Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
стичо написа:Бъдете сигурни че поста на Велев, зависи от представянето на отбора в турнирите!
Sheisse написа:[offtopic]Незнам колко сте гледали Жоб, но той не е едър нападател тип таран и рядко вкарва с глава.Висок е 1,78 и играе горе-долу на позицията на Бардон.В Боро играеше зад Якубу. Ако играете с центрирания-не е вашият човек.Иначе за българският стандарт би трябвало да е класа.[/offtopic]
DamonHill написа:Момчета, не съм фен на вашия отбор, но ще си позволя да дам едно мнение по изключение.
Някои споменаха, че играл може би в Мидълсбро преди години и до скоро никой не бил чувал за него. Ако някой гледа футбол от една година си е негов проблем. Аз следя най-много именно висшата лига и този нападател определено съм го запомнил. Статистиката му не е никак лоша - вкарва по гол на 3-4 мача. Това при положение, че се е конкурирал със играчи като:
Марк Видука,Жуниньо Паулища, Джими Флойд Хаселбанк, Масимо Макароне... и за тези ли не сте чували?
Имайте предвид и ротационния принцип на отборите във висшата лига, в много от тези мачове е влизал и като резерва.
Лично аз бих бил много доволен да видя такъв играч по бълагрските терени, пък макар и във вашия отбор.
Да се задължава Жоб да минава проби наистина не е коректно. Дори да му е паднала формата да ни си представяте, че Левски или друг български обтор би бил голям престиж за него?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта