Има ли значение религията при националното самоопределяне ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Re: Има ли значение религията при националното самоопределяне ?

Мнениеот B3ATS » 23 ное 2011 23:22

Alexx написа:По тъпо нещо от това да наричаш човек заблуден защото има различно виждане няма !

"По тъпо нещо от това да наричаш човек заблуден защото има различно виждане няма !" , каза още един заблуден :mrgreen:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 23 ное 2011 23:28

B3ATS написа:
Синьо сърце написа:
B3ATS написа:За какво се занимавате с такива глупости като религиите , бог и др. :? Да не сме в 5-ти век :?: Още ли вярвате , че "бог" е създал Земята и ние сме центъра на вселената :mrgreen:

Ми не знаем-осветли ни малко!Може би палячото Дарвин я е обяснил,а я е създал Хаосът и Случайността?Аз обаче в случайности не вярвам,особено в такива подредени и сглобени случайности...

Не ми се занимава да "осветлявам" заблудени мозъци , като тебе :lol: Като си невежа и вярваш в бог , тегли и се "осветли" сам :mrgreen:

History Channel: The Universe - Season 1 (2007) -> http://zamunda.net/details.php?id=158127
History Channel: The Universe - Season 2 (2008) -> http://zamunda.net/details.php?id=211562
History Channel: The Universe - Season 3 (2009) -> http://zamunda.net/details.php?id=212302
History Channel: The Universe - Season 4 (2009) -> http://zamunda.net/details.php?id=215377
History Channel: The Universe - Season 5 (2010) -> http://zamunda.net/details.php?id=287778

Тия неща съм ги учил и държал изпити на тях и са ми скучни...Освен това са само теории,и то клатещи се теории,но това гениите като тебе не ги занимава,естествено...Ти не си запознат нито с това,дето ми пробутваш,нито с това,което отричаш!Не ти е ясна нито логиката на едното,нито идеята на другото!Естествено,пробивите в тези теории са за тебе като свинско за заклет мусулман,както и да е!Гледай си филмчетата и не се бъркай там,дето и дума не можеш да обелиш-нито за едното,нито за другото!Лека нощ!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 23 ное 2011 23:32

Синьо сърце написа: Тия неща съм ги учил и държал изпити на тях и са ми скучни...Освен това са само теории,и то клатещи се теории,но това гениите като тебе не ги занимава,естествено...Ти не си запознат нито с това,дето ми пробутваш,нито с това,което отричаш!Не ти е ясна нито логиката на едното,нито идеята на другото!Естествено,пробивите в тези теории са за тебе като свинско за заклет мусулман,както и да е!Гледай си филмчетата и не се бъркай там,дето и дума не можеш да обелиш-нито за едното,нито за другото!Лека нощ!

Лека нощ. И без това общуването с такива малоумници , които живеят в мъглата на религията , са ми скучни ;)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 23 ное 2011 23:46

B3ATS написа:
Alexx написа:По тъпо нещо от това да наричаш човек заблуден защото има различно виждане няма !

"По тъпо нещо от това да наричаш човек заблуден защото има различно виждане няма !" , каза още един заблуден :mrgreen:

Заблуден ще викаш на леля си. Ти явно си сляп, защото написах, че не съм религиозен.

B3ATS написа:
Лека нощ. И без това общуването с такива малоумници , които живеят в мъглата на религията , са ми скучни ;)

Ти си типичен пример за български псевдо "всезнайко". Който слага епитети на щяло и не щяло на хора които не познава. Ти за последна инстанция ли се мислиш, че да казваш кой какъв е ?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 ное 2011 00:33

obi4am_pirin написа:Да нямаш други богове освен мене!Християнството е единствената религия!

Иначе пък отрича идолопоклоничеството :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 24 ное 2011 09:30

Върнете се на темата! Ето ви линк да видите ,какво мислят самите помаци вътре има една анкета" Трябва ли помаците да са отделен етнос?" http://www.pomak.eu/

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 24 ное 2011 10:32

Ако теориите на Дарвин са клатещи то тогава приказките за малки деца в библията за създаването на човека от кал а на жената от реброто на Адам какви са ?
Не казвам , че Дарвин е сто процента прав в теориите си но в тях има смисъл ... всеки е виждал маймуна , всеки е запознат с еволюцията да не говорим за пещерните хора далеч далеч преди да се зароди християнството и каквато и да било друга религия !

Хайде да си говорим честно , няма нищо лошо в религията , която те учи на човешки норми и това , как да бъдем по-добри но това вече далеч не е така след поредното посегателство от алчната ръка на човека и превърнал всички етажи на християнството в борба за пари и власт !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 24 ное 2011 10:59

Angoff написа:Ако теориите на Дарвин са клатещи то тогава приказките за малки деца в библията за създаването на човека от кал а на жената от реброто на Адам какви са ?
Не казвам , че Дарвин е сто процента прав в теориите си но в тях има смисъл ... всеки е виждал маймуна , всеки е запознат с еволюцията да не говорим за пещерните хора далеч далеч преди да се зароди християнството и каквато и да било друга религия !

Хайде да си говорим честно , няма нищо лошо в религията , която те учи на човешки норми и това , как да бъдем по-добри но това вече далеч не е така след поредното посегателство от алчната ръка на човека и превърнал всички етажи на християнството в борба за пари и власт !

+1

Религията сближава хората . Ходят заедно на църква по празниците и др. , но нека да не говорят глупости , че "бог" е създал всичко и той управлява и променя света. Всичко е комбинация от милиарди години развитие на безброй видове. На това му се вика еволюция ;)

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 24 ное 2011 13:59

Един народ за да е единен трябва да има една религия. Видяхме какво стана в Босна. Повечето мюсюлмани в България се чувстват повече турци отколкото българи и всеки трябва да е наясно с това.
Българийо, събуди се!!!

Върни се в “Свободна зона”