Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: ЖОБ НЕ ТРЕНИРА С ЛЕВСКИ

Мнениеот mikata » 10 юли 2009 15:07

В гонг няма нищо за Жоб днес
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 юли 2009 15:08

metodito написа:Жоб не ще напълни своя джоб.
Дреме ми за тоя сноб!
Кат' не иска...
...да яде компот!

Точно така, а сега кой ще партнира на Георги Христов в атака и моли Господ същият да не се контузва или ще привлечете някой безизвестен ФОУЛИ за 5К заплата на месец
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юли 2009 15:23

Знам ги тея като Жоб. Червените нали бяха взели Беноа Кое. Същата работа. Ако е толко' добър нямаше да се пробва в България, нямаше да рита в Катар. Шеше да е поне в Япония. Там, емирите въобще си нямат и понятие к'во да правят с парите си. И заради това, като поостареят и видят, че не ги бива, тея футбалери дет' са изгърмели всичко без да скътат някой лев, като Жоб или Каниджа (дето си ги е вкарал в носа) отиват да се разхождат по "зеления килим". Има и изключения като Сарате ли се казваше, този който е в Лацио, но там кинтите са много, прекалено много. А ако Христов беше доказал до сега, че може (сигурен съм в това) и ако Велев бе извикал още някой юноша в нападение + Кръстовчев, на когото публиката му викаше името от третия мач още, всички друго щяха да говорят. А да не говорим, че в момента нямаме достатъчно бърз футболист (освен Хичо, когато не го мързи) да бяга наравно с един африканец пък бил той и на 31.

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Re: Цени на билети ЛЕВСКИ!!! БЕЗУМНО

Мнениеот jore1914 » 10 юли 2009 15:29

siuxi написа:скъпи са билетите за А и В сектор ,но Батков трябва да печели от някъде

Той нали много харчи за трансфери.. че и да печели... не са ми високите цените.. аз на всеки мач съм в "Б" но. оставаше как аз давам по 15 лв за път.. и 10 15 лв за билет да давах и добре щяха да ми се хванат мачовете :)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 юли 2009 15:39

Емил Велев: Аз не съм искал Жоб?

Старши треньорът на Левски Емил Велев не се чувства отговорен за проваления трансфер на Джоузеф Дезире Жоб при шампионите. Той е дал съгласието си този футболист да дойде на проби, а кой е излъгал играча, че ще подпише направо, треньорът не знае.

„Аз не съм го искал?, заяви учуден Велев. Няма такова нещо. Аз не съм го виждал тези дни. Жоб отказа да играе в контролата, дори и за едно полувреме. После потича малко и на следващия ден, когато го чаках на тренировка, той не дойде. Аз, ако не съм го искал, щях ли да дам съгласието си да дойде на проби? Справка в интернет показва, че сезон 2007-08-а той е изиграл 8 мача. При големите му за България финансови претенции как да го взема без да съм го виждал? И как да кажа става ли или не става, след като той дори не дойде да тренира с нас.”

Според Велев мениджърите довели Жоб трябва да обяснят на феновете какво е провалило трансфера на камерунеца с френски паспорт. Той е убеден, че сините привърженици като разберат истината няма да го атакуват него заради Жоб.

„ За исканите от Жоб пари ще намерим не по- слаб играч, но със сигурност с някоя годинка по- млад, категоричен е Велев. Работим по въпроса.”
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 юли 2009 15:51

Абе, от известно време ми се върти една идея в главата.... така и така е ясно, че на Левски им е нужен нападател. И се чудя дали Емил Велев не може да стане играещ треньор, по примера на неговия колега в ЦСКА - Любо Пенев, който също се кани за нещо такова. Няма ли да е най-доброто решение това? Хем българин, хем така и така си взема парите за тренер, няма да му се дават допълнителни и като играч. Малко последните сезони статистиката му не е много добра като играч, но пък има добра визитка.... единствения проблем е дали ще се съгласи да изкара проби, или ще се съгласи веднага да подпише без да се е наблюдавал :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 10 юли 2009 15:53

Катарското първенство не съм го гледал, но всяка година взимат няколко големи имена.
Тази година например-Жуниньо от Лион отиде там.Не съм убеден, че катарският шампион е по-слаб от Левски или ЦСКА.
Иначе самото разкарване и снимки по летището изнервя най-много.Можеше да са се разбрали дали ще минава проби и за финансовата страна и без да го разхождат.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 юли 2009 15:59

Да го духа черният... Маймуни с огромно самочуствие не ни трябват! Не стига, че иска да взима 2 пъти колкото хора направили Левски шампион, а не му се и тренира и минава проби... Добър добър ама такива мухльовци като него и Макриев не ни трябват! Да се надяваме, че следващият ще е малко по-скромен и по-малко алчен...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 юли 2009 16:12

Аз като им обяснявах на някой хора днеска... Човека през 2007/2008 има изиграни 8 мача! Как да вземем такъв футболист,че и да му плащаме 20 000 евро на месец?!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 юли 2009 16:15

W84me написа:Аз като им обяснявах на някой хора днеска... Човека през 2007/2008 има изиграни 8 мача! Как да вземем такъв футболист,че и да му плащаме 20 000 евро на месец?!

25 000 евра чисто заплащане... Със данъците около 31 000... Не е малко нагъл
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”