ЦСКА продължава да се прави на Манчестър Юнайтед(екипи)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: ЦСКА продължава да се прави на Манчестър Юнайтед(екипи)

Мнениеот stannn » 23 ное 2011 15:48

saffron написа:що ми изтрихте въпроса бе ? искам да знам.. защо голям клуб като цска излиза с екипи на , които половината номера са розови а другата половина бели... и то в международен мач?? съпругите на играчите ли им перат фланелките или домакина е объркал препаратите ?? :)

Да не би да си мераклия да ги переш ти екипите? Розови са били номерата защо не е качествен материала на номерата КОИТО СЕ СЛАГАТ В БЪЛГАРИЯ. Екипите са на ниво което другите отбори само могат да сънуват. Едва ли има друг отбор в България който да играе с екипировка последно поколение.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Bat_Asyo
Контакти:

Мнениеот Bat_Asyo » 23 ное 2011 15:48

mmitko написа:
saffron написа:що ми изтрихте въпроса бе ? искам да знам.. защо голям клуб като цска излиза с екипи на , които половината номера са розови а другата половина бели... и то в международен мач?? съпругите на играчите ли им перат фланелките или домакина е объркал препаратите ?? :)

Нискокачествена екипировка !

От Илиянци :)

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 23 ное 2011 15:48

щото ги правят в разни държави като палестинъ и микедония, където е известно, че живят природно прости хора и поради това е и ниско качеството. Браво на еврейте, че ги хранят :)
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 23 ное 2011 15:48

Хахахахха това е екипа от години на ЦСКА(визирам червени тениски и бели гащета)а червени тениски с черни гащета (през 50-60 г.)
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 23 ное 2011 15:50

Каппата е най -качествения екип последен модел комбат2011 от екипите на всички отбори през годините след 89'...Аз лично го харесвам като материя и кройка тва е ...
Още те държи:)...Болест е...

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 23 ное 2011 16:20

stannn написа:

Да не би да си мераклия да ги переш ти екипите? Розови са били номерата защо не е качествен материала на номерата КОИТО СЕ СЛАГАТ В БЪЛГАРИЯ. Екипите са на ниво което другите отбори само могат да сънуват. Едва ли има друг отбор в България който да играе с екипировка последно поколение.

Е щом за 140лв фланелка Каппа прави компромиси в качеството :lol: :lol: :lol: :lol:

А екипа не е нищо особенно и за какви поколения говориш ?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 23 ное 2011 16:25

mmitko написа:Е щом за 140лв фланелка Каппа прави компромиси в качеството :lol: :lol: :lol: :lol:

Ти "умен" ли си или се правиш на такъв? Фланелката на КАППА няма нищо общо с номерата. Номерата се поставят в България от клуба. Това, че в отбора са се доверили на фирма която не си е свършила работата не означава, че екипите са калпави. Само в болните завистливи мозъци на някой сини фенчета може да мине през акъла, че проблема е в КАППА. И за разлика от вашия който може да се види на гърбицата на Йовов екипите на ЦСКА са идентични с тези на Рома, Фулъм, Борусия Дортмунд и други европейски отбори.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 23 ное 2011 17:13

stannn написа:
mmitko написа:Е щом за 140лв фланелка Каппа прави компромиси в качеството :lol: :lol: :lol: :lol:

Ти "умен" ли си или се правиш на такъв? Фланелката на КАППА няма нищо общо с номерата. Номерата се поставят в България от клуба. Това, че в отбора са се доверили на фирма която не си е свършила работата не означава, че екипите са калпави. Само в болните завистливи мозъци на някой сини фенчета може да мине през акъла, че проблема е в КАППА. И за разлика от вашия който може да се види на гърбицата на Йовов екипите на ЦСКА са идентични с тези на Рома, Фулъм, Борусия Дортмунд и други европейски отбори.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ха ха ха ха ха Ти майтапиш ли се ?
Доста си в грешка
Как успя да ме наречеш лефскар... не ми е ясно !

trayan16

Мнениеот trayan16 » 23 ное 2011 17:26

И да кажеш,че номерата се слагат в България е вече АБСОЛЮТЕН ЦИРК! :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”