Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!

Мнениеот Batkoto » 23 ное 2011 23:21

милен христов не ви е виновен, че са открили наркотици във фенклуба :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 ное 2011 23:28

blue avalanche написа:милен.христов е готов да пусне във форума всякаква измет и сволоч,само срещу няколко плюнки по "неудобните" му хора!Това е "таксата" тука!
Забъркваш хули и помия срещу Левски,добавяш няколко "щипки" ругатни по СЗ или каквито са там и получаваш "тапия" за "вечно присъствие" във форума на Левски.

Чак пък... не мисля, че милен.христов върти такива интриги. Просто е мек.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 ное 2011 23:32

Red_Girl написа:Айде да видим коя наша фракция ше хванат... И ти говориш пълни глупости. Всеки знае за далаверите им с кокаина..Не случайно прибраха Младежа и после вие ми го защитавате , че и справедливост искате.. И тея ли са ше ги оправдаете? Жалко..

Бе много си надъхана, ама нали знаеш, че двата отбора са като близнаци във всички отношения. Така че недей кълна много, защото наистина ще ми стане интересно, ако някой ден гръмне подобен скандал с фенове на вашия отбор.
Винаги съм го казвал, че няма по-голяма смешка фенове на Левски да се правят на съдници на ЦСКА и фенове на ЦСКА да се правят на съдници на Левски.
Ако някой трябва да го прави, то това трябва да са всички други фенове, но не и тези на Левски и ЦСКА.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 24 ное 2011 00:58

Интересно е това което стана но по интересно е какво ще стане от тук нататък Доста често започнаха да се въртят новини из СЗ И този път и транспаранти "Държавата ни гние а проблема сме ние" няма да ви спаси не че до сега ви е спасявало това де ;)
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 24 ное 2011 08:20

Тристранната коалиция Батков ,Гонзо и София Запад съсипа ПФК Левски 1914 и се чудя на някои от съфорумците левскари как може все още да ги защитават.Лично аз не водя моя син на мачове на Левски заради София Запад,защото може да рискувам собственото си здраве,но не и това на детето ми.
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 24 ное 2011 08:41

София Запад имат хора във всички сектори,особено вече и в сектор А.
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 24 ное 2011 08:46

Аз преди години смених сектора и ходя основно в А. Там виждам доста татковци с малки деца. Да ти кажа нито за мен, нито за тях виждам опасност... Това са си някакви митове, че на стадиона е опасно. Доста по-опасно е по улиците...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 ное 2011 08:53

Феновете на Левски, които бяха задържани от полицията при акция срещу дрогата, са невинни. Това твърди шефът на фенклуба на „сините” Владимир Владимиров. Както е известно, вчера МВР арестува седем души в клуба на привърженика на Левски на столичната улица "Симеон".

"Снощи бях при момчетата. От задържаните седем души шест са пуснати, като само един остава арестуван - Теодор Грудов. Онези, които са освободени са много уплашени", обясни Гугутката в ефира на bTV.

„Нямам никакво обяснение как се е стигнало до това. Държа обаче да кажа, че наркотиците са намерени в двора, който е до помещението, използвано от фенклуба. Фенклубът няма нищо общо с този двор. А и преди да коментираме каквото и да било, трябва да се докажат твърденията, че тези хора имат нещо общо с намерените наркотици. Преди една година отново имаше подобна акция в този клуб и се доказа, че няма нищо", допълни Владимиров.
Незабавно закриване на клуба на привържениците и възтановяване на фенклуба, като не бъдат допускани тези в организацията му,а по възможност и на стадиона,като се започне от гугутчицата.Вън владимиров и сз от стадиона.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 24 ное 2011 08:58

Милене, не се прави и ти на съдник. Има си съд и прокуратура. АКо са виновни - в панделата... В момента сектор Б (с изключение на една малка групичка) върви много добре. Ставаме новатори във доста инициативи - книги, фондове от феновете за хореографии и тн. Ти освен да плюеш по сектор Б и по Гонзо, нещо друго можеш ли? Можеш ли да кажеш нещо положително? Съмнява ме... За съжеление хейтърите сте повече...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 ное 2011 09:09

Ахахаахха бях убедена, че ще се напише, че са невинни! Тва са били билки за чай! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Колко са жалки, смърт за тея боклуци!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Левски”