Масов бой на мача Мексико - Панама

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Масов бой на мача Мексико - Панама

Мнениеот jore1914 » 10 юли 2009 12:07

Грозни сцени на масов бой по време на равенството 1:1 между Мексико и Панама развалиха футболния празник на провеждащия се в САЩ турнир КОНКАКАФ Голд Къп. В края на мача мексиканския селекционер Хавиер Агире влезе в конфронтанция с панамски играч и предизвика безредици по трибуните. Мачът бе изключително нервен, а напрежението нарасна във физически сблъсък в 80-ата минута. Тогава Рикардо Филипс дриблира до тъч линията и изкара топката извън игра. Реферът отсъди странично хвърляне, а секунда по-късно панамският национал блъсна с ръце Агире. Филипс получи заслужен червен картон, а съдията на срещата не пропусна да изгони и Агире.

В същия момент към терена полетяха всевъзможни видове предмети от трибуните, където се получи и ръкопашна схватка между фенове на двата отбора. Всичко се размина с намесата на хюстънската полиция, която извърши няколко ареста. В група "С" води Гваделупа с пълен актив от 6 точки. Мексико е втори с 4, следван от Панама с 1 и Никарагуа с 0 точки.

ьаххьах :lol: тия са се изпоцепили :lol:

levski_777
Контакти:

Re: Масов бой на мача Мексико - Панама

Мнениеот levski_777 » 10 юли 2009 12:20

Ena kaто нямат от сивото в-во в главите да се трепат

Потребителски аватар
siuxi
Контакти:

Мнениеот siuxi » 10 юли 2009 12:21

аз ги харесвам мексиканците.дано бият Гваделупа и заемат първото местенце в групата

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 10 юли 2009 12:39

Мен ми стана смешно за "хюстънската полиция" ..тия незнаят в какъв филм ще се вкарат с футболните хулигани :D, да се радват, че са далече от Европа.
Изображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 10 юли 2009 13:23

О.не приятел :lol: .Това не ти е Европа,така да знаеш :lol: .А си пипнал кука там в САЩ,а са ти е*али майката после,директно отиваш в затвора.За нападение на полицай,обида на полицай те окошарват и си директно и много бързо съден и осъждан.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 10 юли 2009 13:44

Sagittarius написа:О.не приятел :lol: .Това не ти е Европа,така да знаеш :lol: .А си пипнал кука там в САЩ,а са ти е*али майката после,директно отиваш в затвора.За нападение на полицай,обида на полицай те окошарват и си директно и много бързо съден и осъждан.

Значи в Европа можеш да накацваш свободно полицайте??!!!? Не мисля... дори бих добавил, че в Кралството и Германия закона е по-строг към въпросните прояви, а и самите хора имат повече респект към институцията. Но... футболните фенове са -друга бира- и според мен, точно това искаше да каже Nikona.

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 10 юли 2009 13:55

jindo дам разбрал си ме правилно :D.
Законите в USA не са адски по-различни от Германия, Италия, Холандия, UK и тн., но това не пречи във въпросните страни да стават хулигански изцепки. Въпрос на манталитет е мисля си, че полицайте които не са се сблъскали с това има да гледат като "натровени с гъби" като полетят седалки столове маси и тн. обзавеждане към тях. Просто в щатите не са се сблъсквали с термина "кух като хралупа футболен запалянко" :D:D:D ^_^
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”