Шампионска лига: Милан - Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bat_Asyo
Контакти:

Re: Шампионска лига: Милан - Барселона

Мнениеот Bat_Asyo » 24 ное 2011 00:25

Valdes написа:Барса е един голям балон, който съдиите го издигат още по-нагоре. :) ;)

Мача го гледахме,сега честно според теб ,кой игра по-добре.Заеби съдийството и резултата.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 24 ное 2011 00:31

Bat_Asyo написа:
Valdes написа:Барса е един голям балон, който съдиите го издигат още по-нагоре. :) ;)

Мача го гледахме,сега честно според теб ,кой игра по-добре.Заеби съдийството и резултата.

Точно това е парадокса-всички знаем,че Барса играе по-добре,независимо дали го признаваме или не,но защо въпреки това е тая тенденция да ги подпират бе д..ба,точно това е дразнещото в случая
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Bat_Asyo
Контакти:

Мнениеот Bat_Asyo » 24 ное 2011 00:37

bubka написа:
Bat_Asyo написа:

Точно това е парадокса-всички знаем,че Барса играе по-добре,независимо дали го признаваме или не,но защо въпреки това е тая тенденция да ги подпират бе д..ба,точно това е дразнещото в случая

Страх,това е.Много пари играят,и тука при нас е така.

Потребителски аватар
Bat_Asyo
Контакти:

Мнениеот Bat_Asyo » 24 ное 2011 00:51

bubka написа:
Bat_Asyo написа:

Пример у нас,ЦСКА-Локо СФ,ЦСКА-Черноморец.Всички знаем кой е по-класния отбор,но ако може без съдийски намеси.За моя отбор се отнася същото.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 ное 2011 01:27

daniel875 написа:Защо говориш така, Аваланч? Нали знаеш, че възрастта няма значение? Първите два гола на "Барселона" бяха съдийски. Добре, да кажем, че имаше дузпа за каталунците, но по тази логика има такава и срещу Робиньо. Чакай малко, такива дузпи се дават срещу "Реал" Валядолид, тук обаче съперник е "Милан".
Просто прекалено много се подкрепя "Барселона". Как преди години "Милан" би "Реал" в Мадрид? Просто съдийството не беше толкова престъпно. Страничните съдии трябва да бъдат елиминирани от играта футбол.
За съжаление и първият мач, и в реванша "Милан" не игра достатъчно твърдо срещу Меси, защото фауловете щяха да се дадат. Не е нормално съдия, чийто любимец е Меси, да свири този мач.
Просто съдията не позволи на "Милан" да играе нормално. Да ти подарят два гола, това не е шега работа.
И все пак "россонерите" имат един проблем, който е трудно решим - за такива мачове трябват големи треньори. Това щеше да повлияе всякак на ръководещите двубоя.

И аз съм за Милан,но дузпа имаше!Да не говорим,че защитата на Милан беше направо разнищена и изнемогваше!И само лошия ден на Вия и Меси,донякъде,направи така,че Милан просто се отърваха само с 3 гола!
Възрастта няма значение,когато изпълняваш корнери и фалове,но когато трябва да гониш топката и противниците-ИМА значение!И Зеедорф,и Дзамброта окапаха!Да не говорим за Ван Бомел...
Забравих да похваля Акуилани!

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 24 ное 2011 01:45

Angoff написа:Добре бе как може да сте такива мрънкащи безсилни женички !!!
Имам чуството , че по Барселона се плюе по deafult без видима причина ... на мода ли е ?

С какво подпряха този мач Барса , дузпата я имаше и само късоглед милано/мадридски лешояд не би я видял. Нито имаше спорни голове нито червени картони ... мач без значение с 5 гола и пак хейтър-групат да се обади. Какво толкова ви бодът очите хубавия футбол на Барса ?
И да плюете и да псувате това е Барселона е и ще си остане най-добрия отбор в света в момента а и за следващите години, форумните хейтъри може да пийнат по-една студена лимонада и да гледат , как любимите им отбори са мачкани от Барса чисто футболно, а после да си намират оправдания в съдийте , етажите на Уефа и Фифа и в солената манджа на жените им !

Абе "тиквеник" аз лично,не съм фен нито на Милан,нито на Мадрид ... (Байерн и Вердер),обаче тия циркаджий ... само 3-я им гол беше наред.И незнам,сега ако ми кажеш,че са били надиграли Милан ...незнам,с кви очила си!Мачът беше равностоен.А дузпата,то е ясно ...лично за мен я нямаше.Всеки с мнението си ;)
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 ное 2011 02:18

Аз лично,като огромен фен на Милан,съм доволен от подхода и представянето на отбора тази вечер.Играхме точно така като исках и както смятам,че може да бъде победена Барса.Милан не се затвори,създаваше положения,опита се да контролира играта,в отделни моменти се получаваше,през повечето време не,което е нормално все пак,отборът не подходи нито страхливо,нито пък игра грубо.Ибра изигра много силен мач,каталунците нямаха решение за него,Принца вкара супер гол,на какъвто винаги е способен,професор Сеедорф направи прекрасна асистенция,Робиньо се движеше много,но направи за пореден път престъпен пропуск.В защита няма как да сме се представили добре,при положение,че Барса вкара три гола.Просто какъвто и футбол да играят каталунците,Меси дава разликата и никой не може да ме убеди в противното.Дузпата е спорна за мен,Шави тръгва да пада още преди Акуилани да сложи ръка на рамото му,не да го събори или дръпне,а да го докосне :roll: Както и да е,не ми се спори на тази тема,факт е,че Барса са пред нас към днешна дата,но е факт също така,че Милан представи повече от достойна продукция и всички фенове можем да се горди с показаното.2-2 на Ноу Камп и прекрасен спектакъл днес с много положения и спорна ситуация,влияеща на крайния изход означават само едно-Милан е велик клуб,но освен това има и много качествен отбор в момента,който е способен на подобни големи мачове.Горд съм,че любимият ми отбор игра футбол,че се опита да се надиграва и,че защити по подобаващ начин името си.Forza Milan per sempre!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Bat_Asyo
Контакти:

Мнениеот Bat_Asyo » 24 ное 2011 02:20

n0_FeArBG написа:
Angoff написа:Добре бе как може да сте такива мрънкащи безсилни женички !!!
Имам чуството , че по Барселона се плюе по deafult без видима причина ... на мода ли е ?

