Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

HKKostov
Контакти:

Re: Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна

Мнениеот HKKostov » 09 юли 2009 15:09

В началото като пусках темата споменах че в нападение е вероятно да вземем едно младо момче Евгени Игнатов от Чавдар Етрополе. Игнатов беше голмайстор на отбора си и един от топреализаторите в Б група. Днес научих че това момче вече е в Сливен и явно ще го гледаме там. Хитрата лисица Лечков пак се усети пръв и сега съм сигурен че до една две години всички отбори в бГ ще се борят за неговия подпис. Относно фамозния нападател аз пък съм убеден че на първо място в списъка е Българин и неговото име е Светльо Тодоров. Литекс и Левски не се разбраха с него, ЦСКА въобще не го искат. Вариантите за него сме ние и Акулите от бургас. Другият е един от голмайсторите на Пасош де Ферейра - Уилиам, който искахме още миналото лято, но интереса към него от Порто и високата цена осуетиха трансфера тогава. Трудната финансова ситуация в Португалия и връзките на Кольо там правят трансфера сега абсолютно реален. относно двата най - важни поста за селекция през този сезон, а именно бековете съм малко разочарован. Очаквах повече от Адемар в атакуващ план. в защита е същият като Периш (тоест не много стабилен). Смятам че датчанина показа много добра тактическа дисциплина , в нито един момент не си изостави зоната. Проблемът при него е че няма качества и Хичо го минаваше без проблем. Все пак смятам че е по-добре от Лазаров, но пък в Бг има един страхотен десен бек който ще ни свърши работа и това е Мечеджиев от Локото, не случайно зимата Пената го искаше в ЦСКА, просто момчето има опит и е свикнал с Българската джунгла, така че сега съм в очакване да видя дали предположенията ми за нападател ще се окажат истина ;)

Потребителски аватар
hawaii
Контакти:

Мнениеот hawaii » 10 юли 2009 09:07

Аз си мисля за Делибашич :roll:
САМО ТИЧА

HKKostov
Контакти:

Мнениеот HKKostov » 10 юли 2009 10:19

Възможно е но едва ли той е всичко друго освен фамозен :) но пък може и да отпуснат някой лев наще тая година за селекция най-накрая и да пробват да откупят Митко Илиев

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Мнениеот veselin72 » 10 юли 2009 10:58

днес може да има изненади ! не случайно Кольо каза че ще мисли за новите до петък........днес има арбитраж!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 10 юли 2009 11:15

Аз ще ви предложа един много абсурден и екстревагантен вариант.Какво ще кажете за Жозеф-Дезире Жоб :lol: .Няма какво изобщо да му мислим,имаме категорично повече финанси от Боратков,вярно,че сме прагматици,но Жоб е точния човек и от хората които винаги сме търсили-св.агент е,опитен е,играл е къде ли не в Европа и е класен играч.Затова няма да е зле след Кривия да нанесем втори удар по Борат.Това е само пожелание,дано нашите се сетят за такъв вариант.При всички положения обаче трябва да се насочим към Сашо Тонев и да го вземем,това няма да е трудно.Друг,който можем да вземем е Митко Илиев,200-300 хил.....ли е не знам,но ние трансферна сума не сме дали досега,а за играч като него си заслужават всичките.Четах,че искаме Костадин Гаджалов,ще видим дали ще разтрогне с Ботев днес.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Everlast1913

Мнениеот Everlast1913 » 10 юли 2009 11:43

Еи философи, какво ще кажете да отделите малко повече време за подкрепа на отбора и да си стегнете куфарите за Бургас, ръководството знаят кои играчи да привлекат, нека оставим работата на тях(поне за този момент).
Лично аз съм твърдо против взимането на разни циганета от Португалия,Бразилия,Африка и т.н. вижда се, че са адски неблагодарни играчи, тотални мърши.
Надявам се този Адемар да не се разбере с ръководството :)
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 юли 2009 12:32

Everlast1913 написа:Еи философи, какво ще кажете да отделите малко повече време за подкрепа на отбора и да си стегнете куфарите за Бургас, ръководството знаят кои играчи да привлекат, нека оставим работата на тях(поне за този момент).
Лично аз съм твърдо против взимането на разни циганета от Португалия,Бразилия,Африка и т.н. вижда се, че са адски неблагодарни играчи, тотални мърши.
Надявам се този Адемар да не се разбере с ръководството :)

Ти добре ли си? :o Ние нямаме сериозни бекове, а ти искаш да освободят единственият такъв дошъл на Тича. А иначе си прав, че трансферната политика е дело на Ръководството, но ми се иска малко повече да се пише за нея. Направо завиждам ( благородно ) на феновете на другите отбори - непрекъснато получават информация ( често пъти недостоверна, но все пак ), а ние се чудим какво да си кажем по форумите.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 10 юли 2009 13:07

Ходенето до Бургас не подлежи на коментар,също и няма никаква връзка със селекцията :) .Адемар вече подписал,това е добре 8-) .
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

HKKostov
Контакти:

Мнениеот HKKostov » 10 юли 2009 13:33

Официало Адемар подписа за 2 години, датчанина се е прибрал в Дания и ако се разберат с мениджъра му може и да се стигне до трансфер на по-късен етап(това значи че той повече няма да дойде) зимата имаше един латвияец по същият начин, уж се прибрал и преговарят пък после се чу че отишъл в Дънди в Шотландия. Георги Чиликов тренира с отбора на Черноморец и ако не си намери отбор в чужбина ще подпише с тях. Явно ще позна че сензациония българин е Светльо Тодоров.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 юли 2009 15:31

HKKostov, прав си за датчаннина повече няма да го видим.
Латвиеца за който говориш е Олег Малашенок, беше на проби във втородивизионния Дънди юнайтед, след което се прибра в Латвия и подписа с FK Ventspils. Те го дадоха е под наем в FK Tranzīts Ventspils.
Абсурдно е да говорим за Светльо Тодоров, наскоро четох негово интервю, по всяка вероятност ще играе в чужбина, въпреки запитванията към него от Литекс и Левски.

Върни се в “Черно море”