Славия - ЦСКА Купа България Сряда 23.11.2011 13:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Славия - ЦСКА Купа България Сряда 23.11.2011 13:30
Равностоен мач, но все пак играхме с резервите и по-младите момчета
а и противника е трагичен, така че-доволно 
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
Като цяло мача не бе на добро ниво,най-радващото е,че ги бихме.Неможах да разбера защо ни задържаха след края на мача кат славистите бяха 200 човека без шалчета 
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
lisynger написа:Като цяло мача не бе на добро ниво,най-радващото е,че ги бихме.Неможах да разбера защо ни задържаха след края на мача кат славистите бяха 200 човека без шалчета
Мале, пък вие колко много бяхте без феновете от села и паланки, мани бегай

- Red_Girl
- Контакти:
10 ле за Билееет?
Колкото и да сме-запеем ли, ви надвикваме. Плюс тва много хора не дойдоха в знак на протест..
И все пак: Довиждане! 
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

mistreated написа:blue avalanche написа:daks0on написа:яж Славия щяха да бият ,а то кво стана ЦСКА пак ги треснаха.......айде почна се мача оредентапаци кое по важно за ЦСКА да губи точки в първенството или да се класира за следващия кръг за Купата...малко се замислете преди да пишете простотий
Кой говори за Ореден мач,тАпак?Въпросът е дали Славия се хвърли здраво за победата?
Малко се замисли,преди да пишеш простотиЙ?
ПП.Като ти гледам правописа,хич не си тъпак...
А ти отговори дали ЦСКА се "хвърли здраво за победата" в мача за първенство?
Не може да печелиш 15 мача поред...ама ние в бг винаги търсим под вола теле
Сигурен бях, че ще победим в този мач и се оказах прав .Мача беше много слаб, без никакви футболни достойнства, но въпреки всичко къде с късмет къде с класа и опит го взехме и това е най важното.
Сега идва изключително важния мач с Лудогорец, надявам се да понапълним стадиона, момчетата да се раздадът и да вземем така важната победа, ясно е, че няма да лесно защото Лудогорец играе добре, но ние сме ЦСКА и не се плашим от никой !
Сега идва изключително важния мач с Лудогорец, надявам се да понапълним стадиона, момчетата да се раздадът и да вземем така важната победа, ясно е, че няма да лесно защото Лудогорец играе добре, но ние сме ЦСКА и не се плашим от никой !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Отидох на мача защото ми беше любопитно да видя новите момчета.Това Карачанаков хич го нямаше втори Спас, който става все по- зле.Това висене в засада ми е ясно просто си е тъп и не може да преценява.Обаче това непрекъсната посягане да лови с ръце високите топки ми дойде малко в повече.Двойката Крачунов -Адемар няма бъдеще.Ако трябва да съм съвсем точен и Адемар няма бъдеще в ЦСКА.Якимов и П. Стоянов от младите имат шанс да станат футболисти и то голям.Костов игра много малко не мога да преценя.Иначе тактически ги надиграхме, няма го това безумно търчане напред назад докато капнат.Променяха ритъма и целяха с бързи пасове да елиминират защитата. В тая цялата концепция не включвам Делев , който си търчеше от едното крило на другото без всякаква мисъл.Славия на моменти играха доста прилично ,но общо взето са под нашето ниво щом ги бихме с този ипровизиран състав.Което доказва моята теза за уговорения мач от шампионата.
Архив.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]