С какво подпряха този мач Барса , дузпата я имаше и само късоглед милано/мадридски лешояд не би я видял. Нито имаше спорни голове нито червени картони ... мач без значение с 5 гола и пак хейтър-групат да се обади. Какво толкова ви бодът очите хубавия футбол на Барса ?
И да плюете и да псувате това е Барселона е и ще си остане най-добрия отбор в света в момента а и за следващите години, форумните хейтъри може да пийнат по-една студена лимонада и да гледат , как любимите им отбори са мачкани от Барса чисто футболно, а после да си намират оправдания в съдийте , етажите на Уефа и Фифа и в солената манджа на жените им !

Абе "тиквеник" аз лично,не съм фен нито на Милан,нито на Мадрид ... (Байерн и Вердер),обаче тия циркаджий ... само 3-я им гол беше наред.И незнам,сега ако ми кажеш,че са били надиграли Милан ...незнам,с кви очила си!Мачът беше равностоен.А дузпата,то е ясно ...лично за мен я нямаше.Всеки с мнението си ;)

Дузпа нямаше, но ги надиграха.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 24 ное 2011 06:23

Много добър мач , жалко за Милан :(
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 24 ное 2011 09:18

blue avalanche написа:
daniel875 написа:Защо говориш така, Аваланч? Нали знаеш, че възрастта няма значение? Първите два гола на "Барселона" бяха съдийски. Добре, да кажем, че имаше дузпа за каталунците, но по тази логика има такава и срещу Робиньо. Чакай малко, такива дузпи се дават срещу "Реал" Валядолид, тук обаче съперник е "Милан".
Просто прекалено много се подкрепя "Барселона". Как преди години "Милан" би "Реал" в Мадрид? Просто съдийството не беше толкова престъпно. Страничните съдии трябва да бъдат елиминирани от играта футбол.
За съжаление и първият мач, и в реванша "Милан" не игра достатъчно твърдо срещу Меси, защото фауловете щяха да се дадат. Не е нормално съдия, чийто любимец е Меси, да свири този мач.
Просто съдията не позволи на "Милан" да играе нормално. Да ти подарят два гола, това не е шега работа.
И все пак "россонерите" имат един проблем, който е трудно решим - за такива мачове трябват големи треньори. Това щеше да повлияе всякак на ръководещите двубоя.

И аз съм за Милан,но дузпа имаше!Да не говорим,че защитата на Милан беше направо разнищена и изнемогваше!И само лошия ден на Вия и Меси,донякъде,направи така,че Милан просто се отърваха само с 3 гола!
Възрастта няма значение,когато изпълняваш корнери и фалове,но когато трябва да гониш топката и противниците-ИМА значение!И Зеедорф,и Дзамброта окапаха!Да не говорим за Ван Бомел...
Забравих да похваля Акуилани!

Сигурен ли си, че имаше? Приеми тогава факта, че няколко минути по - късно имаше стопроцентова срещу Робиньо, защото тя беше и по - чиста от двете, но уж играча на "Барселона" бил докоснал топката. Но нито една камера не доказа подобно твърдение, защото повторенията бяха лоши.
Съдията беше толкова гузен за въпросната дузпа, че вместо да изгони Акуилани, даде картон на Неста. Ето това доказва истинността на положението.
Това, от което може да съм недоволен, е не от подхода към мача, не дори от защитата поради обективни причини, а от името на треньора на "Милан". Много е важно кой е наставник, много е важно Берлускони да покани например на вечеря съдиите, и тогава всичко ще стане в полза на "россонерите".
Аваланч, "Барселона" бяха по презумция определяни като първи отбор в групата, което е недопустимо. Не знам как я мислят т. нар."специалисти", но този отбор е сериозно увреден покрай тези съдийски помощи. Просто не може без тях. В Барселона, а и снощи, никой не смееше да влезе твърдо или дори грубо в краката на Богоизбрания, защото срещу него не трябвало да се играе така. Това не е БАЛЕТ, това е мъжки спорт.
Какви са тези коефициенти за победа на каталунците? Пак да кажа, това да не е "Реал" Валядолид? Тук са вързани много неща в едно - коефициенти, печалби, УНИЦЕФ.
След случилото се с нас през есента на 2006 на този уж митичен стадион "Ноу Камп", когато съдията Плаутц подари два гола на каталунците, а и още какво ли не, "Барселона" са страшно противен и смешен отбор. Да ги подпират срещу "Левски", това е отчайваща работа. А какво им беше отношението на тези циркаджии тук? Някакъв си Жюли приказваше обидни приказки срещу част от привържениците на клуба, а той самият не се вижда, че вкарва голове с ръце и не става за тази работа.
Последна промяна от daniel875 на 24 ное 2011 09:28, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Милан”