.. Тия, дето си забравят героите са в отсрещния лагер, малък си още, очевидно, преориентирай се към тях.

Съгласен съм, но от футболист до треньор и ръководител има голяма разлика ;)
Това, че бяха добри футболисти не ги прави добри ръководители и след като не могат да водят клуба напред нямат място на тези постове.
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 10 юли 2009 18:42

zippy написа:

Кой те е отписал, бе?
Чети внимателно, какво пиша. Сигурно ти ще си сред първите при провал, който ще тръгне да вика срещу Велев и затова, защо не е направена селекция.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”