Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Оставете отбора и треньора на мира!

Мнениеот svence » 10 юли 2009 09:36

dhs13 написа:коя е Еми, аз познавам Амчи..? :mrgreen:

:|
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Re: ЖОБ НЕ ТРЕНИРА С ЛЕВСКИ

Мнениеот todordk » 10 юли 2009 10:54

а бе да го взимат бе!
по добре от някои анонимник( разни асусовци, тиберканиновци и други лекета). този поне може да играе футбол. след като го е правил значи пак може!
то това или го можеш или не!

Формата е променлива величина....класата вечна!
така че баткоФ, кокала и дани да се стягата в кръста че не ми се глада само момченцето от пловдив!

Потребителски аватар
siuxi
Контакти:

Мнениеот siuxi » 10 юли 2009 12:01

dhs13 написа:до автора на темата, ти си най големия паляк бе дечко. :x

п.п. и този отбор Левски НИКОГА няма да го оставя! Велев да хваща пътя! Щом няма достойнство сам да си подаде оставката, явно някой трябва да му я поиска. :evil:

ние му я искаме и той знае това.но е дебелокож и не иска да се маха

Потребителски аватар
siuxi
Контакти:

Мнениеот siuxi » 10 юли 2009 12:02

отбора сме го оставили на мира ,но треньора докато не се махне никакво спокойствие

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 10 юли 2009 12:12

ZYKLON написа:Абе,плачковци.Спрете да мрънкате против треньора и играчите.Кои сте вие,та да давате оценки?
Тоя трябвало да си ходи,онзи не ставал и т.н и т.н.
Вие,не ставате за фенове на ЛЕВСКИ.
ЛЕВСКИ,си има треньор,който се доказа в труден за отбора момент.С всеки изминал мач,отбора играе все по-бързо и с повече идея.ЛЕВСКИ,си има талантлив централен нападател,който има повече качества от половината играчи в А група,но видиш ли направил два пропуска и "капацитетите" веднага го характеризираха.
Този отбор има страхотно бъдеще,и колкото по-бързо го разберат виртуалните "фенове" на отбора,толкова по-добре за тях.

ТИ НЕ СИ В РЕД .. ВСИЧКО ДРУГО КОЕТО ЩЕ КАЖА Е ИЗЛИШНО , НО ПОНЕ НЕ ГО ПОКАЗВАЙ ПРЕД ХОРАТА..
1. Христов изобщо нито търси топката нито нищо.. не става няма и 10% от желанието на Гонзо...
2. Какви идеи ? Че аз от как Велев е треньор ако Жо или Зе не измислят нещо.. няма да минеме центъра.. възможно е Дарко да мине 2,3 но после няма на кой да я подаде и я връща назад..
3. Бъдещето е ясно... ще бием на късмет или сме 4,5 най много да се борим за 3-то място с тая игра.. ако нещата са реални.. но зависи и от подготовката на другите отбори не съм ги гледал но.. ако са направили добра .. титла ще видим през крив макарон , ако не вземем Жоб.. без нападател трудно се играе..

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 10 юли 2009 12:19

Добре на кой не му е ясно още...проблема не е форма или контрола, а пари. В Левски немогат да му плащат толкова колкото иска. Дано да стане трансфера, но каква е трагедията не виждам живеем в България все пак неможе да му се плаща двойно в сравнение с другите футболисти.
Стискаме палци да го излъжат нещо и това е, няма смисъл да псувате ръководство и Батков, 100% и те искат да го вземат, но като няма кинти това е положението. Всеки който иска такива футболисти и "ръмжи" срещу батков е свободен да се обади в клуба и да спонсорира/като кажете, че ще му плащате заплата от 50к на месец ще видите как веднага ще му хареса България :lol: /.
Изображение

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 10 юли 2009 12:25

Добре тука има някои прекалено заблудени глупаци.. чета тука мненията.. Не могло без загуби , равенства имали сме победи ма вие в ред ли сте ?! Гледайте всички мачове на запис и вижте че ако Гонзо не се хвърли без значение има ли някой пред него няма ли.. напред с главата и това е.. та той ако не вкара нещо или не направиме нещо случайно.. няма шанс да биеме... на почти всички домакинства ( да съм пропуснал там с тия по слабите.. Беласица .. Вихрен ии друг за сега не се сещам ) та.. през всички домакинства съм гледал мача на живо.. то играта ни е безобразна.. толкова слаб Левски верно никога не е имало.. имам и няколко гостувания но.. до София ми е по близко.. 40 / 50 км за тва на домакинствата ходя и следя всеки един мач и за това и си стоя твърдо зад думите.. за мен по слаб Левски от този сега не е имало.. играчи има.. но няма кой да измисли и тактика .. и изобщо.. нищо не се получава.. ЦСКА ... ЦСКА.. нз си кво.. гледал съм им няколко мача.. единия на живо.. с Левски .. там с Ботев гледах мача Черноморец , Черно Море и.. още 1,2 мача да кажеме.. еми те като падат тичат така че се едно ако не бият ще закрият ЦСКА... особено с Ботев падаха 1;0 вярно че отбора не е нещо кой знае какво .. но все пак.. не спираха да тичат докато не ги поведоха 2:1.. и с Черно Море беше същото.. независимо дали вкарват , не вкарват... постоянно стреляха към вратата .. тичаха бореха се .. а в Левски като падаме 1:0 или биеме 3:0.. аз не виждам никаква разлика в темпото.. спокойно си тичат , леко леко.. направо не издаржам , може да има някои против моето мнение но за мен това е истината... не издържам с тоя треньор ... ако ще и 2-ри да завършим в Шампионска Лига пак не го искам !!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 юли 2009 12:28

Nikona написа:Добре на кой не му е ясно още...проблема не е форма или контрола, а пари. В Левски немогат да му плащат толкова колкото иска. Дано да стане трансфера, но каква е трагедията не виждам живеем в България все пак неможе да му се плаща двойно в сравнение с другите футболисти.
Стискаме палци да го излъжат нещо и това е, няма смисъл да псувате ръководство и Батков, 100% и те искат да го вземат, но като няма кинти това е положението. Всеки който иска такива футболисти и "ръмжи" срещу батков е свободен да се обади в клуба и да спонсорира/като кажете, че ще му плащате заплата от 50к на месец ще видите как веднага ще му хареса България :lol: /.

Не всичко е пари. Не може на най-добрите през сезона да им плащат 15-20 хиляди, а на новопоявилия се 50 хиляди. Моралът в съблекалнята ще рухне...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 10 юли 2009 12:31

bigbonusprize написа:
Nikona написа:Добре на кой не му е ясно още...проблема не е форма или контрола, а пари. В Левски немогат да му плащат толкова колкото иска. Дано да стане трансфера, но каква е трагедията не виждам живеем в България все пак неможе да му се плаща двойно в сравнение с другите футболисти.

Не всичко е пари. Не може на най-добрите през сезона да им плащат 15-20 хиляди, а на новопоявилия се 50 хиляди. Моралът в съблекалнята ще рухне...

А морал на 2рата тренировка са го вдигнали във въздуха от шутове :D
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 юли 2009 13:05

Като чета какво говори ясно се вижда,че той не иска да играе тук.Ще изкара максимум няколко месеца на високо ниво и после дотам.
Няма сми да взимаме играч,който не иска да играе при нас.
110 години любов!

Върни се в “Архив”