key написа:Черноморец са си номер 1 в цяла Югоизточна България и определено ще бият. Аз съм си от Бургас и за мен Черноморец е номер 1 и в България!!!
Кеy, добре дошъл сред нас. Ще се радваме, ако станеш редови наш съфорумник. Бургас над всичко.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
key написа:Черноморец са си номер 1 в цяла Югоизточна България и определено ще бият. Аз съм си от Бургас и за мен Черноморец е номер 1 и в България!!!
[/center]orion написа:3:0 за нас. Купата ни е приоритет.
[/center]petkan написа:orion написа:3:0 за нас. Купата ни е приоритет.
Тъй като този мач едва ли някой от нас ще може да го гледа на живо, а и по интернет мисля няма да се предава, няма защо да се молим за красива игра и разгромен резултат. Важното е да прескочим в 1/8 финалите.
Пък ако ще и с 0:0,5 да е
subzero написа:По принцип не съм заядлив,но Gonzi прекали !!!! Толкова сте зле,че Гонзо светец ще го направите!!От утре си прая никнейма Heri201,колегата Тодоров става Sybev2011,Картаго ше го прекръстим на Chilika507 и т.н.!!!Явно ви боли,че ви размазахме на Лазур,ама свиквайте-така ще е!!!Няма лошо да пожелаеш късмет на Пирин,ама да се бъркаш в тва колко публика имаме и кой Черноморец сме били вече е прекалено!!! Специално ние в този форум си браним отбора,не щото е на Събев,а щото е на Бургас(тва някой го писа вече),а и никога не сме се заяждали с някого-все пак сме европейци!!Смятам,че нямаш право да се отнасяш така с нас при положение,че отбора ти е н****н в момента и избиваш комплекси!!Аман от комплексирани левскари!!!Очаквам извинение!!!
Иначе за мача-очаквам го труден!! Дано победим-заради колегата Gonzi !
П.с. Усмивката на Херо ме кара все повече да вярвам в европейското развитие на Черноморец(нали е модерно така да се говори)![]()
П.С.2 Аре,пичове,живи и здрави и късмет ви желая !!!!
Gonzi_407 написа:Много се надявам да ги подцените и да ви изпратят - може да си хванете ферибот от Кавала!И кой ви каза, че терена е лош? От сега ви казвам, че ще видите какво е пълен стадион и то с ПЛАТЕНИ билети! Успех на Пирин!
[/center]mes que in club написа:Gonzi_407 написа:Много се надявам да ги подцените и да ви изпратят - може да си хванете ферибот от Кавала!И кой ви каза, че терена е лош? От сега ви казвам, че ще видите какво е пълен стадион и то с ПЛАТЕНИ билети! Успех на Пирин!
Аз видях какво е пълен стадион на мача ви с Видима.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта