Футболист на годината

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Bat_Asyo
Контакти:

Re: Футболист на годината

Мнениеот Bat_Asyo » 22 ное 2011 20:47

OldTrafford написа:
Muscarin написа:И откъде накъде Бербатов въобще е в тази класация?

От къде на къде ли?
Наградата не е за последните 3-4 месеца,а е за цялата година.
Година в която Бербатов стана голмайстор на Англия,и стана шампион с МЮ.
Какво повече?
Прав си,слагам го 5-ти в моята класация.

Потребителски аватар
Bat_Asyo
Контакти:

Мнениеот Bat_Asyo » 22 ное 2011 20:51

Lubaka1892 написа:Аз чакам да включат Момчил Цветанов и ще гласувам за него.Дал съм предложение вече.
Поне младежите до 21г. се представят доста по-добре в квалификациите отколкото мъжете,които не заслужават нищо след 5-тото място в групата.
Плюс това Момчил стана и шампион на България с Литекс и е един от малкото номинирани с трофей през изминалата година.

Стига глупости,то и Бербата стана шампион.

deladog

Мнениеот deladog » 22 ное 2011 20:53

B3ATS написа:А как се гласува ? :? Регистрирах се и си влезнах с акаунта , но не намирам къде се гласува.

Като си вътре, поглеждаш горе вляво - има отправка "Футболист на годината". Влизаш, включваш си микрофона (дано да имаш такъв) и прошепваш името на избраника ти. А, да - и слагаш отметка на най-горното име, за да разберат, че си гласувал. И натискаш "гласувай". Общо взето това е - нищо сложно, само дето си двадесетият, на когото обяснявам.

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 22 ное 2011 21:17

Bat_Asyo написа:
Lubaka1892 написа:Аз чакам да включат Момчил Цветанов и ще гласувам за него.Дал съм предложение вече.
Поне младежите до 21г. се представят доста по-добре в квалификациите отколкото мъжете,които не заслужават нищо след 5-тото място в групата.
Плюс това Момчил стана и шампион на България с Литекс и е един от малкото номинирани с трофей през изминалата година.

Стига глупости,то и Бербата стана шампион.

Ами само играчите на Литекс,на ЦСКА и Бербатов имат трофей през миналата година.
ЦСКА-р съм,но не мисля,че някой от отбора заслужава да стане номер едно в България.
Берба стана шампион и голмайстор в Англия,но все пак няма мачове за националния отбор,което според мен не е желателно за "Футболист на България".
Остава някой от Литекс,а ако може и да е от Младежкия нац.отбор ;)
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 ное 2011 21:42

Фен съм на ЦСКА и по понятни причини фамилия Михайлови не са ми слабост.Но нека гледаме реално на нещата ,безспорните топ 3 са Бербатов,Н.Михайлов,Ст.Петров.Припомням Ви че когато миналата година Бербатов получи приза за номер 1 ,благодари и помоли повече да не го номенират.За мен от сегашните футболисти Бербатов винаги е бил номер1,но уважавам правото му на избор и го уважавам.Така че остават двама.Тук не мога да разбера защо са тези негативи срещу Михайлов.Защо се внушава че шампиона на Холандия е по слаб от Астон Вила,че вратар номер1 в Холандия не е достоен да бъде пръв в България.Погледнете и добрите му изяви в националния отбор,където често ни спасява от погроми.Или трябва да отговаря за това че баща му се казва Б.Михайлов.Много ми е чудно че критиките към Ники идват предимно от феновете на Левски .За Стилиян всичко е казано.Във всеки мач той си оставя сърцето на терена.Това са достойните кандитатури,така че гласувайте по съвест.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 22 ное 2011 22:25

За мен футболист на годината трябва да е:
Стилиян Петров!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 22 ное 2011 23:42

OldTrafford написа:
Muscarin написа:И откъде накъде Бербатов въобще е в тази класация?

От къде на къде ли?
Наградата не е за последните 3-4 месеца,а е за цялата година.
Година в която Бербатов стана голмайстор на Англия,и стана шампион с МЮ.
Какво повече?

Доколкото си спомням, самият Бербатов помоли да не бъде номиниран!

Върни се в “Футбол - България”