ЦСКА - Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

exiter
Контакти:

Re: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот exiter » 24 ное 2011 10:35

Безпаричието на „Армията”- Червените мръзнат, няма пари за зимни фланелки.
Част от играчите на ЦСКА играха с къси ръкави срещу Славия
Безпаричието в ЦСКА достига трагични измерения. Играчите на отбора бяха принудени да мръзнат 90 минути по време на срещата за Купата на България срещу Славия, след като от ръководството на клуба не успяха да осигурят за всички фланелки с дълги ръкави. Едва няколко играчи на армейците се възползваха от тази екстра, а останалите футболисти играха на стадиона в квартал "Овча купел" с летните екипи.
Причината за проблема е, че от ръководството на ЦСКА са решили да спестят от щамповане на фланелките. Подобен бе и случая в Ловеч при успеха над Литекс с 2-0, когато отново белите в случая играха на минусови температури с къси ръкави.
След двубоя в "Овча купел" пък част от играчите се майтапили, че не се е стигнало до продължения в двубоя, тъй като са били пред замръзване. Очаква се в срещата от 15-ия кръг срещу Лудогорец, част от възпитаниците на Димитър Пенев отново да се появят с лятната си екипировка. :)
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

fen4ica
Контакти:

Мнениеот fen4ica » 24 ное 2011 10:45

dreben23 написа:Айде дойде мигът на истината!!! :lol: :lol: Бой по "групата от Разград" 3-0 :) :) Време е да разберат какво е да играеш срещу най-добрите! :lol: :lol:

[offtopic]Имам да познавам още 2 гола на Мораеш- единият вече е факт! ;) Единият ще е от дузпа! :lol:[/offtopic]

Дребен ли си едър ли не те знам, но знам че ако победите то това няма да е защото сте най - добрите, а защото ще ви легнем вероятно! От началото на сезона се говори за това. Най - добрите винаги печелят и нямат загуби! Факти искаш ли? Така, че най добър във футбола няма! Има добре играещи отбори! И ако се играе честно, в което силно се съмнявам, очаквам един здрав мач, чийто резултат да се реши на терена! Прогноза - Х

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 ное 2011 11:31

flo написа:
ЦСКА-р написа:3:0 И да докажем на всички, че ще си заслужим титлата! Надявам се да има поне 10 000 на стадиона, би било чудесно! :) Само ЦСКА! Иначе, тоя Мишо Александров наистина има талант, хареса ми днес с/у Берое. Надявам се да зимуваме на върха и да не изгубим преднината си през пролетта.

P.S. Ако бием и Лудогорец, то никой не остана от стойностите отбори в А група, който да бием. Не виждам защо всички си мислят, че са по-добри от нас. Бихме Левски, бихме Литекс като гост, бихме Локо Пд, бихме Черноморец... кой остана? Славия ни победи в мн. съмнителен мач, с Черно Море хикс на Тича не е зле, само в Враца дет се изложихме... :). Следващия полусезон при положение че бием на Лаута и Лазур, то сме 90% шампиони.

Трябва да си доста сигурен ,че ще спечелите титлата ,когато сме на 5 зад вас (може да станат и 3).Литекс не бяха сигурни, та ти :mrgreen: .Бихте слаб Левски с треньор Гонзо :!: Бихте Литекс ,които опредлелено не ви скочиха на мax.Според мен ще биете Лудогорец , не просто защото сте по-добри от тях ,казано просто и ясно ще ви "легнат".

Може и 3 да станат,може и 8 да станат!Не бъди толкоз сигурен :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 24 ное 2011 11:36

Мисля си ,че ще бием с разлика-4:1. Само ЦСКА и всички на мача.Аз се смених вече и нняма да съм на работа

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 24 ное 2011 12:22

Всички на стадиона ! Нека напълним Армията !
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 24 ное 2011 13:29

Синьо сърце написа:Победа за Лудогорец би била много опасна,както беше и в предният мач ЦСКА-Литекс...ЦСКА не трябва да губи,от синя гледна точка хикс е добър вариант,но и единицата става!

Би ли обяснил как точно за Левски е добре ЦСКА да победи. Вие яко си вярвате, че при изоставане с 5 точки на полусезона от нас ще имате големи шансове за титла.
Направи един анализ на двата отбора и кажи как точно ще ни задминете през пролетта.
Преди това аз ще направя такъв. Ако ЦСКА победи Лудогорец и по някое време битката за титлата трябва да се реши между ЦСКА и Левски, а не между ЦСКА и разградчани, то бъди повече от убеден, че ние ще си вземем гостуването в Разград. От друга страна Лудогорец ще направи всичко възможно да препъне Левски в София.
Другите ни тежки гостувания през пролетта са в Бургас и Пловдив. Издънка може да се очаква в мача срещу Херо, но не и срещу Локо. Ако ни трябва този мач - взимаме го, гаранция.
И ние приключваме с тъй наречените тежки гостувания. Други нямаме.
Вие също има да "ходите" в Пловдив, както и в Ловеч.
Айде сега ми обясни как при тая равностойна програма, и с представянето ви този сезон в дерби мачовете, ще наваксате 5 точки изоставане.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 ное 2011 14:01

ЦСКА-р написа:3:0 И да докажем на всички, че ще си заслужим титлата! Надявам се да има поне 10 000 на стадиона, би било чудесно! :) Само ЦСКА! Иначе, тоя Мишо Александров наистина има талант, хареса ми днес с/у Берое. Надявам се да зимуваме на върха и да не изгубим преднината си през пролетта.

P.S. Ако бием и Лудогорец, то никой не остана от стойностите отбори в А група, който да бием. Не виждам защо всички си мислят, че са по-добри от нас. Бихме Левски, бихме Литекс като гост, бихме Локо Пд, бихме Черноморец... кой остана? Славия ни победи в мн. съмнителен мач, с Черно Море хикс на Тича не е зле, само в Враца дет се изложихме... :). Следващия полусезон при положение че бием на Лаута и Лазур, то сме 90% шампиони.

Тая година можеш спокойно да извадиш сините от групата на стойностните отбори ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 ное 2011 14:02

Levskar_90 написа:Дано няма съдийски аванти за ЦСКА, ако всичко е чисто и съдията свири 50 на 50, фаворит е Лудогорец. 1:3 за Лудогорец 8-)

Не си прави труда повече да даваш прогнози за мачовете на ЦСКА.Твоите мокри мечти и "опасения" във връзка със съдийството са ни ясни.Единствените редовни мачове са тия,в които ЦСКА губи точки.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 ное 2011 14:11

Мача въобще няма да е лек.Лудогорец са отбора,който демонстрира най-голямо желание за игра,подплатено с качество.Ако нашите отговорят със същото такова желание и раздаване,ще си вземем мача.Това ще е една голяма стъпка към титлата.Трябва пак да заложим на повече сигурност и борба в центъра на терена.Има кой да вкарва голове.Прогнозата ми е минимална победа или равен.Не обръщайте внимание на разни сини дразнители!Те по стар навик гледат другите отбори,преди да погледнат своя.

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 24 ное 2011 14:34

какво ли ще измислят съдийте ,това са двата най-поддържани отбори от съдийска гледна точка . И двата отбора са доста слаби и разчитат предимно на сидийски аванти .може би 2-2 ,по приятелски !
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Върни се в “Архив”