karabadabul написа:И аз съм против тези които идват на стадиона и псуват играчите, но се учудвам кой е измислил това мото за подкрепа на играча който за десет мача не е спрял една топка като хората даже???????????????????????????????????????????. Точно Атанасов е играчът който пръв трябва да си ходи. Момчето наистина има желание, но няма качества и доста хора знаят кой как и защо го направи национал и кой и как го налага в Ботев. Абсурдно е да ми давате примери, че имал тридесет и еди колко си гола в Брестник, защото в Ботев за 10 мача нито топка може да спре, нито да я поведе, а камо ли да вкара. Колкото по дълго такива недоразумения са титуляри толкова повече ще стават псуващите. Ако направите една анкета ще видите, че 99.99999% са изумени как може това момче да е все още титуляр.
Ето ви нещо, което ще ви заинтригува..- Радуканов го пусна тези мачове единствено, заради увещанията (няма да спомена на кой....), че момчето имало невероятен талант... и след като вчера намекна, че последният му мач с емблемата на Ботев ще е в Любимец вие ми пускате тука подкрепа за Петър Атанасов......??????????? Ами то подкрепа за всички тогава, защото Атанасов според мен и всичките ми познати Ботевисти (говоря от името поне на 50 канара) и приятели е най зле. Защо да освобождаваме другите тогава. Да си ги държим пък след 100000 мача може да свикнат.
Никой няма да освиркаме ама чак пък такива неща.... Ако направим това мото ще деморализираме другите момчета, защото всички в отбора знаят защо го пускат и сега и ние феновете ако го подкрепим лично... Интересно ми е да видя на стадиона кой от феновете КУПИХА та да подкрепял атанасов от името на всички....
+1